![]() |
|
آموزگاران مکتب نــور سیره انبیاء و امامان |
![]() |
|
|
امکانات | حالات نمایش |
![]() |
#46 |
کاربر خیلی فعال
![]() تاریخ عضویت: May 2013
تشکر کرده : 21,146
تشکر شده 77,830 بار در 7,607 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 3 Thread(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
امام صادق (ع):
برای فاطمه (س)نزد خدای عز و جل نه اسم است : فاطمه ......جداکننده صدیقه .....راستگو مبارکه ......با برکت طاهره......زن پاک از پلیدی زکیه......نفس پاکیزه راضیه .....از خدایش راضییست مرضیه .....خدا از او راضیست محدثه.....کسی که فرشتگان با او سخن میگویند زهرا.......درخشنده و سفید روی . |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
کاربر نیمه فعال
![]() تاریخ عضویت: Jan 2013
تشکر کرده : 1,447
تشکر شده 1,715 بار در 478 پست
Tagged: 0 Thread(s)
![]() ![]() خدايا! خودم را در پيش خودم کوچک و مقام خودت را در نزد من بزرگ فرما و اطاعت و عمل به چيزي را که موجب خوشنودي تو و دوري ازچيزي را که موجب خشم توست بر من الهام فرما. فرازی از دعای حضرت فاطمه (س)
2 کاربر زیر از دوست گرامی noura عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند : | baran78 (2014-04-23), Maryam_chef (2014-04-23) |
![]() |
#48 |
کاربر نیمه فعال
![]()
2 کاربر زیر از دوست گرامی noura عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند : | baran78 (2014-11-24), Maryam_chef (2014-07-01) |
![]() |
#49 |
کاربر نیمه فعال
![]() شخصى به زنش گفت: پيش فاطمه زهرا عليهاالسلام برو و بپرس: آيا من از شيعيان اهل بيت هستم؟ زن آمد و پرسيد، حضرت زهرا عليهاالسلام در پاسخ گفت: به همسرت بگو: اگر به آنچه ترا فرمان داده ايم عمل مى كنى و از آنچه نهى كرده ايم پرهيز نموده اى از شيعيان خواهى بود و در غير اين صورت از شيعيان نيستى. چهل حديث « گهرهاى فاطمى » عليها السلام
2 کاربر زیر از دوست گرامی noura عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند : | baran78 (2014-11-24), Maryam_chef (2014-11-24) |
![]() |
|
کلیدواژه |
فرشته, قرآن, لباس, ماه رمضان, محلی, معروف, نماز, نماز خواندن, یاس, کتاب, گل, امام علی(ع), اختلاف نظر, بندگی, بیت, حضرت محمد (ص), خیانت, خدا, روزه, شهادت, شير, عروس, عطر |
در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 1 (0 عضو و 1 میهمان) | |
امکانات | |
حالات نمایش | |
|
|
|