![]() |
![]() |
#1 |
کاربر فعال
![]() تاریخ عضویت: Dec 2010
ارسالها: 669
تشکر کرده : 3,015
تشکر شده 9,864 بار در 763 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
رولت مرغ:
مواد لازم: (کافی برای ۳ نفر) نصف سینه مرغ مقداری فلفل سفید مقداری فلفل تند (یا پاپریکا) مقداری نمک مقداری سماق مقداری کنجد یک زرده تخم مرغ کره و روغن زیتون از هر کدام یک ق س طرز تهیه: مرغ رو در غذا ساز یا چرخ گوشتهای ۱،۲،۳ ریخته و خیلی خیلی خوب چرخ میکنین به توری که خودش به شکل گلوله یک جا جمع بشه. بعد فلفلها و نمک رو اضافه کنید و دوباره یک دو دور چرخ کنید. مرغ را روی سلفون قرار داده، و با دست به ابعاد ۲۵* ۱۵ به شکل مستطیل باز کنین. سماق را روی مرغ بپاشین. تا تمام سطح مرغ رو بگیره. بعد کنجدها رو بپاشین. سلفون رو از طول مستطیل به آرامی بلند کرده و با کمک سلفون مرغ را رول کنید (مطابق عکس). زرده تخم مرغ را روی سلفون گذاشته و تمام سطح رول را آغشته کنید. در این مرحله به دلخواه میتوانید روی مرغ کنجد بریز یا نون خشک. بسته به میلتون داره. من سنجد دوست دارم و کنجد ریختم. بعد سلفون رو دور رول بپیچید و حدود ۱۵ دقیقه در یخچال استراحت دهید. بعد از این مدت رول را خارج کرده و ۱۰ دقیقه در دمای اتاق استراحت دهید. کره و روغن مایع رو در تابه ریخته و روی حرارت بالا قرار دهید. رول را به تابه داغ انتقال داده و از هر طرف سرخ کنید تا مهر و موم شده و مرغ خشک نشود. بعد حرارت رو پایین آورده، در ظرف را بگذارید. و حدود ۵ تا ۸ دقیقه با در بسته بپزید. گاه گاهی رول را پشت و رو کنید. بعد از تابه خارج و ۵ دقیقه روی بنچ استراحت بدین و سپس برش بزنین و با سیب زمینی برشته و سالاد دلخواه سرو کنین. نوش جان.
__________________
نازنينا ما به ناز تو جواني داده ايم
ديگر اكنون با جوانان نازكن با ما چرا ؟ آخرین ویرایش توسط Narges در تاریخ 2011-09-05 انجام شده است علت: اصلاح متن پست |
![]() |
![]() |
66 کاربر زیر از دوست گرامی Mahani عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند : | **Ghazal** (2013-02-24), *پانته آجون* (2013-02-20), Amitida (2011-10-02), aram (2014-04-29), arezoojooni (2014-10-04), ღ.ترنم.ღ (2012-08-01), baran_84 (2011-08-16), Beauty (2014-02-04), chakame (2011-08-09), farinaz3 (2012-01-23), Fatemeh1 (2011-09-05), gole roz (2015-01-14), Hanasakura (2013-02-04), Hanichef (2013-02-19), hoomat (2014-02-12), Khaleh Mary (2011-08-09), khanoomi (2011-08-14), kiana_203 (2014-05-25), kyana (2014-07-08), Mahshid (2014-02-01), maman.amir (2012-12-17), mami ghazal (2012-05-14), Mandana.N (2014-08-10), marmar11 (2013-02-21), mary61 (2011-08-09), mayam (2011-08-02), melmel (2013-01-20), miaayad-hoda (2013-02-21), mona2012 (2012-12-26), m_sn1991 (2013-09-27), Narges (2011-08-09), nasrinbbr (2014-08-17), neda (2014-01-31), Neda-V (2011-08-28), nedaaa (2014-03-10), Pana (2011-09-04), prastoo (2013-02-20), roya* (2013-06-04), Sakineh (2013-11-04), sani (2011-04-18), sara.vp77 (2014-06-21), Sardooneh (2011-08-09), selin (2011-05-25), setayesh66 (2012-08-01), solmaz55 (2014-04-25), tamana (2014-04-25), tarlan (2011-01-27), مامان <باران> (2014-05-28), مسافر62 (2014-02-04), نیوشا (2014-01-25), ناهيدي (2011-08-13), یاسمین ع (2013-02-28), پری349 (2014-02-25), veronika (2013-02-17), آی سودا (2012-08-11), افسانه (2011-08-10), الهام 62 (2013-10-14), الیکا (2013-02-05), باران بهاري (2013-02-04), خاطره علی (2013-11-23), رها62 (2013-02-07), سپیده مامان امیرعلی (2014-01-13), ساقی65 (2013-04-25), صدرا (2011-08-11), عطر گل یاس (2011-12-07), غزل (2011-08-09) |
![]() |
#2 |
کاربر نیمه فعال
تاریخ عضویت: Dec 2010
موقعیت: تو خونه كوچيكم
ارسالها: 126
تشکر کرده : 20
تشکر شده 901 بار در 118 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
رولت مرغ و اسفناج
مواد اولیه : • سينه مرغ دو عدد • اسفناج خردشده دو پيمانه • سير خردشده يك حبه • پياز خردشده يك عدد • فلفل قرمز (ترجيحا فلفل دلمهاي) دو عدد • روغن، نمك و زعفران به ميزان لازم طرز تهيه: سينههاي مرغ را درون يك نايلون گذاشته و با بيفتككوب روي آنها را بكوبيد تا جايي كه يكدست شود (نازك شود). مقداري نمك و زعفران را روي آنها ماساژ دهيد. اسفناجها را در مقدار كمي روغن تفت داده و پياز را جداگانه درون تابه تفت دهيد. سير را به آن اضافه كرده و در آخر اسفناج و فلفل را اضافه كنيد. پس از چند دقيقه از روي حرارت بر داريد. به اندازه يك قاشق غذاخوري از مواد داخل مرغ ريخته و به صورت رول از يك طرف بپيچيد و درون تابه آن را سرخ كنيد. نكته: در صورت دلخواه ميتوان اين رولتها را درون فويل پيچيده به طوري كه آب به درون آن نفوذ نكند مقداري آب را درون قابلمه جوش آورده و اين رولهاي پيچيده شده را درون آن گذاشته و به مدت 20 دقيقه بجوشانيد تا آنها كاملا پخته شوند. اين نوع طبخ باعث ميشود اين غذا رژيمي محسوب شود. مجله آشپزي خانواده سبز شماره 50 |
![]() |
![]() |
11 کاربر زیر از دوست گرامی elnaz704 عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند : | Amitida (2012-07-29), ღ.ترنم.ღ (2012-08-01), Beauty (2014-02-04), mami ghazal (2012-05-14), miaayad-hoda (2013-02-21), prastoo (2013-02-20), مامان <باران> (2014-05-28), یاسمین ع (2014-05-07), veronika (2013-02-17), رها62 (2013-02-07), صدرا (2011-08-11) |
![]() |
#3 |
کاربر نیمه فعال
![]() تاریخ عضویت: Jan 2011
موقعیت: آلمان
ارسالها: 165
تشکر کرده : 5,993
تشکر شده 2,987 بار در 203 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
این هم رولت مرغ، که مرحله به مرحله نمایش داده میشه:
با تشکر از ماهانی عزیز ![]() |
![]() |
![]() |
