روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی

برگشت   روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی > انواع کیک و تزئینات در روزمنو > انواع اسلایس و برونیز

User Tag List

پاسخ

امکانات حالات نمایش
قدیمی 2011-01-21, 07:16 AM   #1
Mahani
کاربر فعال

آواتار Mahani

تشکر کرده : 3,015
تشکر شده 9,864 بار در 763 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Mahani has a reputation beyond reputeMahani has a reputation beyond reputeMahani has a reputation beyond reputeMahani has a reputation beyond reputeMahani has a reputation beyond reputeMahani has a reputation beyond reputeMahani has a reputation beyond reputeMahani has a reputation beyond reputeMahani has a reputation beyond reputeMahani has a reputation beyond reputeMahani has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

پیشفرض اسلایس وانیل

اسلایس وانیل

۲ برگ خمیر هزار مربع شکل به شعاع ۲۳
۱/۲ پ (۱۱۰ گرم) شکر کاستر یا همون معمولی
۱/۲ پ (۷۵ گرم) نشاسته ذرت
۱/۴ پ (۳۰ گرم) پودر کاسترد (یا وانیلی باشه یا بدون طعم)
۲، ۱/۲ پ (۶۲۵ میل) شیر
۳۰ گرم کره
۱ زرده تخم مرغ
۱ ق چ عصاره خالص وانیل
۳/۴ پ (۱۸۰ گرم) خامه فرم گرفته

ایسینگ پشینفروت
۱، ۱/۲ پ (۲۴۰ گرم) پودر قند
۱ ق چ کره نرم
۱/۴ کاپ (۶۰ میل) دانه پشین فروت (حدودا سه تا پشین فروت)

طرز تهیه:
فر‌ رو با دمای ۲۴۰ درجه روشن کنید. یک قالب مربع با شعاع ۲۳ سانت و دیواره ۵ سانت رو فویل بذارین تهش، کمی‌ از دیواره‌ها بالا بزنه فویل.
بعد تو یه سینی برگ‌های خمیر رو بذارین و به مدت ۱۵ دقیقه در ردیف پایین فر‌ بپزین تا خمیر قشنگ پف کنه و طلائی بشه. یک از برگ‌ها رو بذارین تو قالب و با دست فشار بدین به پایین، تو کامل مسطح بشه.
شکر،نشاسته، پودر کاسترد رو داخل یک تابه ریخته و هم بزنین. بعد آروم آروم شیر رو اضافه و خیلی‌ خوب هم بزنین تا گلوله نشه. کره رو اضافه کرده، و تابه رو بذارین روی حرارت متوسط تا وقتی‌ که به جوش بیاد و هی‌ هم بزنین تا وقتی‌ که غلیظ بشه. از رو حرارت بردارین، زرده تخم مرغ و عصاره رو اضافه و سریع هم بزنین. نگران نباشین کرم داغ هست و تخم مرغ رو میپزه. در تابه رو بذارین و اجازه بدین تا کامل سرد بشه و به دمای اتاق برسه.

وقتی‌ کرم سرد شد، ایسینگ رو درست کنین. به این ترتیب که داخل یک کاسه استیل پودر قند رو الک کنین. کره و دونه‌های پشینفروت رو اضافه کنین. بعد بذارین روی بخار به روش بن ماری، و تا وقتی‌ پودر قند کامل حل شد هم بزنین از روی حرارت بردارین. بیشتر از یک دقیقه طول نمیکشه. زیاد بمونه کیریستالی میشه مثل مال من.

خامه رو با همزن بزنین تا خوب سفت بشه و فرم بگیره و در دو نوبت با کرم مخلوط کنین. کرم رو داخل قالب بریزین و بعد لایه دیگه هزار لا رو بذارین روش و با دست دوباره فشار بدین تا مسطح بشه. بعد ایسینگ رو بریزین روش. بذارین تو یخچال ۴ ساعتی‌ بمونه یا حتئ یک شب. بعد با فویل از قالب خارج و با چاقوی تیر ببرین. چاقو رو نکشین، اره‌ای ببرین. بعد نوش جان کنین.

