![]() |
|
جشن ها و مراسم کودکان (جشن تولد ، جشن نامگذاری ، جشن دندوني ، جشن تكليف و ... ) |
![]() |
|
امکانات | حالات نمایش |
![]() |
#11 |
کاربر نیمه فعال
![]() تاریخ عضویت: Jun 2013
موقعیت: سرزمين مادري
تشکر کرده : 6,624
تشکر شده 2,662 بار در 349 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
سلام آتوسا جان
پيشاپيش تولد پسرتون رو تبريك مي گم البته بنده هم با نظر شما موافقم كه در محرم نباشه . كاش مي شد قبل از محرم براش مراسمي بگيريد كه دوست هايش هم باشند و حسابي شادي كنند و به شما هم مزه بده بنده هم جشن عبادتم در محرم مي افتاد و من هم دوست داشتم جشن مفصلي بگيريم. براي همين مادرم به ناچار قبل از محرم برام جشن مفصلي گرفت كه هنوزم برام خاطره است.
![]() |
#12 |
کاربر فعال
![]() تاریخ عضویت: Oct 2012
تشکر کرده : 3,526
تشکر شده 3,762 بار در 727 پست
Tagged: 1 Thread(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
مبارکه عزیزم خوب به احترام محرم 4-5روزی جلوتر بگیر میدونی که معمولا 2-3روز جلوتر از محرم هم همه چا حال و هوای محرم میگیره خصوصا مدارس . ضمنا بعید میدونم مسئولین مدرسه اجازه چنین مراسمی روکه جشنه تو محرم بدن ضمن اینکه من تجربه خوبی از برگزاری جشن توی مهد و مدرسه رو ندارم فکر میکنم بهتره همون چند روز مونده به محرم با مدرسه هماهنگ کنی تو یه زنگی مثل ورزش این کارو انجام بدی.
|
![]() |
![]() |
2 کاربر زیر از دوست گرامی maryama عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند : | Bahar-chef (2013-10-10), setayesh66 (2013-10-10) |
![]() |
#13 |
کاربر جدید
تشکر کرده : 1
تشکر شده 0 بار در 0 پست
Tagged: 0 Thread(s)
![]() |
![]()
بسیار عالی و زیبا
|
![]() |
![]() |
![]() |
کلیدواژه |
لباس, ماکارونی, مدادرنگی, چگونه, کودک, کیک, گوجه فرنگی, گیاهی, ایران, بچه, بگیریم؟, بازی, تولد, جشن, جشن تولد, دسر, سلامت, عکس |
در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 1 (0 عضو و 1 میهمان) | |
امکانات | |
حالات نمایش | |
|
|
![]() |
||||
موضوع | نویسنده | انجمن | پاسخها | آخرین نوشته |
زوج های موفق چگونه اند؟ | *SARA* | دانستنی های روانشناسی | 15 | 2014-07-23 11:45 AM |
طناب زدن ، یک روش عالی برای سوزاندن چربی ها ! | Marjan | ورزش | 14 | 2013-04-21 10:30 PM |
آداب خرید برای کودکان | گندم | مادر و كودك - mommy and kid | 0 | 2011-12-14 04:06 AM |
|