![]() |
|
کتاب داستان داستان، داستان های کوتاه |
![]() |
|
|
امکانات | حالات نمایش |
![]() |
#121 |
کاربر جدید
تشکر کرده : 321
تشکر شده 47 بار در 18 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
![]() |
![]()
سلام ترنم جان، ممنو بابت داستان قشنگت،
![]() |
![]() |
![]() |
کاربر زیر از دوست گرامی [ARG:2 UNDEFINED] عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده است : | ღ.ترنم.ღ (2013-03-31) |
![]() |
#122 |
کاربر نیمه فعال
![]() تاریخ عضویت: Oct 2012
موقعیت: تهران
تشکر کرده : 7,285
تشکر شده 10,119 بار در 296 پست
Tagged: 1 Thread(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
یادمه دبیرستان این رمان بصورت اپیدمی بین دانش آموزا میچرخید ...زنگ های تفریح ...ته کلاس...زیر جامیزی ...خلاصه هرجا گیر میوردیم شروع میکردیم به خوندن... با خوندن بخش هایی از داستان شیرینی این کتاب تو اون سالها باز هم یادآورم شد ...این کتاب هنوز هم بین رمان های ایرانی و خارجی از نظر من سر ِ...از لحاظ پختگی و قابل تامل بودن...چیزی که احساس میکنم داستان رو برا اکثزیت جذاب کرده شخصیت مهناز هست ... که تو وجود هر خانومی مهناز هست ...با دز کم یا زیاد ... که از سر حسد و غرور و لجاجت میتونه زندگی خودش و بقیه رو زهر کنه یا حتی کمی تلخ ...
به امید روزی که با عشق و محبت ...چه مرد و چه زن ...کنار هم با صلح و خلق خوب زندگی کنیم ... که حیف از دقایق رفته نشه ... ممنون ترنم جان ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
کاربر نیمه فعال
![]() تاریخ عضویت: Jan 2013
موقعیت: بجنورد
تشکر کرده : 7,170
تشکر شده 4,464 بار در 354 پست
Tagged: 0 Thread(s)
![]()
وقتی دبیرستانی بودم شبها تا صبح بیدار می موندم تا کتابهای رمان مورد علاقه ام رو بخونم
دالان بهشت هم یکی آز آنها بود هر چند شخصیت محمد اصلا مورد علاقم نبود از آن دست مردهایی که فکر میکنن تنها آنها هستند که می توانند هر کاری انجام دهند و سلیقه و دوستان و رفتار همسرشان همیشه اشتباه و نادرست است . البته ار این جور مذکر ها در جامعه ما کم نیستند
![]() |
#124 |
کاربر فعال
![]() تاریخ عضویت: Apr 2014
موقعیت: شرق ایران
تشکر کرده : 6,564
تشکر شده 8,358 بار در 717 پست
Tagged: 1 Thread(s)
![]()
اره دو سال پیش این رمانو خوندم یادمه اونقدر از داستانش خوشم اومد که یه شب از ساعت 11 شروع به خوندنش کردم و... تا صبح ساعت 6 تمومش کردم واقعا ارزشش رو داشت یه جورایی خودم رو جای شخص اول رمان میدیدم از اون موقع به بعد بود که تصمیم گرفتم کمی بزرگ شم کوهنورد شدم و از دنیای کودکی دراومدم خوبه بخونید
![]()
![]() |
|
کلیدواژه |
فروغ, فرشته, قهوه, قرآن, قصه, لباس, لبخند, مومن, مار, ماست, محلی, مزه, معروف, نقاشی, نماز, چین, نان, یاس, کوفته, کوه, کوکو, کودک, کیف, کتاب, گفتگو, گل رز, گردو, آرایش, افسرده, افطاری, الگو, ایمان, ایران, احساس تنهایی, اسباب کشی, بهشت, بیت, بازی, باغچه, برنج, تبریز, ترنم, تره, ترشی, تسبیح, جبهه, جشن تولد, حلقه, حمام, خاکی, خدا, دوختن, دالان, داستان, درمان, دسته گل, دعا, رمان, رمان زیبای دالان بهشت, روانشناسی, روزه, رستوران, زمستان, زن دوم, زیبای, زیبایی, سفره ی عقد, سلامت, سنتی, سه ساله, ساندویچ, سرگرمی, شیرینی, شعر, طلاق, عکس, عروس, عطر |
در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 1 (0 عضو و 1 میهمان) | |
امکانات | |
حالات نمایش | |
|
|
![]() |
||||
موضوع | نویسنده | انجمن | پاسخها | آخرین نوشته |
رمان ازآن سوی اینه - تکین حمزه لو | *Negar* | کتاب داستان | 34 | 2013-02-28 06:51 PM |
رمان پدر آن دیگری(رمانی متفاوت وجذاب) | *Negar* | کتاب داستان | 106 | 2012-07-29 05:49 PM |
|