از بین همه دسر‌هایی‌ که درست می کنم این یکی‌ از همه بیشتر باب میل هست. یعنی‌ واقعا با خودم کلنجار میرم تا کم بخورم. مثلا الان دستور رو نوشتم، پا شدم یکی‌ خوردم.

در مورد ایسینگ روش، اگه واسه مصرف خونگی هست، به نظر من نمیخواد. چون خیلی کالریش میره بالا. میتونین یه خورده پودر قند الک کنین روش یا وانیل شکری. یا اصلا هیچی‌. همین جوریش خوشمزه هست.

تکتم جون نگی‌ رفتی‌ بلاد فرنگ و من پشین فروت از کجا گیر بیارم. پشین فروت یکی‌ از محصولات بومی استان خراسان هست. و همچنین اینجا. حتا مطالعات و تحقیقاتی‌ شده بین دانشگاه‌های اینجا و مشهد. و کلی‌ فایده داره. بوی بسیار خوبی‌ داره. در واقع میوه نیست، تخم میوه هست توش. کمی‌ ترش مزه هست. اگه دوستان دسترسی ندارن میتونین لیمو اضافه کنین. از اون لیمو سبزا (lime). اونم نبود لیمو معمولی‌ زرد.

حتما این دسر رو امتحان کنین، چون خییییییییییییییلی خوشمزه هست.

Attached Thumbnails
100_0722.jpg   100_0724.jpg  

100_0720.jpg   100_0723.jpg  

100_0726.jpg   100_0727.jpg  

100_0728.jpg   100_0729.jpg  

100_0730.jpg   100_0731.jpg  

100_0733.jpg   100_0734.jpg  

100_0735.jpg   100_0736.jpg  

100_0738.jpg   100_0739.jpg  

100_0782.jpg  

آخرین ویرایش توسط Mahani در تاریخ 2011-01-21 انجام شده است
Mahani آفلاین است   پاسخ با نقل قول
20 کاربر زیر از دوست گرامی Mahani عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
136122 (2016-01-24), Adriyana (2011-05-02), Afrodit (2011-01-21), arezoo 62 (2011-01-21), Azijam (2012-12-27), baran78 (2015-01-17), ChefShadi (2011-05-03), Hanasakura (2011-01-21), katrinna (2015-01-05), Marjan (2011-01-21), mary61 (2011-01-22), masi (2011-01-21), mayam (2011-09-07), mina78 (2011-01-21), Narges (2011-01-21), rasa (2011-09-11), Sardooneh (2011-01-22), simple (2011-01-22), مانکن (2012-01-01), سپیده مامان امیرعلی (2014-01-13)
قدیمی 2011-01-21, 07:19 AM   #2
Mahani
کاربر فعال

آواتار Mahani

Mahani has a reputation beyond reputeMahani has a reputation beyond reputeMahani has a reputation beyond reputeMahani has a reputation beyond reputeMahani has a reputation beyond reputeMahani has a reputation beyond reputeMahani has a reputation beyond reputeMahani has a reputation beyond reputeMahani has a reputation beyond reputeMahani has a reputation beyond reputeMahani has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

پیشفرض پاسخ: اسلایس وانیل

همون طور که گفتم من ایسینگ روشو خراب کردم، بعد خواستم جدا کنم، شکلش کمی‌ مخدوش شد. عکس توی مجله این شکلی‌ هست. شما هم تصور کنین مال من هم این شکلی‌ هست. بیرون حالا دیدم، انقدر خوشگل این ایسینگ رو میریزن روش و نقش و نگار میدن بهشون. مال من زیادی خونگی شد.

