روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی

برگشت   روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی > پزشکی - Medical > بارداری - Pregnancy

User Tag List

پاسخ

امکانات حالات نمایش
قدیمی 2013-04-08, 02:39 PM   #11
selena
کاربر نیمه فعال

تشکر کرده : 875
تشکر شده 577 بار در 144 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
selena is a name known to allselena is a name known to allselena is a name known to allselena is a name known to allselena is a name known to allselena is a name known to all
پیشفرض پاسخ: من باردارم چه کنم؟!

میشه تعیین جنسیت دخترم کامل بگید؟ توروخدا!!!!!!!!!!!!!!
selena آفلاین است   پاسخ با نقل قول
5 کاربر زیر از دوست گرامی selena عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
Azijam (2013-08-05), marzi.kh (2013-12-15), sorour (2013-08-05), فاطمه مهر (2013-08-04), مامان <باران> (2013-04-23)
قدیمی 2013-04-08, 02:42 PM   #12
selena
کاربر نیمه فعال

تشکر کرده : 875
تشکر شده 577 بار در 144 پست
selena is a name known to allselena is a name known to allselena is a name known to allselena is a name known to allselena is a name known to allselena is a name known to all

مانی جون اطلاعاتی بدست آوردی به منم میگی؟
selena آفلاین است   پاسخ با نقل قول
6 کاربر زیر از دوست گرامی selena عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
Azijam (2013-08-05), mani (2013-04-10), marzi.kh (2013-12-15), sorour (2013-08-05), فاطمه مهر (2013-04-14), مامان <باران> (2013-04-23)
قدیمی 2013-04-22, 01:45 PM   #13
sana20
کاربر جدید

آواتار sana20

موقعیت: اصفهان
تشکر کرده : 73
تشکر شده 72 بار در 16 پست
sana20 به زودی در خوب بودن معروف می شود

سلام دوستان
از چه لوازم آرایشی استفاده کنم که مناسب دوران بارداری باشه؟
قدیمی 2013-04-23, 09:05 PM   #14
مامان <باران>
مدیر انجمن

آواتار مامان <باران>

موقعیت: زیر آسمون خدا
تشکر کرده : 21,927
تشکر شده 31,468 بار در 2,213 پست
مامان <باران> has a reputation beyond reputeمامان <باران> has a reputation beyond reputeمامان <باران> has a reputation beyond reputeمامان <باران> has a reputation beyond reputeمامان <باران> has a reputation beyond reputeمامان <باران> has a reputation beyond reputeمامان <باران> has a reputation beyond reputeمامان <باران> has a reputation beyond reputeمامان <باران> has a reputation beyond reputeمامان <باران> has a reputation beyond reputeمامان <باران> has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

نقل قول:
ارسالی توسط sana20 مشاهده موضوع
سلام دوستان
از چه لوازم آرایشی استفاده کنم که مناسب دوران بارداری باشه؟

http://www.yaranehnews.org/index.php...rticle&id=1149

http://www.bartarinha.ir/fa/news/329...AF%D8%A7%D8%B1

(کوروش کبیر)
مامان <باران> آفلاین است   پاسخ با نقل قول
3 کاربر زیر از دوست گرامی مامان <باران> عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
Azijam (2013-08-05), Sardooneh (2013-10-23), فاطمه مهر (2014-01-30)
قدیمی 2013-07-26, 10:07 PM   #15
فاطمه مهر
کاربر نیمه فعال

آواتار فاطمه مهر

تشکر کرده : 6,811
تشکر شده 1,256 بار در 225 پست
فاطمه مهر has much to be proud ofفاطمه مهر has much to be proud ofفاطمه مهر has much to be proud ofفاطمه مهر has much to be proud ofفاطمه مهر has much to be proud ofفاطمه مهر has much to be proud ofفاطمه مهر has much to be proud ofفاطمه مهر has much to be proud ofفاطمه مهر has much to be proud of

مى‌‌گوینـد اینها بچـه را دخـتر مى‌كند

محیط را اسیدی کنید
باور درست
یکی دیگر از موارد قابل توجه در دختردار شدن آن است که پیش از مقاربت باید واژن اسیدی باشد؛ به همین دلیل بهتر است واژن را با 2 قاشق غذاخوری سرکه سفید که در یک چهارم لیوان آب محلول شده، شست‌وشو داد. برای اسیدی ماندن محیط زن باید از هیجان جنسی دوری کند زیرا به این ترتیب محیط رحم خنثی می‌شود و شانس تولد دختر هم کاهش می‌یابد.

