![]() |
|
مسابقات آشپزی ویژه مسابقات آشپزی ویژه مناسبت ها و برنامه های خاص |
![]() |
|
|
امکانات | حالات نمایش |
![]() |
#1 |
مدیر سراسری
![]() تاریخ عضویت: Dec 2010
موقعیت: سرزمین مادری
تشکر کرده : 33,926
تشکر شده 36,844 بار در 2,023 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 1 Thread(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
به مناسبت اولین سالگرد تولد روزمنو می خوایم جشن بگیریم
اسم جشن -مون رو گذاشتیم ![]() ![]() ![]() جشن پروانه ها به همین مناسبت هم میخوایم یک مسابقه بزرگ برگزار کنیم دور هم باشیم جایزه بدیم، جایزه بگیریم و تولد یکسالگی روزمنو رو در خونه دوستی هامون روزمنو جشن بگیریم البته یک برنامه ویژه دیگه هم داریم که به وقتش خدمتتون عرض خواهم کرد. ![]() ![]() ![]() موضوع مسابقه انجام یک کار ابداعی یا تزئینی با عنوان روزمنو، RoozMenu، روزمنو/خانه من/خانه تو و یا نشان روزمنو ( پروانه ) یعنی هر یک از اعضا برحسب مهارت، خلاقیت و توانایی هایی که داره با هر ابزار یا وسیله ای که در اختیار داره یه کار ابداعی یا تزئینی با عنوان فارسی یا انگلیسی روزمنو، RoozMenu، روزمنو/خانه من/خانه تو و یا نشان روزمنو ( پروانه ) انجام بده، عکس بگیره و در مسابقه شرکت کنه. مثلا تزئین یکی از انواع غذا، کیک، شیرینی، دسر ها و یا حتی با نوشتن خط، طرح، نقاشی، دوخت، بافت و ...... که در آن به هر شکل یا وسیله ممکن عنوان روزمنو یا RoozMenu یا نشان پروانه دیده شود. برای همین اسم جشن رو گذاشتیم جشن پروانه ها قوانین مسابقه در موارد مشابه مانند قوانین مسابقات هفتگی آشپزی در روزمنو است. با این تفاوت که در این مسابقه هر روزمنویی میتونه با هر تعداد نمونه کاری در نظر داره در زمینه و طرح های مختلف در مسابقه شرکت کنه و بدیهی است که آرا بر اساس شماره عکس ها شمارش میشه نه بصورت مجموع آرای عکسهای شرکت داده شده. نحوه ارسال عکس عکس های واضح و با کیفیت کارهاتون رو به آدرس ایمیل: narges_jb@yahoo.com ارسال کنید. حتما حتما توجه داشته باشید که نام کاربری-تون رو ذکر کنید. پس از ارسال عکس به آدرس ایمیل داده شده حتما از طریق ارسال pm در روزمنو با من در ارتباط باشید تا از ارسال صحیح عکس اطمینان حاصل کنید. مهلت ارسال عکس تا 12 ظهر جمعه 25 آذز 90 به وقت تهران فرصت دارید تا عکس کارهای ابداعی خودتون رو با کیفیت مناسب و قابل قبول آماده و ارسال کنید. * مهلت ارسال عکس بصورت روز شمار در لوگوی مسابقه نشان داده میشود. لطفا به مهلت ارسال عکس توجه داشته باشید زیرا مهلت برگزاری مسابقه تمدید نخواهد شد. لذا عکسهایی که خارج از وقت تعیین شده ارسال شوند در مسابقه شرکت داده نمی شوند. تاریخ برگزاری مسابقه - آغاز رای گیری شنبه 26 آذر 90 (17-12-2011) ساعت 12 ظهر به وقت تهران نحوه گزینش برنده مسابقه رای گیری عمومی به مدت 48 ساعت اعلام نتایج دوشنبه 28 آذر 90 (19-12-2011) مصادف با تولد روزمنو ساعت 13 به وقت تهران جایزه نفـــر اول - 30.000 تومان جایزه نقدی نفـــر دوم - 20.000 تومان جایزه نقدی نفـر سوم - 10.000 تومان جایزه نقدی *توجه* * برای رفع هر گونه ابهام در هر یک موارد بالا لطفا سوالات خود را در همین تاپیک مطرح کنید. ** حتما توجه داشته باشید که نام کاربری-تون رو در ایمیل ارسالی برای مسابقه ذکر کنید. *** پس از ارسال عکس به آدرس ایمیل داده شده حتما از طریق ارسال pm در روزمنو با من در ارتباط باشید تا از ارسال صحیح عکس اطمینان حاصل کنید. **** مهلت ارسال عکس بصورت روز شمار در لوگوی مسابقه نشان داده میشود. لطفا به مهلت ارسال عکس توجه داشته باشید زیرا مهلت برگزاری مسابقه تمدید نخواهد شد. لذا عکسهایی که خارج از وقت تعیین شده ارسال شوند در مسابقه شرکت داده نمی شوند. ***** دوستان خوبم سعی کنید حتما از مراحل کار و تزئینات عکس بگیرید تا بتونید بعد از پایان مسابقه دستور تهیه و آماده سازی اون رو بصورت تصویری برای دوستانتون توضیح بدید. ![]() تو این جشن همه دعوتند حتی کوچولو های روزمنو منتظر نقاشی های شاپرک های روزمنو هم هستیم. خلاصه اینکه مجلس بی ریاست و میخوایم تولد یکسالگی خونه دوستی مون رو باهم و دور هم جشن بگیریم. ورود برای عموم آزاد است ![]() از نگار عزیزم - *Negar* بخاطر پیشنهاد طرح پروانه برای برگزاری مسابقه صمیمانه سپاسگزارم. ![]() ![]() موفق باشید ![]() ![]()
