![]() |
|
![]() |
|
امکانات | حالات نمایش |
![]() |
#276 |
کاربر جدید
موقعیت: تهران
تشکر کرده : 44
تشکر شده 34 بار در 13 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
![]() |
![]()
دوستان ... روغن اصیل که کاملا جامده با همین شکلش توی شیرینی ها قابل استفاده ست دیگه ...لازمه که آب بشه و توی یخچال بره؟ من سالهای قبل خود روغن رو بدون تغییر استفاده کردم ولی توی چند رسپی دیدم که تاکید میشه روی آبکردن روغن و سرد کردن مجددش
|
![]() |
![]() |
![]() |
#277 |
مدیر انجمن
![]() تاریخ عضویت: Nov 2012
تشکر کرده : 76,445
تشکر شده 173,369 بار در 15,227 پست
Mentioned: 2 Post(s)
Tagged: 8 Thread(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
با اين آب كردن و دوباره سرد كردن روغن جامد حالت دون دون اون از بين ميره و روغني بدون دون دون و صاف بدست مياد
|
![]() |
![]() |
5 کاربر زیر از دوست گرامی baran78 عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند : | 13899 (2017-04-06), mariya63 (2017-04-28), آفتاب بانو (2017-03-05), آزیتا.م (2017-03-05), تندیسه بانو (2017-03-12) |
![]() |
#278 |
کاربر جدید
تشکر کرده : 27
تشکر شده 0 بار در 0 پست
![]() |
![]()
باسلام دوستان عزیز من برای تهیه کیک در سایزهای مختلف اشکال دارم میخواستم بدونم مثلا کیکی که درقالب 22سانتی درست میشه یادرقالب 28 سانتی ایا فقط تعداد تخم مرغها کم و زیاد میشه یا مواد دیگه مثل ارد هم مقدارش تغییر میکنه و اگه اینطور هست به چه صورته ممنون میشم راهنماییم کنید
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#279 |
کاربر جدید
تشکر کرده : 27
تشکر شده 0 بار در 0 پست
![]() |
![]()
اسلام دوستان عزیز من برای تهیه کیک در سایزهای مختلف اشکال دارم میخواستم بدونم مثلا کیکی که درقالب 22سانتی درست میشه یادرقالب 28 سانتی ایا فقط تعداد تخم مرغها کم و زیاد میشه یا مواد دیگه مثل ارد هم مقدارش تغییر میکنه و اگه اینطور هست به چه صورته ممنون میشم راهنماییم کنید
|
![]() |
![]() |
![]() |
کلیدواژه |
قنادي, مورد, میگردم, مجاز, مدالیون, مطرح, معرفی, چقدر, نکات, نان, نحوه, چرب, هر, یه, یک, یا, کلوچه, کم, کنیم, کیلو, کیک, کجا, کردن, پاسخ, پخت, پرسش, آب, آرد, انواع, انجام, استفاده, است؟, اصطلاحات, اصطلاحات،, باید, تهیه, تارت, تجربيات, تر, تزیین, جواب, دنبال, درباره, دستور, دسر, رو, رولت, روغن, ریخت, سنتی, سوال, سوالی, سوالات, شكلاتي, شيريني, شیر, شیرینی, شکلات |
در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 1 (0 عضو و 1 میهمان) | |
امکانات | |
حالات نمایش | |
|
|
![]() |
||||
موضوع | نویسنده | انجمن | پاسخها | آخرین نوشته |
تهیه انواع قهوه | الهام | نوشیدنی های گرم | 34 | 2015-02-18 08:12 PM |
|