![]() |
![]() |
#36 |
کاربر فعال
![]() تاریخ عضویت: Feb 2014
تشکر کرده : 5,535
تشکر شده 8,500 بار در 1,506 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
اینم ماش پلومن
![]() |
#37 |
کاربر فعال
![]() تاریخ عضویت: Dec 2013
موقعیت: mashhad
تشکر کرده : 4,536
تشکر شده 6,650 بار در 685 پست
![]()
ما پلوماش رو بصورت دمی درست میکنیم و جزو پرطرفدارترین غذاهای خونه ما محسوب میشه و بی بروبرگرد سر ته دیگش دعواهای بسیاریه
![]() دمی ماش: ماش :یک پیمانه برنج :یک پیمانه پیاز:یک عدد متوسط زردچوبه: یک ق غ سرپر نمک وروغن :به میزان لازم زیره: درصورت دلخواه تهیه: اول از همه پیازهارو به هرنحوی که میخواید خرد کنید . من اصولا خلالی میکنم وهمراه با روغن کافی تفت میدم تا طلایی رنگ بشن. بعد نمک و زردچوبه رو اضافه میکنم. کمی که تفت خوردن ماشهای شسته شده رو همراه با سه پیمانه آب میریزیم داخل قابلمه و میذاریم ماشها نیمپز شوند. حواستون باشه آب داخل قابلمه تموم نشه وقتی ماشها تقریبا پوستشون ترک خورد وکمی نرم شدن . برنج رو میشوییم و به ماشها اضافه میکنیم و هم میزنیم تامخلوط بشن و میذاریم آب غذا خشک بشه . دقت کنید این مرحله مثل پخت کته هست اگر آب درون قابلمه کم بود قبل از افزودن برنج آبجوش اضافه کنید تا برنجها خوب بپزند(دراینجا میتونید ازیک قاشق زیره هم استفاده کنیدو مخلوط کنید). این غذا روغن رو زود جذب میکنه برای اینکه ته دیگه برشته ای داشته باشین بعداز خشک شدن آب غذا ازکنار قابلمه روغن به ته دیگ اضافه کنید وبگذارید بادمای مناسب دم بکشد. حتما یکبار این دمی ماش رو امتحان کنید خوشتون میاد ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
کاربر فعال
![]() تاریخ عضویت: Apr 2014
موقعیت: شرق ایران
تشکر کرده : 6,564
تشکر شده 8,358 بار در 717 پست
Tagged: 1 Thread(s)
![]()
اینم از ماش پلو بنده با ته دیگ بادمجوننن
![]() |
#39 |
کاربر نیمه فعال
![]() تاریخ عضویت: Apr 2012
موقعیت: گلستان
تشکر کرده : 1,606
تشکر شده 516 بار در 146 پست
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
آب و ماش رو با هم روی گاز می زارم نیمپز که شد برنج رو اضافه می کنم بعد آبکش می کنم و دم می زارم.دو پیمانه برنج یکی ماش...
ایده ی پیاز داغ را از دوستان رزمنویی گرفتم خیلی عالی ممنونم ![]() ![]() ولی کنارش نیمرو داشتیم که اینبار تخم مرغ رو داخل روغن پیاز داغ سرخ کردم خوشمزه تر شد ![]() یه بارم شده می خوام ماش رو جدا بپزم و امتحان کنم...راستی یه سوال چطور میشه از شر ماش های نپخته راحت شد؟
4 کاربر زیر از دوست گرامی fana عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند : |
![]() |
#40 |
کاربر فعال
![]() تاریخ عضویت: Dec 2013
موقعیت: mashhad
تشکر کرده : 4,536
تشکر شده 6,650 بار در 685 پست
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
کلیدواژه |
ماش, مزه, پلو, بال مرغ, برنج, تره, عکس |
در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 1 (0 عضو و 1 میهمان) | |
امکانات | |
حالات نمایش | |
|
|
|