روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی

برگشت   روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی > مهمان داری و پذیرایی > ارتباط با مدیر مهمان داری و پذیرایی

User Tag List

پاسخ

امکانات حالات نمایش
قدیمی 2011-01-30, 11:35 AM   #1
Sardooneh
کاربر فعال

موقعیت: تهران
تشکر کرده : 5,352
تشکر شده 10,607 بار در 784 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 1 Thread(s)
Sardooneh has a reputation beyond reputeSardooneh has a reputation beyond reputeSardooneh has a reputation beyond reputeSardooneh has a reputation beyond reputeSardooneh has a reputation beyond reputeSardooneh has a reputation beyond reputeSardooneh has a reputation beyond reputeSardooneh has a reputation beyond reputeSardooneh has a reputation beyond reputeSardooneh has a reputation beyond reputeSardooneh has a reputation beyond repute
پیشفرض ارتباط با مدیر انجمنهای مهمان داری و پذیرایی

سپينود جان..من يه تاپيك درست كردم براي ميوه آرايي..
فقط نميدونم چرا عكس كه گذاشتم عكسها از كادر تاپيك زده بيرون؟؟؟؟
سايز عكسها هم كمه و كوچيكه تازه يه عكس ديگه هم نشد بذارم آخه شماره 5 رو انداخت بالاي صفحه منم 6 رو نذاشتم..ميشه ببيني مشكل چيه؟
Sardooneh آفلاین است   پاسخ با نقل قول
قدیمی 2011-01-30, 07:12 PM   #2
Admin
ادمین

آواتار Admin

تشکر کرده : 91
تشکر شده 929 بار در 101 پست
Tagged: 0 Thread(s)
Admin is a splendid one to beholdAdmin is a splendid one to beholdAdmin is a splendid one to beholdAdmin is a splendid one to beholdAdmin is a splendid one to beholdAdmin is a splendid one to beholdAdmin is a splendid one to beholdAdmin is a splendid one to behold
پیشفرض پاسخ: اشكال در تاپيك

نقل قول:
ارسالی توسط sardooneh مشاهده موضوع
سپينود جان..من يه تاپيك درست كردم براي ميوه آرايي..
فقط نميدونم چرا عكس كه گذاشتم عكسها از كادر تاپيك زده بيرون؟؟؟؟
سايز عكسها هم كمه و كوچيكه تازه يه عكس ديگه هم نشد بذارم آخه شماره 5 رو انداخت بالاي صفحه منم 6 رو نذاشتم..ميشه ببيني مشكل چيه؟
سلام
لطفا به آدرس http://www.roozmenu.com/showpost.php...&postcount=435 مراجعه و پاسخ خود را مشاهده نمائید.
قدیمی 2011-08-12, 07:11 AM   #3
آستاره
کاربر نیمه فعال

آواتار آستاره

موقعیت: اصفهان
تشکر کرده : 912
تشکر شده 1,420 بار در 146 پست
آستاره has much to be proud ofآستاره has much to be proud ofآستاره has much to be proud ofآستاره has much to be proud ofآستاره has much to be proud ofآستاره has much to be proud ofآستاره has much to be proud ofآستاره has much to be proud ofآستاره has much to be proud ofآستاره has much to be proud of

مدال های افتخار

پیشفرض پاسخ: اشكال در تاپيك

چرا من نمی توانم در اینجا (بحث سبزی آرایی)تاپیک جدید بزنم؟؟؟
آستاره آفلاین است   پاسخ با نقل قول
قدیمی 2011-08-12, 01:35 PM   #4
Narges
مدیر سراسری

آواتار Narges

موقعیت: سرزمین مادری
تشکر کرده : 33,926
تشکر شده 36,843 بار در 2,023 پست
Tagged: 1 Thread(s)
Narges has a reputation beyond reputeNarges has a reputation beyond reputeNarges has a reputation beyond reputeNarges has a reputation beyond reputeNarges has a reputation beyond reputeNarges has a reputation beyond reputeNarges has a reputation beyond reputeNarges has a reputation beyond reputeNarges has a reputation beyond reputeNarges has a reputation beyond reputeNarges has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

پیشفرض پاسخ: ارتباط با مدیر انجمنهای مهمان داری و پذیرایی

آستاره عزیزم بررسی کردم،
مشکلی نیست.
یکبار دیگه تلاش میکنی؟
شرط وارد گشتن/شست و شوی دلهاست/شرط آن داشتن/یک دل بی رنگ و ریاست
بر درش برگ گلی می کوبم/روی آن با قلم سبز بهار/می نویسم ای یار
خانه ی ما اینجاست
Narges آفلاین است   پاسخ با نقل قول
کاربر زیر از دوست گرامی [ARG:2 UNDEFINED] عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده است :
آستاره (2011-08-12)
قدیمی 2012-09-02, 03:15 AM   #5
898
کاربر جدید

تشکر کرده : 2
تشکر شده 948 بار در 35 پست
898 is a splendid one to behold898 is a splendid one to behold898 is a splendid one to behold898 is a splendid one to behold898 is a splendid one to behold898 is a splendid one to behold898 is a splendid one to behold898 is a splendid one to behold
پیشفرض پاسخ: ارتباط با مدیر انجمنهای مهمان داری و پذیرایی

سلام من تو کار تزیینات تولدتم دار هستم لطفا بگید چطور میتونم اینجا فعالیت کنم ایا شرایط خاصی داره تو کدوم بخش میتونم خودمو معرفی کنم ممنونم
898 آفلاین است   پاسخ با نقل قول
4 کاربر زیر از دوست گرامی 898 عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
Amitida (2012-09-02), Mahshid (2012-09-02), nasrin50 (2012-09-02), فاطمه مهر (2013-09-16)
پاسخ

کلیدواژه
مهمان, مدیر, پذیرایی, انجمنهای, ارتباط, داری

در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 1 (0 عضو و 1 میهمان)

امکانات
حالات نمایش

قوانین ارسال
نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید

BB code فعال
Smilies فعال
[IMG] فعال
HTML غیرفعال

Forum Jump