![]() |
|
گالری نقد عکس قابل توجه علاقمندان به عکاسی |
![]() |
|
|
امکانات | حالات نمایش |
![]() |
#21 |
کاربر نیمه فعال
![]() تاریخ عضویت: Apr 2012
موقعیت: گلستان
تشکر کرده : 1,606
تشکر شده 516 بار در 146 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
سلام باران جان
مایه خوشحالیه مبحث عکس و عکاسی داریم چون خیلی بهش علاقه دارم نظرمو میگم-من جایی هستم که نباید باشم،نظم و چارچوب ساده ی حقیقت را بر هم زدم، در شگفتم و دنبال راه حل می گردم و به جای اینکه به درون خودم بنگرم به بیرون از خود توجه دارم. یا از اصل و نظام طبیعت جدا مانده ام و متفکرانه بدنبال راهی برای رسیدن به اصل خود هستم.فکر می کنم یه نکته مثبتم داره که به اطراف هیچ توجهی ندارد و همه ی تمرکزش بر کانون مربوطه است و در اینصورت به راه حل خواهد رسید و گره گشایی می شود. منتظر عکسای بعدی هستم
کاربر زیر از دوست گرامی [ARG:2 UNDEFINED] عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده است : | baran78 (2015-04-08) |
![]() |
|
کلیدواژه |
نقد, عکسی |
در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 1 (0 عضو و 1 میهمان) | |
امکانات | |
حالات نمایش | |
|
|
![]() |
||||
موضوع | نویسنده | انجمن | پاسخها | آخرین نوشته |
شیر خشک برای کدام بچه ها واجب است؟ | مامان سارینا | مادر و كودك - mommy and kid | 1 | 2013-09-05 07:46 PM |
کاربرد فنگ شویی در چیدمان خانه | jenifer | دکوراسیون داخلی وچیدمان | 12 | 2013-06-28 05:12 PM |
بانک سوال خیاطی | hanieh_hana | خیاطی با چرخ خیاطی | 14 | 2013-05-27 04:46 PM |
چگونه مردان را برای خود نگه داریم | تندیس | دانستنی های روانشناسی | 0 | 2012-06-24 01:31 PM |
|