![]() |
![]() |
#21 |
کاربر جدید
تشکر کرده : 0
1 بار تشکر شده در 1 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
![]() |
![]()
سلام من عضو جدیدم کسی میدونه تومشهد کجا از این مجسمه های خام میفروشن من خیلی دنبالش بودم ولی پیدا نکردم
|
![]() |
![]() |
کاربر زیر از دوست گرامی [ARG:2 UNDEFINED] عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده است : | derakhshan20 (2015-02-01) |
![]() |
#22 | |
کاربر فعال
![]() تاریخ عضویت: Apr 2014
موقعیت: شرق ایران
تشکر کرده : 6,564
تشکر شده 8,358 بار در 717 پست
Tagged: 1 Thread(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() نقل قول:
عزیزم یه مغازه مجسمه پلی استر تو خیابون سعدی مشهد هستش من هر وقت میرم مشهد ازش خرید میکنم خیلی قیمتاش ارزون و خوبه خیلی هم جنس زیاد داره کارای شیکی هم میاره .خیابون سعدی مشهد لوازم صوتی تصویری میفروشن این مجسمه فروشی رو راحت میتونی پیدا کنی ![]()
![]() |
![]() |
#23 |
کاربر جدید
تشکر شده 0 بار در 0 پست
![]() |
![]()
مواد لازم
علاقه صبر و حوصله مجسمه رنگ قلمو وقتی مجسمه رو تهیه کردیم ممکنه مجسمه در قالب گیری دچار زائده هایی شده باشه که میتونیم با سمباده اونارو صافو صوفشون کنیم سلام و درود شما در مورد مواد لازم نوشتید علاقه و صبر . خیلی ممنون اما ما که شهرستان هستیم از چه چیزی بعلاوه علاقه و صبر استفاده کنیمچون ما مانند تهران خیلی موادی در اختیارمون نیست . مثلا رنگ ماشین اکریلیک رنگ روغنی و رنگپلاستیکی و شاید در همین حدد باشد البته رنگگل شیشه ای هم به کمک دوستانم تهیه کرده ام حالا شما راهنمایی بفرمایید از چه رنگی بنده استفاده کنم یا حداقل اسم رنگ ها و آدرسی بفرمایید که بتوانم تلفنی یا اینترنتی تهیه کنم پیشاپیش متشکرم لطفا پاسخ را به ایملم بفرستید باز ممنونم sesunboy987@yahoo.com |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
کاربر جدید
تشکر شده 0 بار در 0 پست
![]() |
![]()
خانم غزل به سایت ما سر بزنید. مهندس فرزام فر
مجسمه سازان فرزام تولیدکننده مجسمه پلی استر،تولیدکننده مجسمه فایبرگلاس،تولیدکننده مجسمه رزین،تولیدکننده مجسمه فایبرگلاس پلی استرورزین درتهران و کرج تولید و پخش مجسمه های پلی استر رزین و فایبرگلاس انواع محصولات:آبنما فایبرگلاس، آینه و کنسول فایبرگلاس ،آباژورفایبرگلاس،آینه های دستی پلی استر رزین،ستون،قاب عکس پلی استر رزین،پایه گلدان فایبرگلاس و رزین پلی استر،آینه های قدی فایبرگلاس،پایه گلدان فایبرگلاس وپلی استر رزین،ست بهداشتی فایبرگلاس و پلی استر رزین،دکور آتلیه فایبرگلاس وپلی استر رزین،تابلو فایبرگلاس،شمعدان پلی استر رزین،مجسمه ها و دکوراسیون منزل،هفت سین پلی استر رزین،دکوپاژفایبرگلاس پلی استر ورزین،آینه های آرایشگاهی فایبر گلاس،ساعت فایبرگلاس و پلی استررزین،کشکول رزین پلی استر،مجسمه حیوانات فایبرگلاس و پلی استر، میزفایبرگلاس و رزین پلی استر،میوه خوری رزین پلی استر،جا دستمالی،،و انواع دکوری ها و تزیینات منزل از جنس های پلی استر رزین و فایبرگلاس در تمام نقاط کشور برای سفارش خرید و اطلاعات بیشتر از پل های ارتباطی زیر میتوانید با ما در تماس باشید: (تماس تلفنی) دفتر تهران:02133851785 دفتر کرج: 09333994463 (تماس اینترنتی) سایت: http://mojasamefarzam.ir http://www.mojasamesazanfarzam.com آدرس وبلاگ: http://mojasamehsazanfarzam.mihanblog.com (تماس حضوری) آدرس دفتر کارخانه تهران: شعبه یک، تهران سه راه افسریه اتوبان امام رضا بعداز خاورشهر خیابان طوس12 پلاک 6 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
کلیدواژه |
مجسمه, کردن, پلی, استر, رنگ |
در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 1 (0 عضو و 1 میهمان) | |
امکانات | |
حالات نمایش | |
|
|
![]() |
||||
موضوع | نویسنده | انجمن | پاسخها | آخرین نوشته |
بدنسازی | beheshteh | ورزش | 59 | 2013-07-19 02:17 AM |
قنداق کردن نوزاد | Hedieh | بهداشت مادر و کودک | 50 | 2012-10-31 10:59 AM |
8 روش برای متوقف کردن دعوای بچهها | masume | مادر و كودك - mommy and kid | 0 | 2012-04-22 05:25 PM |
خواص برخی از مواد غذایی | Shidak | تغذیه - خواص گیاهان و مواد غذایی | 0 | 2010-12-23 03:39 AM |
|