![]() |
|
دانستنیهای پزشکی موضوعات علمی پزشکی |
![]() |
|
|
امکانات | حالات نمایش |
![]() |
#1 |
کاربر نیمه فعال
![]() تاریخ عضویت: Dec 2010
موقعیت: بن بست فردوس
تشکر کرده : 1,786
تشکر شده 769 بار در 212 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
با سلام به همه دوستان خوبم. من به دليل نيازي كه احساس مي شد در سايت خوبمون و طبق صحبت هايي كه با نرگس عزيز داشتم تصميم گرفتيم اين تاپيك رو در انجمن پزشكي داشته باشيم تا به سوالات و نياز هاي دوستاي گلم در زمينه دارويي تاجايي كه در توانم هست جوابگو باشم.
لازم مي دونم يك مقداري از تحصيلات و سابقه كارم به همه دوستان بگم. من دانش اموخته دكتراي داروسازي از دانشگاه علوم پزشكي تبريز در سال 1385 هستم. مدت 2 سال مسئول فني اداره اطلاع رساني دارو و سموم شهر خودمون بودم. و مدت 2.5 سالي هست كه مسئول فني داروخانه بيمارستان هستم و از زمان دانش اموختگي مسئول فني داروخانه شبانه روزي هستم. البته قصدم از بيان اين صحبت ها فقط و فقط صرف اشنايي دوستان گلم مي باشد. اميدوارم بتونم كمك كوچكي به همه دوستان گلم در زمينه دارو داشته باشم. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
16 کاربر زیر از دوست گرامی *Samira* عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند : | *ونوس* (2011-08-02), aram (2011-08-02), Azijam (2012-01-26), bahar narenj (2011-08-14), civil (2012-06-20), eksir (2011-08-01), haale (2011-08-01), Khaleh Mary (2011-08-05), Marjan (2011-08-01), mary61 (2011-08-06), Narges (2011-08-01), Princess (2011-08-01), Shidak (2011-08-01), یاسمن (2012-04-09), افسانه (2011-08-01), سپیده مامان امیرعلی (2014-02-08) |
![]() |
#2 |
کاربر جدید
![]() تاریخ عضویت: Apr 2011
موقعیت: تهران
تشکر کرده : 5,427
تشکر شده 7,214 بار در 1,112 پست
![]()
سلام دکتر جون
![]() ضمنا مارکش TNT ساخت امریکاست. نکنه چینی باشه؟ ![]()
![]() |
![]() |
#3 | |
کاربر نیمه فعال
![]() نقل قول:
واقعيت اينه كه كسي كه تغذيه كامل از همه مواد غذايي داشته باشه و هيچ مشكل ديگه اي نداشته باشه لزومي به استفاده مولتي ويتامين اونم روزانه نخواهد داشت. پس بهتره در اين زمينه تجديد نظر كنيد. اما اينكه با خوردن اون قرص ها زير چشماتون پف مي كنه مي تونه به چند دليل باشه. يا شما به يه ماده دارويي اون قرص حساسيت دارين. يا به يه ماده افزودني اون قرص و يا نه امكان داره شايد يكي از اين ويتامين ها كه در قرص هست داره بيش از اندازه وارد بدنتون مي شه كه اين هم مضر هست. اگه واقعا لزومي دارين كه حتما مولتي ويتامين استفاده كنين بهتره مارك و برند داروتون رو عوض كنين. و از مارك و برندهاي معتبر ايراني يا خارجي استفاده كني. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
کاربر جدید
![]() تاریخ عضویت: Apr 2011
موقعیت: تهران
تشکر کرده : 5,427
تشکر شده 7,214 بار در 1,112 پست
![]()
ممنون سمیرا جان، راستش همسرم یه دوست دکتر داره که اون بهش توصیه کرده بود و گفته بود که باید روزانه مصرف بشه. این مشخصاتشه http://www.bodystore.com/3/sv/artikl...-120-tabletter دلیل اینکه مصرف میکنم این هست که به هر حال میوه ها و غذاهایی که میخوریم کیفیت گذشته رو نداره. امیدوارم راست نباشه میگن ماست و شیر ها رو از شیر خشک های وارداتی از چین درست میکنند
![]() ببخشید من هی سوال میکنم ![]()
![]() |
![]() |
#5 | |
کاربر نیمه فعال
![]() نقل قول:
در مورد شير و ماست وارداتي از چين من چيزي نشنيدم عزيزم. اميدوارم شايعه اي بيش نباشه. امگا 3 يه اسيد چرب ضروري براي بدن هست كه كاراي و فايده زيادي براي بدن داره. موارد مصرفش هم زياده هست. اما هيچ منعي براي خانم ها نداره. تنها چيزي كه بايد توجه بشه اينه كه حتما از امگا 3 اي كه روي بسته بنديش قيد شده بدون جيوه استفاده بشه. چون منبع اين ماده از ماهي ها هست و ماهي ها بعضا جيوه در بدنشون تجمع مي كنه . مضر هست. بخصوص براي خانم هاي باردار. مگر نه مشكل ديگه اي نداره. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
کلیدواژه |
فواید, ماست, مزه, چین, کودک, گیاهی, پاسخ, پرسش, افسرده, اختلاف نظر, بیمار, تست, تغذیه, خدا, دارویی, درمان, دسته گل, دعا, روزمنو, روزه, روزانه, سلامت, سنتی, شير |
در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 2 (0 عضو و 2 میهمان) | |
امکانات | |
حالات نمایش | |
|
|
![]() |
||||
موضوع | نویسنده | انجمن | پاسخها | آخرین نوشته |
خیاط باشی پاسخ می دهد! | Afrodit | آموزش خیاطی | 201 | 2020-01-21 10:58 AM |
.:: پرسش و پاسخ درباره بافتنی ::. | elnaz704 | پرسش و پاسخ بافتنی | 100 | 2014-12-09 05:32 PM |
مضرات مصرف شیر برای دندان و استخوانها | Mahgol | تغذیه - خواص گیاهان و مواد غذایی | 30 | 2014-07-15 07:53 PM |
|