![]() |
|
مادر و كودك - mommy and kid (سوالات ، تجربیات و ... ) |
![]() |
|
امکانات | حالات نمایش |
![]() |
#6 |
کاربر فعال
![]() تاریخ عضویت: Jan 2012
موقعیت: زیر سایه الله
تشکر کرده : 7,433
تشکر شده 11,507 بار در 1,301 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
یه سوال دیگه هم دارم من باید تیر ازش شیر بگیرم دیروز زن داییم بهم گفت اگه می خوای بگیری الان که هوا خنکه بگیر چون توی تابستون زیر و رویی میشه و اسهال میگیره نمی دونم چیکار کنم بدم یا بگیرم اگه نگیرم باید تا ابان بهش بدم کمکم کنین تا دیر نشده
کاربر زیر از دوست گرامی [ARG:2 UNDEFINED] عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده است : | Nahid59 (2012-04-21) |
![]() |
#7 |
کاربر خیلی فعال
![]() تاریخ عضویت: Dec 2011
تشکر کرده : 20,900
تشکر شده 17,159 بار در 2,212 پست
![]()
نظر من هم همینه الان هوا خنکه بهتر میتونی از شیر بگیریش
هوا که گرم بشه مریضی و اسهال و ......... هم زیاد میشه اگه خوب غذا میخوره بگیرش دیگه از شیر تا راحت بشی روزا هم که هوا خوبه ببرش پارک و.............. سرگرمش کن ![]()
![]() |
#8 |
کاربر نیمه فعال
![]() تاریخ عضویت: Feb 2012
تشکر کرده : 2,030
تشکر شده 1,869 بار در 452 پست
![]()
عزیزم فکر قبلش بدتره امن زرچوبه زدم نخورد دیگه دیگه یک دو هفتهای اذیت داره ولی راحت میشی .برای دیش گرفتن هم باید بازش بزاری هی ببریش دستشوییچاره نیست بعدش فرشات رو باید بدی قالی شویی
|
![]() |
![]() |
3 کاربر زیر از دوست گرامی roomina عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند : |
![]() |
#9 |
کاربر نیمه فعال
موقعیت: تبریز
تشکر کرده : 176
تشکر شده 1,216 بار در 235 پست
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
من با دکتر که مشورت کردم گفت تا هر وقت که دو تاتون یعنی مادر و بچه توافق دارند می تونی شیرش بدی مسئله ای نداره منظورش این بود که تا دو سالگی که حتما بده بعدشم اگه از نظر روحی آزاردهنده نبود برات و دوست داشتی ادامه بده منم همین کارو کردم و در مورد دخترم که خوب اون یکسال بیشتر شیر نخورد ولی شیر پاستوریزه را روزی یک لیتر می خورد اما من شیر خودمو می ریختم تو لیوانو بهش می دادم تقریبا 6 ماه اینجوری شیر خودمم دادم کلا یکسال و نیم اما در مورد پسرم دوسال و 6 ماهش بود دیگه نخورد
در مورد دستشویی واقعا اعتقاد دارم به اینکه نباید بچه ها رو اذیت کنید برای جیش گفتن همه می گفتند وا دخترت دو سالشه جیش نمیگه واقعا که .... من اوایل بازش کردم و ولی فایده نداشت بعد ولش کردم گذاشتم خودش بگه ببینید این کنترل دست خود بچه که نیست باید درک کنه مسئله رو احساس کنه که مسئلا جیشش داره می ریزه و باید بره دستشویی دخترم دو سال و 7 ماهه جیش گفت ولی دوستان یکبار حتی یکبار هم نه شلوارشو خیس کرد نه رختخوابشو خیلی تمیز پسرم هم دو سال 8 ماه داشت که جیش گفت و اونم یادم نمی یاد شلوارشو یا رختخوابشو خیس کرده باشه درسته آدم اذیت می شه اما بعدش دیگه راحته تو فامیل ما کسی بود که به من با افتخار می گفت پسرم دو سالگی جیش گفته ولی چی جوری اولا می گفت بازش گذاشتیم تا یاد گرفت همه فرشامون رو کثیف کرده بود که همه رو چندین بار شسته بودند در ضمن الانم که بزرگتر شده گاها رختخوابشو خیس می کنه منکه بچه هامو آزاد گذاشتم تا خودشون بگن و خیلی هم راحت شدم به نظر من صبر و تحمل داشته باشید بهتره اعصابتونم آرامتره
10 کاربر زیر از دوست گرامی zahra82 عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند : | *maria* (2012-12-29), *Zarri* (2012-05-04), asma (2012-05-19), ღ.ترنم.ღ (2012-05-19), elize (2012-11-16), SAHAR NAAZ (2012-09-08), Sarashpaz-Sepideh (2013-12-24), یاسمن (2012-05-03), veronika (2012-11-23), الهام 62 (2012-11-14) |
![]() |
#10 |
کاربر فعال
![]() تاریخ عضویت: Jan 2012
موقعیت: زیر سایه الله
تشکر کرده : 7,433
تشکر شده 11,507 بار در 1,301 پست
![]()
من با اینکه 2 ماه مونده بود به 2 سالگیش چون خیلی عصبی شده بودم به خاطر اینکه شیر می خورد ازش گرفتم یه کاغذ قرمز زدم و گفتم بوف شده الان 15 روزی میشه شایدم بیشتر الان اعصابم راحت تر شده وقتی ازش شیر گرفتم روز سوم اسهال گرفت منم تا چند شب فقط بهش شیر می دادم کمکم داشت می گفت که بوف نیست و بخوره که دیگه شب هم ازش گرفتم
خدارو شکر شیر رو راحت تونستم بگیرم ازش البته مادر بزرگم گفت دندونی هست که اخرش باید بکشی اگه اون نمی گفت شاید بازم داشتم بهش می دادم برای دیش هم 14 روز پیش یه بار بازش کردم خیلی ازت شدم اما اون هفته شنبه شروع کردم و بازش گذاشتم چند باری دیش کرد اما الان یا می گه یا خودم میبینم دیر شده می برمش فقط مشکلم توی پیپیشه که نمیشینه تا کارش تموم بشه اونم زیاد ازت نمی کنه
کاربر زیر از دوست گرامی [ARG:2 UNDEFINED] عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده است : | elize (2012-11-16) |
![]() |
کلیدواژه |
مورد, چطوری, یادش, کودکان, گفتن, گرفتن, آموزش, ام, بچه, بگیرم, بدم؟؟؟, توالت, تجربیات, خدا, دیش, رفتن, رو, روزه, زمان, شما, شير, شیر |
در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 1 (0 عضو و 1 میهمان) | |
امکانات | |
حالات نمایش | |
|
|
![]() |
||||
موضوع | نویسنده | انجمن | پاسخها | آخرین نوشته |
کیک های اسفنجی | Mahboubehbanoo | کیک های اسفنجی | 48 | 2016-02-25 08:43 PM |
آموزش تعیین جنسیت فرزند قبل از لقاح | masume | بارداری - Pregnancy | 6 | 2013-10-07 02:35 PM |
توالت فرنگی بهتر است یا توالت معمولی؟؟؟ | سیندرلا22 | اطلاعات عمومی پزشکی | 0 | 2013-01-05 09:55 PM |
والدین از سوالهای جنسی کودکان نترسند | Azijam | مادر و كودك - mommy and kid | 0 | 2012-12-28 07:09 PM |
نکاتی در مورد تنقلات کودکان | Soha | مادر و كودك - mommy and kid | 1 | 2011-10-06 07:07 PM |
|