63 کاربر زیر از دوست گرامی selin عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند : | **Ghazal** (2013-02-24), *Negar* (2011-08-09), Amitida (2012-07-29), aqua90 (2012-12-27), arezoojooni (2014-10-04), atena46 (2015-03-23), ღ.ترنم.ღ (2012-08-01), baran_84 (2011-08-10), Beauty (2014-02-04), chakame (2011-08-09), Chef-Sheri (2013-12-09), farinaz3 (2012-01-23), Fatemeh1 (2011-09-05), gole roz (2015-01-14), Hanasakura (2011-09-05), Hanichef (2013-02-19), Honey (2012-12-26), hoomat (2014-02-12), Khaleh Mary (2011-08-09), khanoomi (2011-08-14), Mahshid (2014-02-01), maman.amir (2012-12-17), mami ghazal (2012-05-14), Marjan (2011-08-09), marmar11 (2013-02-21), mary61 (2011-08-09), masi (2011-08-09), mayam (2011-08-09), melmel (2013-01-20), miaayad-hoda (2013-02-21), mona2012 (2012-12-26), Narges (2011-08-09), nasrinbbr (2014-08-17), neda (2014-01-31), Neda-V (2011-08-28), parisa57 (2011-10-06), pooan (2012-06-13), prastoo (2013-02-20), Princess (2011-08-11), Sardooneh (2011-08-09), setayesh66 (2012-06-05), solmaz55 (2014-04-25), فاطما (2012-12-26), لوتوس (2011-08-10), مامان <باران> (2014-05-28), مامان علی (2011-10-15), مسافر62 (2014-02-04), نیوشا (2014-01-25), ناهيدي (2011-08-13), یاسمین ع (2013-02-28), veronika (2013-02-17), zizi6275 (2015-02-06), افسانه (2011-08-10), الهام 62 (2013-10-14), الیکا (2013-02-05), باران بهاري (2013-02-04), رها62 (2013-02-07), سیب ترش (2012-02-28), سپیده مامان امیرعلی (2014-01-13), ساقی65 (2013-04-25), صدرا (2011-08-11), طلاخانم (2011-08-12), غزل (2011-08-09) |
![]() |
#4 |
کاربر نیمه فعال
![]() تاریخ عضویت: Jan 2011
موقعیت: آلمان
ارسالها: 165
تشکر کرده : 5,993
تشکر شده 2,987 بار در 203 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
نه غزل جان، مرغ را خام چرخ میکنیم و بعد رولت را سرخ میکنیم، اصلا با آب کاری نداریم. دستور ماهانی کامل توضیح داده عزیزم.
آخرین ویرایش توسط Mahshid در تاریخ 2014-02-01 انجام شده است علت: سوال |
![]() |
![]() |
10 کاربر زیر از دوست گرامی selin عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند : | Beauty (2014-02-04), Khaleh Mary (2011-08-09), miaayad-hoda (2013-02-21), Narges (2011-08-09), Pana (2011-09-04), مامان <باران> (2014-05-28), veronika (2013-10-21), سیب ترش (2012-02-28), ساقی65 (2013-04-25), غزل (2011-08-14) |
![]() |
#5 |
کاربر نیمه فعال
تاریخ عضویت: Apr 2011
موقعیت: tehran
ارسالها: 114
تشکر کرده : 16,234
تشکر شده 816 بار در 192 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
یه سوال
با همون سلفون سرخش میکنید؟ آب نمیشه؟ |
![]() |
![]() |
![]() |
|
کلیدواژه |
مـرغ, مرغ, مزه, رول, رولـت, رولت, روزمنو, سبزيجات, شير, عکس |
در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 1 (0 عضو و 1 میهمان) | |
امکانات | |
حالات نمایش | |
|
|
![]() |
||||
موضوع | نویسنده | انجمن | پاسخها | آخرین نوشته |
رولت گوشت | ashpazbanoo | کیک ها و رولت های غذایی | 42 | 2016-04-28 05:27 PM |
رولت اسفناج | Salva | کیک ها و رولت های غذایی | 4 | 2012-01-29 05:20 AM |
|