![]() |
|
تناسب اندام با دکتر کرمانی معجزه ای برای چاق ها و لاغر ها |
![]() |
|
|
امکانات | حالات نمایش |
![]() |
#86 |
کاربر جدید
تشکر کرده : 0
تشکر شده 0 بار در 0 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
![]() |
![]()
با عرض سلام و خسته نباشید
میخاستم بپرسم چطور میشه اشتهارو افزایش داد و وززن اضافه کرد؟ |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
کاربر جدید
تشکر کرده : 7
تشکر شده 10 بار در 6 پست
![]() |
![]()
سلام کارشناس محترم
منم سوالی داشتم تحت نظر دکتر کرمانی هستم و 15 کیلو دیگه باید کم کنم از بازو باید لاغر بشم .... نمی دونم با چه حرکات ورزشی ای کار امکان پذیر هست وزنه های 4 کیلویی و دو کیلویی هم گرفته ام .... چه نوع ورزش هایی رو توصیه می کنید ؟ البته خیلی غیر عادی نیست ولی با این حال می خوام از بازو زودتر جواب بگیرم ... انگیزه های ورزشی ام هم که حدود شش ماهه ائروبیک می رم کم شده .... نمی دونم ورزش ام رو تغییر بدم مثلا والیبال یا بسکت یا کاراته ای برم .....؟ یه نوع ورزش خاصی ؟ |
![]() |
![]() |
کاربر زیر از دوست گرامی [ARG:2 UNDEFINED] عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده است : | 12111 (2017-03-03) |
![]() |
#88 |
کاربر جدید
تشکر کرده : 1
تشکر شده 0 بار در 0 پست
![]() |
![]()
سلام وخسته نباشید
من رژیم انفجاریه۱۵ روزه را درحال استفاده هستم ۲سوال دارم ۱آیا می توانم غذای دیگری جایگزین رژیم اون روز کنم ۲بعد از ۱۵روز اضافه وزنم برنمیگردد |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
کاربر جدید
تشکر کرده : 1
تشکر شده 0 بار در 0 پست
![]() |
![]()
سلام وخسته نباشید
من رژیم انفجاریه۱۵ روزه را درحال استفاده هستم ۲سوال دارم ۱آیا می توانم غذای دیگری درزمان نبود مواد غذایی ذکر شده جایگزین رژیم اون روز کنم ۲بعد از ۱۵روز اضافه وزنم برنمیگردد |
![]() |
![]() |
![]() |
|
کلیدواژه |
>>>, <<<, کرمانی, جواب, دکتر, سوال |
در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 1 (0 عضو و 1 میهمان) | |
امکانات | |
حالات نمایش | |
|
|
![]() |
||||
موضوع | نویسنده | انجمن | پاسخها | آخرین نوشته |
سوال و جواب های " آشپزی " | asal.banoo | ریزه کاری های خانه داری | 567 | 2019-09-29 09:42 AM |
سوال و جواب های انواع کیک | Narges | اصطلاحات و پرسش و پاسخ تهیه انواع کیک | 1563 | 2018-07-08 04:44 PM |
قهرمانان برنامه دکتر کرمانی | به اندام | تناسب اندام با دکتر کرمانی | 10 | 2013-08-12 06:32 PM |
درباره دکتر کرمانی | به اندام | تناسب اندام با دکتر کرمانی | 0 | 2013-07-31 02:55 PM |
|