روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی

برگشت   روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی > انواع شیرینی - شیرینی پزی در روزمنو > نکات و سوالات درباره شیرینی پزی

User Tag List
مهرانه

پاسخ

امکانات حالات نمایش
قدیمی 2017-03-04, 04:19 PM   #276
آزیتا.م
کاربر جدید

آواتار آزیتا.م

موقعیت: تهران
تشکر کرده : 44
تشکر شده 34 بار در 13 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
آزیتا.م در آغاز راه است
پیشفرض پاسخ: اصطلاحات و پرسش و پاسخ تهیه انواع شیرینی ( معرفی اصطلاحات، نکات و تجربيات پخت انواع شیرینی )

دوستان ... روغن اصیل که کاملا جامده با همین شکلش توی شیرینی ها قابل استفاده ست دیگه ...لازمه که آب بشه و توی یخچال بره؟ من سالهای قبل خود روغن رو بدون تغییر استفاده کردم ولی توی چند رسپی دیدم که تاکید میشه روی آبکردن روغن و سرد کردن مجددش
آزیتا.م آفلاین است   پاسخ با نقل قول
2 کاربر زیر از دوست گرامی آزیتا.م عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
baran78 (2017-03-04), mariya63 (2017-04-28)
قدیمی 2017-03-04, 11:24 PM   #277
baran78
مدیر انجمن

آواتار baran78

تشکر کرده : 76,445
تشکر شده 173,369 بار در 15,227 پست
Mentioned: 2 Post(s)
Tagged: 8 Thread(s)
baran78 has a reputation beyond reputebaran78 has a reputation beyond reputebaran78 has a reputation beyond reputebaran78 has a reputation beyond reputebaran78 has a reputation beyond reputebaran78 has a reputation beyond reputebaran78 has a reputation beyond reputebaran78 has a reputation beyond reputebaran78 has a reputation beyond reputebaran78 has a reputation beyond reputebaran78 has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

پیشفرض پاسخ: اصطلاحات و پرسش و پاسخ تهیه انواع شیرینی ( معرفی اصطلاحات، نکات و تجربيات پخت انواع شیرینی )

نقل قول:
ارسالی توسط آزیتا.م مشاهده موضوع
دوستان ... روغن اصیل که کاملا جامده با همین شکلش توی شیرینی ها قابل استفاده ست دیگه ...لازمه که آب بشه و توی یخچال بره؟ من سالهای قبل خود روغن رو بدون تغییر استفاده کردم ولی توی چند رسپی دیدم که تاکید میشه روی آبکردن روغن و سرد کردن مجددش
با اين آب كردن و دوباره سرد كردن روغن جامد حالت دون دون اون از بين ميره و روغني بدون دون دون و صاف بدست مياد
13899 (2017-04-06), mariya63 (2017-04-28), آفتاب بانو (2017-03-05), آزیتا.م (2017-03-05), تندیسه بانو (2017-03-12)
قدیمی 2018-06-08, 04:50 PM   #278
golbaboone
کاربر جدید

تشکر کرده : 27
تشکر شده 0 بار در 0 پست
golbaboone در آغاز راه است

باسلام دوستان عزیز من برای تهیه کیک در سایزهای مختلف اشکال دارم میخواستم بدونم مثلا کیکی که درقالب 22سانتی درست میشه یادرقالب 28 سانتی ایا فقط تعداد تخم مرغها کم و زیاد میشه یا مواد دیگه مثل ارد هم مقدارش تغییر میکنه و اگه اینطور هست به چه صورته ممنون میشم راهنماییم کنید
golbaboone آفلاین است   پاسخ با نقل قول
قدیمی 2018-07-08, 08:55 AM   #279
golbaboone
کاربر جدید

تشکر کرده : 27
تشکر شده 0 بار در 0 پست
golbaboone در آغاز راه است

اسلام دوستان عزیز من برای تهیه کیک در سایزهای مختلف اشکال دارم میخواستم بدونم مثلا کیکی که درقالب 22سانتی درست میشه یادرقالب 28 سانتی ایا فقط تعداد تخم مرغها کم و زیاد میشه یا مواد دیگه مثل ارد هم مقدارش تغییر میکنه و اگه اینطور هست به چه صورته ممنون میشم راهنماییم کنید
golbaboone آفلاین است   پاسخ با نقل قول
پاسخ

کلیدواژه
قنادي, مورد, میگردم, مجاز, مدالیون, مطرح, معرفی, چقدر, نکات, نان, نحوه, چرب, هر, یه, یک, یا, کلوچه, کم, کنیم, کیلو, کیک, کجا, کردن, پاسخ, پخت, پرسش, آب, آرد, انواع, انجام, استفاده, است؟, اصطلاحات, اصطلاحات،, باید, تهیه, تارت, تجربيات, تر, تزیین, جواب, دنبال, درباره, دستور, دسر, رو, رولت, روغن, ریخت, سنتی, سوال, سوالی, سوالات, شكلاتي, شيريني, شیر, شیرینی, شکلات

در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 1 (0 عضو و 1 میهمان)

امکانات
حالات نمایش

قوانین ارسال
نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید

BB code فعال
Smilies فعال
[IMG] فعال
HTML غیرفعال

Forum Jump