![]() |
![]() |
#16 | |
کاربر جدید
تشکر کرده : 253
تشکر شده 743 بار در 148 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() نقل قول:
البته راست ميگي كاش زنا يه كم باحجاب تر باشن
![]() |
![]() |
#17 | |
کاربر جدید
تشکر کرده : 4,500
تشکر شده 20 بار در 6 پست
![]() |
![]() نقل قول:
تو قران خدا به مردا گفته چشمتونو روی نامحرم ببندید..به خانوما هم گفته حجابتونو رعایت کنید.. جامعه نباید به شکلی باشه که هر چیزی رو مایه تحریک و به صورت جنسی ببینیم اما نباید توقع داشت هر طور دلمون میخواد اسباب تحریک رو داشته باشیم ازون طرف هم مردا چشمشون حجاب داشته باشه...
![]() |
![]() |
#18 |
کاربر جدید
تشکر کرده : 4
تشکر شده 13 بار در 5 پست
![]() |
![]()
با توجه به اینکه این مسئله در جامعه خیلی زیاد شده و متاسفانه حیا خیلی کم رنگ شده و رابطه خارج از خانواده هم بسیار زیاد شده و از آنجایی که من خودم مرد هستم و در بین مردها هستم (البته من خودم اصلا همچین کاری نکرده و نخواهم کرد چون ذاتا از این کار بدم میاد) و خیلی از مسائل مردا رو میدونم خدمت خانم های عزیز عرض میکنم که تا حدودی مسائل دستشون بیاد البته این تاپیک مدت زیاد آپدیت نشده و تقریبا زیر خاکی بود که پست قلبی این خانم محترم اونو بالا آورده
متاسفانه در بین مردها و پسران ما و در مدارس و دانشگاهها اصطلاح مخ زدن مرسومه و این یکی از ویژگی های پسرها و مردهاست و به این افتخار میکنن که بتونن مخ یه خانم رو بزن و این به این معنیه که با اون خانم حرف بزنن و مثلا راضیش کنن به یه قرار ملاقات خوب این برای مجردها شاید عادی باشه هرچند در دین اسلام اینکار حرام و گناه محسوب میشه این عادت در هرکسی وجود داشته باشد جدای از نیازهای جنسی یک عادت میشود و در آینده هم این مرد دنبال اینکار هست و خواهد بود و در واقع یک نوع اعتیاد خواهد بود ولی اکثر مردها این تجربه رو بنا به دلایل زیادی ندارن و فقط یه دوست یا همراه میتونه اونا رو با این دنیا آشنا کنه مردهای زیادی رو دیدم که علیرغم نداشتن نیاز جنسی بازم اینکارو میکنن حالا باید چیکار کرد ببینید اینکه بر روی خودتون نیارید یا اینکه بنای ناسازگاری بزارید راه حلش نیست به نظر من باید نظر طرف مقابل رو عوض کنید اونم به صورت صحبت غیر مستقیم در مورد موضوع و رسیدن به نتیجه یکی از راههای خوب مطرح کردن این مسئله در موردهایی که سراغ دارید و گفتن حستون نسبت به این موضوع چون متاسفانه قبح این مسئله خیلی در جامعه ما کم شده و داره عادی میشه یعنی با طرح مسائلی که اتفاق افتاده در خصوص دیگران و خواستن نظر طرفین خیلی میتونه کمک کنه و اینکه حستونو نسبت به این موضوع به طرف مقابل بزنید یکی از مسائل دیگه که میتونه جلوی این قضیه رو بگیره جایگزینی برنامه هایی هست که شک برانگیزه |
![]() |
![]() |
![]() |
|
کلیدواژه |
لباس, می, همسر, کشد, امام علی(ع), به, جبهه, خدا, داستان, شما, شک, عشق, غدیر |
در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 1 (0 عضو و 1 میهمان) | |
امکانات | |
حالات نمایش | |
|
|
![]() |
||||
موضوع | نویسنده | انجمن | پاسخها | آخرین نوشته |
زوج های موفق چگونه اند؟ | *SARA* | دانستنی های روانشناسی | 15 | 2014-07-23 11:45 AM |
چگونه همسر خود را علاقمند نگه دارید؟ | Mahshid | زنان ونوسی! مردان مریخی! | 21 | 2014-07-22 11:59 AM |
پیامد قانونی ترک همسرم چیست؟ | Marjan | مشاوره حقوقی - Law Consultant Services | 4 | 2012-05-04 07:17 AM |
طلاق همسر زیبا به خاطر شغل مردانه | Mahshid | پرونده های واقعی در دادگاه های خانواده | 2 | 2011-11-27 05:46 PM |
جزاي همسر بد دهن چيست؟ | Marjan | مشاوره حقوقی - Law Consultant Services | 1 | 2011-03-12 12:35 PM |
|