من دلم می خواهد/خانه ای داشته باشم پر دوست/کنج هر دیوارش/دوستهایم بنشینند آرام/گل بگو گل بشنو هرکسی می خواهد/وارد خانه پر عشق و صفایم گردد/یک سبد بوی گل سرخ/به من هدیه کند شرط وارد گشتن/شست و شوی دلهاست/شرط آن داشتن/یک دل بی رنگ و ریاست بر درش برگ گلی می کوبم/روی آن با قلم سبز بهار/می نویسم ای یار خانه ی ما اینجاست ![]() آخرین ویرایش توسط Narges در تاریخ 2011-12-03 انجام شده است علت: آپلود مجدد عکس ها |
![]() |
32 کاربر زیر از دوست گرامی Narges عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند : | *Darya* (2011-12-10), *Negar* (2011-11-30), Amitida (2011-11-29), ღ.ترنم.ღ (2012-01-07), baran_84 (2011-12-18), BEHI (2011-12-17), eksir (2011-11-29), Fatemeh1 (2011-11-29), hamraz (2011-11-29), Honey (2011-12-15), Khaleh Mary (2011-11-29), Mahshid (2011-11-29), Maneli (2011-11-30), masi (2011-12-01), Matiiin (2013-11-07), mayam (2011-11-30), Neshat (2011-11-29), Princess (2011-12-04), Rose (2011-12-15), Samane (2011-11-29), Sarashpaz-Sepideh (2011-11-29), Sardooneh (2011-11-29), Shidak (2011-11-29), SHIVA (2011-11-30), sogand.sh (2011-11-29), Soha (2011-11-29), ماهمون (2011-11-29), veladimir (2011-12-07), yoohoo (2011-12-17), za_vahab (2011-11-29), آلیس (2011-12-05) |
![]() |
#2 | |
مدیر سراسری
موقعیت: سرزمین مادری
تشکر کرده : 33,926
تشکر شده 36,844 بار در 2,023 پست
Tagged: 1 Thread(s)
![]() نقل قول:
حتی میتونید چند طرح مختلف (عکس) رو در مسابقه شرکت بدبد. بامید موفقیت برای شما ![]()
من دلم می خواهد/خانه ای داشته باشم پر دوست/کنج هر دیوارش/دوستهایم بنشینند آرام/گل بگو گل بشنو هرکسی می خواهد/وارد خانه پر عشق و صفایم گردد/یک سبد بوی گل سرخ/به من هدیه کند شرط وارد گشتن/شست و شوی دلهاست/شرط آن داشتن/یک دل بی رنگ و ریاست بر درش برگ گلی می کوبم/روی آن با قلم سبز بهار/می نویسم ای یار خانه ی ما اینجاست ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 |
کاربر نیمه فعال
![]() تاریخ عضویت: Aug 2011
تشکر کرده : 2,284
تشکر شده 8,863 بار در 434 پست
Tagged: 0 Thread(s)
![]()
نرگس جون
من یک پیشنهاد دارم که هر کار با یک خط توضیح در مورد کار باشه شاید کسی چیزی درست کنه که در ظاهر نوع کار مشخص نباشه یا نوع مواد مصرفی دوستان در یک خط خلاصه کار رو توضیح بدن که بالای عکسها برای مسابقه درج بشه ممنون
#4 |
کاربر نیمه فعال
تشکر کرده : 881
تشکر شده 3,803 بار در 512 پست
![]()
اخ اخ اخ شیوا جون از اون ایده های ناب داره که حتما نیاز به توضیح خواهد داشت !
موفق باشی دوست هنرمندم ![]() پیشنهاد خوبیه ![]()
#5 |
کاربر نیمه فعال
![]() تاریخ عضویت: Nov 2011
موقعیت: تهران
تشکر کرده : 6,780
تشکر شده 6,214 بار در 384 پست
![]()
با نظر شيوا جان موافقم، توضيح مختصر در مورد هر عكس ، ايده خيلي خوبيه
![]()
|
کلیدواژه |
فرشته, لباس, نقاشی, پروانه, اولین, اولین سالگرد تولد روزمنو, بافتني, تولد, جشن, جشن تولد, دسر, ذکر, روزمنو, روزه, روزانه, زیبایی, سلامت, سالگرد, شیرینی, عکس |
در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 1 (0 عضو و 1 میهمان) | |
امکانات | |
حالات نمایش | |
|
|
|