روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی

برگشت   روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی > روانشناسی و مشاوره > زنان ونوسی! مردان مریخی!

User Tag List

پاسخ

امکانات حالات نمایش
قدیمی 2012-05-22, 01:01 PM   #16
ستاره12
کاربر جدید

آواتار ستاره12

تشکر کرده : 253
تشکر شده 743 بار در 148 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
ستاره12 is a splendid one to beholdستاره12 is a splendid one to beholdستاره12 is a splendid one to beholdستاره12 is a splendid one to beholdستاره12 is a splendid one to beholdستاره12 is a splendid one to beholdستاره12 is a splendid one to behold
پیشفرض پاسخ: شک به همسر عشق شما را می کشد!

نقل قول:
ارسالی توسط سیده مریم مشاهده موضوع
مرسی عزیزم از راهنماییت .منم خیلی سعی می کنم ولی آخه امکانات مالی و کمبود وقتم خیلی اجازه نمی ده به پای اونا برسم .کاشکی جامعمو یکم یهتر می شد.آخه چی میشه همه دخترا و زنا با حجاب و سنگین باشن .باور کن این جوری هم خودشون هم بقیه راحت ترن.
عزيزم منظورم تو خونه ست نه بيرون اين كه به امكانات مالي ربطي نداره تو خونه به خودت برس شوهري من با اين وجود اگه منو بدون چادر ببينه واي به حالمه ميگه ميخام براي خودم باشي نه بقيه ولي تو خونه خيلي به خودم ميرسم
البته راست ميگي كاش زنا يه كم باحجاب تر باشن
قدیمی 2017-02-01, 11:26 PM   #17
گیگیل خانوم
کاربر جدید

آواتار گیگیل خانوم

تشکر کرده : 4,500
تشکر شده 20 بار در 6 پست
گیگیل خانوم در آغاز راه است

نقل قول:
ارسالی توسط frz61 مشاهده موضوع
عزیزم حجاب تو چشم مرداست نه لباس زنا
اگه کسی فکر و ذهنش خراب باشه فرق نمیکنه جنیفر لوپز رو ببینه یا این که فقط صدای یک زن رو بشنوه تا بخواد وسوسه بشه
مشکل جامعه ما همینه که ذهن رو نمی تونن درست کنن
نه عزیزم حجاب دو طرفس..
تو قران خدا به مردا گفته چشمتونو روی نامحرم ببندید..به خانوما هم گفته حجابتونو رعایت کنید..
جامعه نباید به شکلی باشه که هر چیزی رو مایه تحریک و به صورت جنسی ببینیم اما نباید توقع داشت هر طور دلمون میخواد اسباب تحریک رو داشته باشیم ازون طرف هم مردا چشمشون حجاب داشته باشه...
قدیمی 2017-02-07, 11:00 AM   #18
rmb_ali
کاربر جدید

تشکر کرده : 4
تشکر شده 13 بار در 5 پست
rmb_ali در آغاز راه است

با توجه به اینکه این مسئله در جامعه خیلی زیاد شده و متاسفانه حیا خیلی کم رنگ شده و رابطه خارج از خانواده هم بسیار زیاد شده و از آنجایی که من خودم مرد هستم و در بین مردها هستم (البته من خودم اصلا همچین کاری نکرده و نخواهم کرد چون ذاتا از این کار بدم میاد) و خیلی از مسائل مردا رو میدونم خدمت خانم های عزیز عرض میکنم که تا حدودی مسائل دستشون بیاد البته این تاپیک مدت زیاد آپدیت نشده و تقریبا زیر خاکی بود که پست قلبی این خانم محترم اونو بالا آورده
متاسفانه در بین مردها و پسران ما و در مدارس و دانشگاهها اصطلاح مخ زدن مرسومه و این یکی از ویژگی های پسرها و مردهاست و به این افتخار میکنن که بتونن مخ یه خانم رو بزن و این به این معنیه که با اون خانم حرف بزنن و مثلا راضیش کنن به یه قرار ملاقات
خوب این برای مجردها شاید عادی باشه هرچند در دین اسلام اینکار حرام و گناه محسوب میشه
این عادت در هرکسی وجود داشته باشد جدای از نیازهای جنسی یک عادت میشود و در آینده هم این مرد دنبال اینکار هست و خواهد بود و در واقع یک نوع اعتیاد خواهد بود
ولی اکثر مردها این تجربه رو بنا به دلایل زیادی ندارن و فقط یه دوست یا همراه میتونه اونا رو با این دنیا آشنا کنه
مردهای زیادی رو دیدم که علیرغم نداشتن نیاز جنسی بازم اینکارو میکنن
حالا باید چیکار کرد
ببینید اینکه بر روی خودتون نیارید یا اینکه بنای ناسازگاری بزارید راه حلش نیست
به نظر من باید نظر طرف مقابل رو عوض کنید اونم به صورت صحبت غیر مستقیم در مورد موضوع و رسیدن به نتیجه
یکی از راههای خوب مطرح کردن این مسئله در موردهایی که سراغ دارید و گفتن حستون نسبت به این موضوع چون متاسفانه قبح این مسئله خیلی در جامعه ما کم شده و داره عادی میشه
یعنی با طرح مسائلی که اتفاق افتاده در خصوص دیگران و خواستن نظر طرفین خیلی میتونه کمک کنه و اینکه حستونو نسبت به این موضوع به طرف مقابل بزنید
یکی از مسائل دیگه که میتونه جلوی این قضیه رو بگیره جایگزینی برنامه هایی هست که شک برانگیزه
rmb_ali آفلاین است   پاسخ با نقل قول
پاسخ

کلیدواژه
لباس, می, همسر, کشد, امام علی(ع), به, جبهه, خدا, داستان, شما, شک, عشق, غدیر

در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 1 (0 عضو و 1 میهمان)

امکانات
حالات نمایش

قوانین ارسال
نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید

BB code فعال
Smilies فعال
[IMG] فعال
HTML غیرفعال

Forum Jump