![]() |
![]() |
#11 |
کاربر نیمه فعال
![]() تاریخ عضویت: Dec 2013
تشکر کرده : 5,127
تشکر شده 743 بار در 163 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
سلام دوستان.
از امروز با اجازه نرگس جون و مهشیدجون رسما تو این تاپیک در خدمتتون هستم. اگه کسی دوست نداره سئوالشو اینجا و علنی بپرسه میتونه برای من پی ام کنه و من بدون اینکه اسم ایشونو بنویسم سئوالشو اینجا میارم و جواب میدم. برای همتون آرزوی شادی و دلخوشی دارم ![]()
4 کاربر زیر از دوست گرامی زیتون تنها عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند : |
![]() |
#12 |
کاربر نیمه فعال
![]() تاریخ عضویت: Dec 2013
تشکر کرده : 5,127
تشکر شده 743 بار در 163 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
سلام دوستای نازنینم.
یکی از کاربرای عزیز ، پی ام داده و پرسیده: ما در مورد یه موضوعی شکایت کرده بودیم چند نفر مثلا ریش سفید اومدن پادر میانی ما رضایت دادیم الان از اون کسی که شاکی بودیم اون طرف اومده شکایت کرده میخوام بپرسم میتونیم دوباره شکایتمون رو بکنیم یا نه میشه راهنمایمون بکنی؟ عزیزم تو قانون ، رضایت مشروط و معلق نداریم. رضایت باید قطعی و منجز باشه. من نمیدونم و ننوشته بودی که رضایتی که دادین به شکلی بوده؟ شفاهی یا مکتوب؟ ساده یا محضری؟ مشروط یا قطعی؟ اما در کل اگه رضایت قطعی دادین و رضایتنامه روی پرونده تون درج شده دیگه نمی تونین ازش عدول کنین. اگه توضیح کامل نیست برات ، سئوالتو مشروح تر بنویس ![]()
4 کاربر زیر از دوست گرامی زیتون تنها عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند : |
![]() |
کلیدواژه |
مهریه, مدیر, انجمن, حقوق, خانواده, سوال |
در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 1 (0 عضو و 1 میهمان) | |
امکانات | |
حالات نمایش | |
|
|
![]() |
||||
موضوع | نویسنده | انجمن | پاسخها | آخرین نوشته |
ارتباط با مدیر انجمن های " آشپزی در روزمنو " | Narges | ارتباط با مدیر انجمن های آشپزی به سبک روزمنویی ها | 91 | 2021-01-24 07:16 AM |
تست خودشناسی عجیب | افسانه | تست های خودشناسی | 33 | 2013-12-26 03:28 PM |
|