Attached Thumbnails
100_0785.jpg  
4 کاربر زیر از دوست گرامی Mahani عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
baran78 (2015-01-17), ChefShadi (2011-05-03), mayam (2011-09-07), ریحان (2011-09-07)
قدیمی 2011-01-21, 09:33 AM   #3
Mahani
کاربر فعال

آواتار Mahani

مدال های افتخار

نقل قول:
ارسالی توسط hanasakura مشاهده موضوع
ماهان جون خیلی عالیه و من هم به قول مهگل دارم مزشو حس می کنم.دستت درد نکنه

امروز از اون روزهای کلهم تمیز کردن بود .همین الان کارم تموم شد.با قهوه م نشستم اینجا.هیچ چیز شیرینی هم در خانه موجود نیست.این اسلایسو دیدم.یعنی الان یه تکش اینجا بود با این قهوه هه می خوردم.

خدایا کاری کن این ژاپنیها هم خمیر هزارلا و فیلو ....استفاده کنند.آمین

در ضمن اسلایسهای خودت با مجله زیاد فرق نمی کنه.همونه

یرولمویاسان. می‌خوای با پیک موتوری بفرستم برات. ولی‌ آی‌ می‌چسبه.
هانا جون این هزار لا رو من باز به ژاپنی سرچ کردم، اینا اومد. گویا به اسم pie pastry می‌شناسن. به این سایت‌ها یک نگاه همایونی بینداز.
http://blogs.yahoo.co.jp/rinchan_v_v/59511324.html

http://www.cuoca.com/item/21221.html

قدیمی 2011-01-21, 09:50 AM   #4
Hanasakura
کاربر فعال

آواتار Hanasakura

تشکر کرده : 16,572
تشکر شده 18,393 بار در 1,424 پست
Hanasakura has a reputation beyond reputeHanasakura has a reputation beyond reputeHanasakura has a reputation beyond reputeHanasakura has a reputation beyond reputeHanasakura has a reputation beyond reputeHanasakura has a reputation beyond reputeHanasakura has a reputation beyond reputeHanasakura has a reputation beyond reputeHanasakura has a reputation beyond reputeHanasakura has a reputation beyond reputeHanasakura has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

ماهان جون حالا که زحمت می کشی با پیک قایقی یا هوایی بفرست بی زحمت

این خمیرهایی که تو این سایته خمیر پای ه ها.من تا حالا از این خمیرا استفاده نکردم ولی هزار لا فکر کنم باید فرق داشته باشه.نه؟
اتفاقا چند روز پیش رفته بودیم جایی،منم که همیشه در جستجوی خمیر،این خمیر پای رو دیدم.میشه از اون استفاده کرد؟

چوخ سوروشورام ها !!شرمنده
قدیمی 2011-01-21, 10:29 AM   #5
Mahani
کاربر فعال

آواتار Mahani

مدال های افتخار

نقل قول:
ارسالی توسط hanasakura مشاهده موضوع
ماهان جون حالا که زحمت می کشی با پیک قایقی یا هوایی بفرست بی زحمت

این خمیرهایی که تو این سایته خمیر پای ه ها.من تا حالا از این خمیرا استفاده نکردم ولی هزار لا فکر کنم باید فرق داشته باشه.نه؟
اتفاقا چند روز پیش رفته بودیم جایی،منم که همیشه در جستجوی خمیر،این خمیر پای رو دیدم.میشه از اون استفاده کرد؟

چوخ سوروشورام ها !!شرمنده
هانا از گفته‌های این سایت، گویا خمیر پای همون هزار لاست. چون عکسی‌ که اونجاست اونم هزار لاست. هزار لا قیافش با خمیر‌های دیگه فرق نداره، وقتی‌ میپزی فرقش رو میبینی‌. لایه لایه میشه، پف میکنه حسابی‌. رنگش هم معمولاً سفیدتر از کیراست هست. حالا یه بار بخر، هزار لا نبود، کیراسته. باهاش پای بدرست. یا تارت. ولی‌ عکسش‌ هزارلاست.

2 کاربر زیر از دوست گرامی Mahani عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
136122 (2016-01-24), Hanasakura (2011-01-21)
پاسخ

کلیدواژه
قهوه, وانیل, کیک, اسلایس, شیرینی, عکس

در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 1 (0 عضو و 1 میهمان)

امکانات
حالات نمایش

قوانین ارسال
نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید

BB code فعال
Smilies فعال
[IMG] فعال
HTML غیرفعال

Forum Jump