روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی

برگشت   روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی > انواع کیک و تزئینات در روزمنو > کیک های تکنیکی

User Tag List

پاسخ

امکانات حالات نمایش
قدیمی 2013-09-28, 11:14 PM   #11
مهرانه
مدیر انجمن

آواتار مهرانه

موقعیت: مشهد
تشکر کرده : 33,881
تشکر شده 96,731 بار در 5,419 پست
Mentioned: 3 Post(s)
Tagged: 12 Thread(s)
مهرانه has a reputation beyond reputeمهرانه has a reputation beyond reputeمهرانه has a reputation beyond reputeمهرانه has a reputation beyond reputeمهرانه has a reputation beyond reputeمهرانه has a reputation beyond reputeمهرانه has a reputation beyond reputeمهرانه has a reputation beyond reputeمهرانه has a reputation beyond reputeمهرانه has a reputation beyond reputeمهرانه has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

پیشفرض پاسخ: Smart Cake (کیک هوشمند)

نقل قول:
ارسالی توسط Hanichef مشاهده موضوع
مهرانه جونم، من یه کیک درست کرده بودم البته ترکیبش با کارامل بود.....یعنی دقیقا همینجور دو سطح جدا می شد و بسیار هم خوشمزه.مواد کارامل جدا آماده و مایه کیک هم جدا آماده شد و روی هم ریختم.....بعد از پخت کارامل میاد روی کیک و خیلی هیجان انگیزه...متاسفانه عکس از مراحلش دارم ولی از نتیجه نه...چون رفتم دکتر و برگشتم همسرم ازش خورده بود..منم دیگه یادم رفت راستش..گذاشتم تو نوبت که باز درست کنم بذارم وبم که متاسفانه بی همزن شدم

حالا سوالم اینه...اون کیک رو با عنوان کیک دسر کارامل من دیدم و درست کردم....آیا این اسم کیک اسمارت کلیه و برای کیک هایی که اینجور لایه هاش جدا میشن صدق می کنه؟ یعنی اونی هم که من درست کردم نوعی اسمارت کیک هست؟
هانی جون فکر کنم اون کیک کارمل بوده درست کردین البته من درست نکردم ولی این کیک از کارمل استفاده نشده همین استفاده از شیر و تخم مرغ و .... باعث میشه شیر سنگین ترشه در ته قالب شکل کارملی به خودش بگیره و کیک که سبکه هست روی کیک رو تشکیل بده
پیچ من در ‎‏اینستاگرام https://instagram.com/toranj_talaie
كانال تلگرامي من https://telegram.me/chefme
مهرانه آفلاین است   پاسخ با نقل قول
10 کاربر زیر از دوست گرامی مهرانه عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
*Zarri* (2013-09-29), atena46 (2013-10-18), baran78 (2014-04-13), Beauty (2014-02-21), Hanichef (2013-09-29), marie (2013-09-29), Niyaz Chef (2014-04-13), Simin1 (2013-09-29), zahban (2014-04-13), zahori (2013-09-29)
قدیمی 2015-01-04, 09:43 PM   #12
زمردي
کاربر نیمه فعال

آواتار زمردي

تشکر کرده : 2,493
تشکر شده 2,790 بار در 392 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
زمردي has a reputation beyond reputeزمردي has a reputation beyond reputeزمردي has a reputation beyond reputeزمردي has a reputation beyond reputeزمردي has a reputation beyond reputeزمردي has a reputation beyond reputeزمردي has a reputation beyond reputeزمردي has a reputation beyond reputeزمردي has a reputation beyond reputeزمردي has a reputation beyond reputeزمردي has a reputation beyond repute
پیشفرض پاسخ: عکس :: کیک :: هایی که خودمون درست کردیم !!

تويكي از سايتا طرزتهيه يك كيك بود به اسم كيك باهوش امتحانش كردم خيلي خوشمزه است توسايت خودمون اگرم بوده من نديده بودم قبلش به خاطر كيفيت عكسام عذر مي خوام
Attached Thumbnails
20150103_134102.jpg   20150103_134050.jpg  

زمردي آفلاین است   پاسخ با نقل قول
کاربر زیر از دوست گرامی [ARG:2 UNDEFINED] عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده است :
baran78 (2015-04-15)
قدیمی 2015-04-15, 06:28 PM   #13
marava
کاربر نیمه فعال

آواتار marava

موقعیت: آنايوردوم آذربايجان
تشکر کرده : 1,758
تشکر شده 447 بار در 125 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
marava is a glorious beacon of lightmarava is a glorious beacon of lightmarava is a glorious beacon of lightmarava is a glorious beacon of lightmarava is a glorious beacon of light
new03

سلام دوستان عزیز من تو تاپیک ها به این اسم کیکی پیدا نکردم. امروز یکی از خانمها تو گروه آشپزی وایبر این دستور رو گذاشته بود ولی من چون عادت دارم همیشه از تجربه دوستان عزیزم تو این سایت استفاده کنم، خواستم از راهنمایی هاتون کمک بگیرم. ممنون میشم تجربیات ونظراتتون رو بگید چون بافت کیک مثل اسمش به نظر خیلی عجیب میاد.

