![]() |
|
مادر و كودك - mommy and kid (سوالات ، تجربیات و ... ) |
![]() |
|
|
امکانات | حالات نمایش |
![]() |
#1 |
کاربر فعال
![]() تاریخ عضویت: Jan 2012
موقعیت: زیر سایه الله
تشکر کرده : 7,433
تشکر شده 11,507 بار در 1,301 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
این مطلب نبود چون من هم بهش نیاز دارم گفتم بپرسم تا مادران عزیز منو راهنمایی کنن
من بچم 1 سال 10 ماهه هست خیلی شیر می خوره من به محض اینکه می شینم روی زمین میاد که شیر بخوره غذا هم می خوره نه اینکه فقط شیر بخوره شبا هم تا شیر نخوره خواب نمیره سوالم اینه چه جوری می تونم شیر رو ازش بگیرم ؟؟روشهای شما چی بوده سوال دومم هم اینه که چیکار کنم دیش بگه ؟؟ محیط دستشویی رو دوست داره وقتی می شورمش می گم دیش کن دیش می کنه 2 بارهم بازش گذاشتم اما هر دوبار دیش کرد روی زمین حالا بگین چیکارش کنم ؟؟ یه سوال دیگه روزا 1 تا 2 ساعت می خوابه تا کی این عادت رو داره ؟ وتا چند سالگی دیگه نمی خوابه؟؟؟
![]() |
#2 |
کاربر خیلی فعال
![]() تاریخ عضویت: Dec 2011
تشکر کرده : 20,900
تشکر شده 17,159 بار در 2,212 پست
![]()
دوست عزیز اگه میخوای بچتو از شیر بگیری باید براش وقت و حوصله فراوون بذاری
![]() باید با یه خوراکی مورد علاقش سرشو گرم کنی یعنی اون خوراکی رو جایگزین کنی من برای دخترم موز رو جایگزین کردم اون قسمتی رو که بهش شیر میدی رو با یه رژ رنگ بزن خودش میترسه و طرفت نمیاد یا چسب بزن البته یهو اینکارارو نکنی ![]() اول دفعات شیر دادنو کم کن مثلا فقط شب شیر بده چند شب که ادامه دادی اونم قطع کن برای از پوشک گرفتن هم باید مرتب ببریش توالت تا اینکه بفهمه توالت جای دیش کردنه ازین توالتهای قشنگ براش بخر هروقت دیش داره خودش میره موفق باشی ![]()
13 کاربر زیر از دوست گرامی Nahid59 عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند : |
![]() |
#3 |
کاربر فعال
![]() تاریخ عضویت: Jan 2012
موقعیت: زیر سایه الله
تشکر کرده : 7,433
تشکر شده 11,507 بار در 1,301 پست
![]()
یه بار که از دستش عصبانی بودم رب و فلفل رو قاطی کردم زدم بهش که دیگه دور و برش نیاد و شیر بخوره اما اومد خورد دهنش هم سوخت کمی اما بازم اومد از رو نمیره که
4 کاربر زیر از دوست گرامی سیندرلا22 عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند : |
![]() |
#4 |
کاربر نیمه فعال
تشکر کرده : 1,347
تشکر شده 1,471 بار در 365 پست
![]()
دوست عزیزم خوردن شیر بخ خاطر گرسنگی نیست به خاطر وابستگی به شماست اگز 1 هفته مقاومت کنید یادش میره
ولی من تجربه خودمو میگم چون جوجوی منم نه از رز نه از رب میترسید خوراکی مجاز سنش و اماده میزاشتم تا میاومد بقلم از اون خوراکیا میدادم یا میوه ویا بستنی اینم بگم که نمیتونید یه دفعه قطع کنید مثلا روز ندید و ققط چند شب شبا بدید دیگه اینکه غذا یا خوراکی مورد علاقشو ببینه وسرش با کارتون و اتاقش گرم باشه وشما کمتر تو دیدش باشید فراموش میکنه
7 کاربر زیر از دوست گرامی neda_m عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند : | asma (2012-05-19), ღ.ترنم.ღ (2012-05-19), fati-malus (2012-04-21), SAHAR NAAZ (2012-09-08), فاطمه مهر (2014-11-26), یاسمن (2012-04-20), سیندرلا22 (2012-04-21) |
![]() |
#5 |
کاربر فعال
![]() تاریخ عضویت: Apr 2011
تشکر کرده : 19,695
تشکر شده 8,268 بار در 764 پست
![]()
منم هنوز یه ماه نشده بچمو ازشیر گرفتم ولی خیلی اذیت شدم اول باید خودت اماده کنی واعصابتو قوی بعدشم مقدار دفعاتشو کم کنی من دیگه وقتی خواست کلا قطع کنم یه چسب سیاه زدم و گفتم اوف شده اونم دیگه نخورد ولی خیلی براش سخت بود بد خلق شده الانم هنوز بد خلقی شو داره
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
5 کاربر زیر از دوست گرامی *Zarri* عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند : | asma (2012-05-19), ღ.ترنم.ღ (2012-05-19), SAHAR NAAZ (2012-09-08), فاطمه مهر (2014-11-26), سیندرلا22 (2012-04-21) |
![]() |
|
کلیدواژه |
مورد, چطوری, یادش, کودکان, گفتن, گرفتن, آموزش, ام, بچه, بگیرم, بدم؟؟؟, توالت, تجربیات, خدا, دیش, رفتن, رو, روزه, زمان, شما, شير, شیر |
در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 1 (0 عضو و 1 میهمان) | |
امکانات | |
حالات نمایش | |
|
|
![]() |
||||
موضوع | نویسنده | انجمن | پاسخها | آخرین نوشته |
کیک های اسفنجی | Mahboubehbanoo | کیک های اسفنجی | 48 | 2016-02-25 08:43 PM |
آموزش تعیین جنسیت فرزند قبل از لقاح | masume | بارداری - Pregnancy | 6 | 2013-10-07 02:35 PM |
توالت فرنگی بهتر است یا توالت معمولی؟؟؟ | سیندرلا22 | اطلاعات عمومی پزشکی | 0 | 2013-01-05 09:55 PM |
والدین از سوالهای جنسی کودکان نترسند | Azijam | مادر و كودك - mommy and kid | 0 | 2012-12-28 07:09 PM |
نکاتی در مورد تنقلات کودکان | Soha | مادر و كودك - mommy and kid | 1 | 2011-10-06 07:07 PM |
|