کم‌آبی موثر است
باور درست
دانشمندان با مطالعه یافته‌های تاریخی تولد و مرگ دریافته‌اند در زمان سختی‌ها مثل قحطی و خشكسالی تعداد دختران به دنیا آمده نسبت به زمان‌های دیگر بیشتر بوده است. با اینكه به طور كامل مشخص نیست كه دلیل این اتفاق چیست اما آمارها نشان می‌دهد هنگام قحطی و خشکسالی، بارداری‌ها بیشتر به تولد دختران منجر می‌شود. فرضیه‌ها می‌گوید بدن زنان در برابر شرایط زیست محیطی واكنش نشان می‌دهد.

نمك نخورید
باور درست
گفته می‌شود اگر زوجی دختر بخواهد باید یک ماه قبل از بارداری از مصرف نمک خودداری کرده و به طور کلی نمک را از غذایشان حذف کنند زیرا نبود نمک در غذاها باعث افزایش فعالیت‌های غدد فوق کلیوی می‌شود و ترشح هورمون غشای فوق کلیوی را زیادتر می‌‌کند. دانستن این نکته مهم است که این رژیم‌ها حداقل برای ۴ تا ۶ هفته به صورت متوالی باید رعایت شود.

زمان مهم است
باور درست
اگر لقاح چند روز قبل از تخمک‌گذاری انجام شود، شانس تولد دختر را افزایش می‌دهد. حقیقت این است که تعدادی از مطالعات نشان می‌دهد ارتباطی بین زمان لقاح و جنس کودک وجود دارد. این تئوری وجود دارد که اسپرم حاوی کروموزوم X بزرگ‌تر و قوی‌تر است؛ بنابراین می‌تواند زمان طولانی‌تری زنده بماند.

یک كروموزوم Y یعنی پسر ‌
به طور کلی 2 کروموزوم جنسی هر فرد، یکی از پدر و دیگری از مادر تامین می‌شود. 2 نوع کروموزوم جنسی در بدن وجود دارد: کروموزوم X و کروموزومY . سلول جنسی زن 2 کروموزوم X دارد و می‌تواند یکی از آنها را به فرزندش بدهد اما سلول‌های جنسی مرد دارای 2 نوع کروموزوم جنسی Y وX است؛ بنابراین بسته به اینکه کدام نوع اسپرم X یا Y با تخمک حاوی کروموزوم X ترکیب شود، جنسیت جنین مشخص می‌شود. اگر اسپرم حاوی کروموزوم Y موفق به نفوذ در تخمک شود، جنین پسر خواهد بود.

منبع:نینی کوچولو
فاطمه مهر آفلاین است   پاسخ با نقل قول
6 کاربر زیر از دوست گرامی فاطمه مهر عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
Azijam (2013-07-29), mani (2013-07-27), marzi.kh (2013-12-15), Sardooneh (2013-10-23), selena (2013-09-09), مامان <باران> (2013-08-04)
پاسخ

کلیدواژه
قهوه, لباس, میگو, ماکارونی, ماست, مذهبی, چه, چین, چاقی, چای یا قهوه, هندوانه, کنم؟, کودک, کودکان, گیاهی, گردو, افسرده, اسفناج, باردارم, بارداری, برنج, ترشی, تغذیه, حمام, حبوبات, خدا, خردل, درمان, دعا, ذکر, روزانه, رژیم غذایی, زمستان, زیبایی, سلامت, شير

در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 1 (0 عضو و 1 میهمان)

امکانات
حالات نمایش

قوانین ارسال
نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید

BB code فعال
Smilies فعال
[IMG] فعال
HTML غیرفعال

Forum Jump