روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی

برگشت   روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی > انواع کیک و تزئینات در روزمنو > اصطلاحات و پرسش و پاسخ تهیه انواع کیک

اصطلاحات و پرسش و پاسخ تهیه انواع کیک

( معرفی اصطلاحات، نکات و تجربيات پخت انواع کیک )

User Tag List

پاسخ

امکانات حالات نمایش
قدیمی 2016-06-07, 11:40 AM   #1561
spring daughter
کاربر نیمه فعال

آواتار spring daughter

تشکر کرده : 7,525
تشکر شده 3,579 بار در 389 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
spring daughter has a reputation beyond reputespring daughter has a reputation beyond reputespring daughter has a reputation beyond reputespring daughter has a reputation beyond reputespring daughter has a reputation beyond reputespring daughter has a reputation beyond reputespring daughter has a reputation beyond reputespring daughter has a reputation beyond reputespring daughter has a reputation beyond reputespring daughter has a reputation beyond reputespring daughter has a reputation beyond repute
پیشفرض پاسخ: سوال و جواب های انواع کیک

نقل قول:
ارسالی توسط f.estejab مشاهده موضوع
سلام.
دوستان من یه سوالی داشتم . ممنون میشم اگر راهنمایی کنین
میخواستم بپرسم برای کیک دو طبقه با وزن 7 تا 8 کیلو گرم برای طبقه اول کیک شیفون قابلیت تحمل وزن داره؟
کلا کیکی که هک لطیف و خوشمزه باشه هم تحمل وزن بالایی داشته باشه جی هست؟
خیلی متشکرم
دوست عزیز من همیشه با کیک شیفون خانم فرنوش عسگرزاده کار کردم و کیک تا سه بقه هم اماده کردم تحمل وزن رو داره و خوشمزه هم هست کلا برای کیک های طبقه ای از ستون استفاده میشه که داخل کیک اول فرو میکنن تا وزن کیک های بالایی رو تحمل کنه .از کیک های کره ای هم میتونید استفاده کنید.
2 کاربر زیر از دوست گرامی spring daughter عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
baran78 (2016-06-07), f.estejab (2016-06-08)
قدیمی 2016-06-08, 08:14 PM   #1562
f.estejab
کاربر نیمه فعال

آواتار f.estejab

موقعیت: shiraz
تشکر کرده : 295
تشکر شده 1,895 بار در 120 پست
f.estejab has a brilliant futuref.estejab has a brilliant futuref.estejab has a brilliant futuref.estejab has a brilliant futuref.estejab has a brilliant futuref.estejab has a brilliant futuref.estejab has a brilliant futuref.estejab has a brilliant futuref.estejab has a brilliant futuref.estejab has a brilliant futuref.estejab has a brilliant future

نقل قول:
ارسالی توسط spring daughter مشاهده موضوع
دوست عزیز من همیشه با کیک شیفون خانم فرنوش عسگرزاده کار کردم و کیک تا سه بقه هم اماده کردم تحمل وزن رو داره و خوشمزه هم هست کلا برای کیک های طبقه ای از ستون استفاده میشه که داخل کیک اول فرو میکنن تا وزن کیک های بالایی رو تحمل کنه .از کیک های کره ای هم میتونید استفاده کنید.
ممنونم ، اتفاقا خودم هم همیشه این کیک و درست میکردم اما نمیدونستم تحمل وزن خوبی هم داره
f.estejab آفلاین است   پاسخ با نقل قول
3 کاربر زیر از دوست گرامی f.estejab عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
baran78 (2016-06-08), maman_mahya (2016-06-09), spring daughter (2016-06-15)
قدیمی 2016-06-11, 06:44 AM   #1563
nazgoli
کاربر نیمه فعال

آواتار nazgoli

تشکر کرده : 928
تشکر شده 2,818 بار در 467 پست
nazgoli has a reputation beyond reputenazgoli has a reputation beyond reputenazgoli has a reputation beyond reputenazgoli has a reputation beyond reputenazgoli has a reputation beyond reputenazgoli has a reputation beyond reputenazgoli has a reputation beyond reputenazgoli has a reputation beyond reputenazgoli has a reputation beyond reputenazgoli has a reputation beyond reputenazgoli has a reputation beyond repute

خانمها سلام
علت اینکه روی کیک یا کاپ کیک بعد از دراوردن از فر حالت چسبنده و نرم پیدا می کنه چیه؟
nazgoli آفلاین است   پاسخ با نقل قول
قدیمی 2018-07-08, 04:44 PM   #1564
golbaboone
کاربر جدید

تشکر کرده : 27
تشکر شده 0 بار در 0 پست
golbaboone در آغاز راه است

باسلام دوستان عزیز من برای تهیه کیک در سایزهای مختلف اشکال دارم میخواستم بدونم مثلا کیکی که درقالب 22سانتی درست میشه یادرقالب 28 سانتی ایا فقط تعداد تخم مرغها کم و زیاد میشه یا مواد دیگه مثل ارد هم مقدارش تغییر میکنه و اگه اینطور هست به چه صورته ممنون میشم راهنماییم کنید
golbaboone آفلاین است   پاسخ با نقل قول
پاسخ

کلیدواژه
miriam, فانتزی, فرم, فروشگاه لوازم قنادی, قهوه, قیقاناغ, لباس, مواد, میشه؟, ماست, مدیریت, مزه, مصور, معماری, معروف, مغزدار, چین, نکردن, چگونگی, نان, وسط, کوکو, کیک, کیک تولد, کیک تر, کیک خامه ای, کیک شیفون, کتاب, کجا, گلها, گیاهی, گرفته, پـزی, پف, پودینگ, پودر, پودر تارتار, پیراشکی, پاسخ, پاسخها, پخت, پرسشها, پزی, آموزش, افسرده, انواع, انجمن, اندازه, اولیه, ایران, ارتباط, استفاده, بازی, تم, توضیحات،, تارتاردر, تبریز, ترنم, تره, تست, تغییر, جواب, حلقه, حلوا, خوب, خیتابنان, خامه, خدا, دادن, دستورات, دسر, روزمنو, سوپ, سوال, شير, شیرینی, شکلات, عکس, عطر

در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 6 (0 عضو و 6 میهمان)

امکانات
حالات نمایش

قوانین ارسال
نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید

BB code فعال
Smilies فعال
[IMG] فعال
HTML غیرفعال

Forum Jump