![]() |
![]() |
#1 |
کاربر جدید
موقعیت: کیش
تشکر کرده : 506
تشکر شده 438 بار در 105 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
مرجان جون شنیدم یه سایتی هست که مبلغ مهریه و ... رو به نرخ روز حساب میکنه. میتونین آدرس اون سایت رو بگین؟
|
![]() |
![]() |
کاربر زیر از دوست گرامی [ARG:2 UNDEFINED] عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده است : | myaroosak (2012-02-26) |
![]() |
#2 |
کاربر فعال
![]() تاریخ عضویت: Dec 2010
موقعیت: تهران
تشکر کرده : 9,043
تشکر شده 9,712 بار در 1,619 پست
Tagged: 1 Thread(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
عزیزم اینجا رو نگاه کن http://www.roozmenu.com/showthread.php?t=1831
![]() |
#3 |
کاربر جدید
تشکر کرده : 2
تشکر شده 18 بار در 4 پست
![]() |
![]()
حواهش میکنم من رو راهنمایی کنید آیا میتونم مهریه عندالاستطاعه را که ندانسته روز عقد انتخاب کردم تغییر بدهم چون اقایی که عقد را جاری کرد به من توضیح نداد و حالا من در دوران عقد متوجه خیلی از دروغ های پسر وخانواده اش شدم وحالا میخواهم جدا شوم راهنمایی کنید
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
کاربر جدید
تشکر کرده : 25
تشکر شده 68 بار در 12 پست
![]() |
![]() نقل قول:
دفتر اسناد رسمي هم طي يك نامه از دفتري كه عقد در آنجا واقع شده است استعلام ميكند كه آيا نسبت به مهريه اجرائيه صادر شده است يا خير؟ در صورتي كه صادر نشده باشد سندي تنظيم ميشود كه يك جمله آن به اين صورت است: " عندالاستطاعه به عندالمطالبه تغيير يافت" البته اين را هم بگم كه زوجين بايد هر دو با هم حضور داشته باشند و سند را امضا كنند.
![]() |
کاربر زیر از دوست گرامی [ARG:2 UNDEFINED] عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده است : | <*Sara*> (2013-12-10) |
![]() |
#5 |
کاربر جدید
تشکر کرده : 3
تشکر شده 23 بار در 8 پست
![]() |
![]()
سلام
سو.المو تا حد امکان مختصر میپرسم: یه زن و شوهر چهل سال پیش زندگی مشترک شونو از صفر و حتی با بدهی شروع میکنن. با آینده نگری خانم و فقط با یک حقوق کارمندی بعد چهل سال صاحب چند واحد آپارتمان و مغازه و ... میشن. تمام دوستان و حتی فامیل نزدیک آقا اذعان در بی لیاقتی و بی مسئولیتی و بی فکری مرد دارند و همه میدونن که خانمه این زندگی رو به اینجا رسونده. حالا شوهره یادش افتاده که اصلا این خانمه رو از اول دوست نداشته و میخواد طلاقش بده. به خانمه ازاین زندگی چی میرسه؟ |
![]() |
![]() |
کاربر زیر از دوست گرامی [ARG:2 UNDEFINED] عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده است : | زیتون تنها (2014-03-08) |
![]() |
کلیدواژه |
مهریه, مدیر, انجمن, حقوق, خانواده, سوال |
در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 19 (0 عضو و 19 میهمان) | |
امکانات | |
حالات نمایش | |
|
|
![]() |
||||
موضوع | نویسنده | انجمن | پاسخها | آخرین نوشته |
ارتباط با مدیر انجمن های " آشپزی در روزمنو " | Narges | ارتباط با مدیر انجمن های آشپزی به سبک روزمنویی ها | 91 | 2021-01-24 07:16 AM |
تست خودشناسی عجیب | افسانه | تست های خودشناسی | 33 | 2013-12-26 03:28 PM |
|