اینهم دستور پخت و بافت کیک:
این کیک هنگام پخت تبدیل به سه لایه میشه:لایه زیرین که منسجمه لایه وسطی که حالت کرمی به خودش میگیره و لایه رویی که بافت نرم و کیک شکل داره که علت اون اینه که نسبت شیر به آرد زیاده و خمیر بدست اومده مثل خمیر کرپ توی قالب پخش میشه ولی بعد پخت معجزه ش رو میتونین ببینین

مواد لازم:

4 عدد تخم مرغ همدما با محیط،زرده و سفیده جدا
1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
150 گرم (3/4 پیمانه) شکر
125 گرم کره ذوب شده
115 گرم (3/4 فنجان) آرد
500 میلی لیتر (2 پیمانه) شیر ولرم
پودر شکر برای روی کیک

روش تهیه:

فر رو با دمای 160 درجه روشن کنین
یه قالب 20 در 20 رو چرب کنین
سفیده تخم مرغ رو اینقدر بزنین تا کاملا فومی و سفت بشه و با برگردوندن ظرف ازش جدا نشه و بذارین کنار

زرده و شکر رو بزنین تا کاملا کرمی بشه
بعد کره و عصاره وانیل رو اضافه و برای یک یا دو دقیقه هم بزنین
آرد رو اضافه و هم بزنین تا یکنواخت ترکیب بشه
حالا شیر رو کم کم اضافه و هم بزنین
همزن رو کنار بذارین و با لیسک ادامه بدین
یک سوم سفیده رو به مواد اضافه و هم بزنین در حدی که فقط مخلوط بشه ولی پف سفیده از بین نره
حالا روند معکوس میشه،یعنی مایع کیک رو به سفیده اضافه و هم بزنین
و بعد مواد رو در قالب ریخته و به مدت 40 تا 70 دقیقه در فر بذارین
زمان پخت این کیک ممکنه خیلی بیشتر هم بشه که بستگی به فر داره
بعد از پخت اجازه بدین دست کم کیک 3 ساعت در قالب بمونه و کاملا خنک بشه
بعد روش پودر قنر ریخته برش بزنین و سرو کنین

کیک جادویی با طعم شکلات: ½ پیمانه کاکائو ،2 قاشق غذاخوری قهوه خالص و 1 قاشق غذاخوری سرکه سفید

این ترکیب رو پیش از افزودن سفیده تخم مرغ، به خمیر اضافه و مخلوط کنین تا خمیر یکدست رنگی بشه و بعد طبق دستور اصلی ادامه بدین

برای تهیه کیک جادویی میوه ای: ½ قاشق چایخوری رنده پوست لیمو، میوه دلخواه (به اندازه کافی که کف قالب رو بپوشونه)

خمیر رو آماده کنین و قبل از ریختن توی قالب ابتدا میوه ها رو کف قالب پخش کنین بعد یه لایه نازک آرد روی میوه بپاشین تا خمیر و میوه قاطی نشه و بعد خمیر رو روی لایه میوه ای ریخته و در فر قرار بدین
بسته به نوع و سنگینی میوه،میوه ها بعد از پخت بالا یا زیر لایه کرمی قرار میگیرن
Attached Thumbnails
4deae13e56d910e81731e358b2db860aa50fa909b9eb47d1eb370bd37923f708.jpg  

آخرین ویرایش توسط baran78 در تاریخ 2015-04-15 انجام شده است
marava آفلاین است   پاسخ با نقل قول
4 کاربر زیر از دوست گرامی marava عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
baran78 (2015-04-15), Maryam_chef (2015-04-15), فاطمه135 (2016-07-18), لاریس (2015-05-26)
قدیمی 2019-12-29, 07:15 PM   #14
FrankKag
Guest

Mentioned: Post(s)
Tagged: Thread(s)
پیشفرض Meet a man for intimate meetings

https://clck.ru/F96Y3

https://www.sendspace.com/file/310tja
پاسخ

کلیدواژه
cack, cake, magic, smart, كيك, كيک, لایه, هوشمند, هایی, یک, کیک, کردیم, پاسخ, جادویی, خمیر, خودمون, درست, سه, عکس

در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 1 (0 عضو و 1 میهمان)

امکانات
حالات نمایش

قوانین ارسال
نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید

BB code فعال
Smilies فعال
[IMG] فعال
HTML غیرفعال

Forum Jump