![]() |
![]() |
#1 |
کاربر فعال
![]() تاریخ عضویت: Dec 2010
موقعیت: تهران
تشکر کرده : 2,431
تشکر شده 4,337 بار در 485 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
دوستان گرامی هرگونه سوال، پیشنهاد و مطلبی که به این انجمن ها مربوط می شود را در این تاپیک مطرح نمائید تا در اسرع وقت بررسی و پاسخ داده شود.
با سپاس |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
کاربر جدید
تشکر کرده : 1
تشکر شده 15 بار در 5 پست
![]() |
![]()
سلام دوست گرامی کاش اینجا جایی برای یادگیری سره گویی پارسی داشته باشه دوستان هم بتونن برای آموزش گفتار به کودکان از این واژه ها سود ببرن
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
کاربر فعال
![]() تاریخ عضویت: Dec 2010
موقعیت: تهران
تشکر کرده : 2,431
تشکر شده 4,337 بار در 485 پست
![]() نقل قول:
![]() بسیار ممنونم از پیشنهاد شما . راستش من تحصیلاتم در زمینه ادبیات فارسی نیست (تاریخ خوندم)و توی این امر تخصصی ندارم برای همین انجام این کار برای من ممکن نیست. شما اگر در این زمینه تخصصی دارید خوشحال میشیم که در بخش شعر و ادبیات تاپیکی ایجاد کنید و به آموزش این موضوع بپردازید. ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
کاربر جدید
تشکر کرده : 1
تشکر شده 15 بار در 5 پست
![]() |
![]()
سلام منم دانش ویژه ندارم چند وبگاه در این زمینه هست خواهش میکنم بررسی کنید اینها دوتا از این مواردن
![]() http://www.irane7000saale.com/P-L-R-IRAN7000.htm http://sepid1000.blogfa.com/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
کاربر خیلی فعال
![]() تاریخ عضویت: Oct 2011
تشکر کرده : 12,429
تشکر شده 25,343 بار در 2,731 پست
Tagged: 1 Thread(s)
![]()
سلام سمانه جون
![]() خوبی خواهر؟ ![]() خوش میگذره انشالله؟ ![]() میگم این تاپیک همشهریها قسمت مازندرانی ها تعداد صفحاتش بیشتر از 100 صفحه شده ![]() ![]() چون خاله ماری قسمت حرفهای روزانه رو در هر 100 صفحه میبنده و تاپیک جدید باز میکنه, گفتم باهات هماهنگ کنم ![]() ![]() با تشکرررررررررررررررررررررر ر ![]()
![]() |
کلیدواژه |
فرهنگ, مدیران, مشاعره, کودکان, آموزش, انجمن, ادب, ارتباط, حرفهای روزانه, روزانه, شعر |
در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 1 (0 عضو و 1 میهمان) | |
امکانات | |
حالات نمایش | |
|
|
![]() |
||||
موضوع | نویسنده | انجمن | پاسخها | آخرین نوشته |
ارتباط با مدیر انجمن های " آشپزی در روزمنو " | Narges | ارتباط با مدیر انجمن های آشپزی به سبک روزمنویی ها | 91 | 2021-01-24 07:16 AM |
ارتباط با مدير انجمن اطلاعات دارويي | Narges | ارتباط با مدیر انجمن های پزشکی | 18 | 2015-12-09 04:15 PM |
ارتباط با مدیران آشپزی ملل | Shidak | ارتباط با مدیر انجمن های آشپزی ملل | 15 | 2014-08-10 02:11 AM |
|