تلویزیون آموزشی روزمنو
آموزش نوشیدنی های خنک و پر انرژی
روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی

برگشت   روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی > انواع نان > نان های مدرن

نان های مدرن

انواع نان های مدرن، حجیم، شور و شیرین


User Tag List

پاسخ
 
امکانات حالات نمایش
قدیمی 2012-10-07, 10:42 AM   #1
veronika
کاربر فعال
 
آواتار veronika
 
تاریخ عضویت: Aug 2012
موقعیت: تهران
ارسالها: 874
تشکر کرده : 45,502
تشکر شده 21,743 بار در 952 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
veronika has a reputation beyond reputeveronika has a reputation beyond reputeveronika has a reputation beyond reputeveronika has a reputation beyond reputeveronika has a reputation beyond reputeveronika has a reputation beyond reputeveronika has a reputation beyond reputeveronika has a reputation beyond reputeveronika has a reputation beyond reputeveronika has a reputation beyond reputeveronika has a reputation beyond repute
پیشفرض نان کاکائویی دورنگ

نان کاکائوی دورنگ
(دستور از مجله هنر آشپزی)

مواد لازم
شکر 1 ق چ
آب یا شیر 80 میلی لیتر ( یک سوم پیمانه)
خمیر مایه ی خشک فوری 1/5 ق چ
تخم مرغ 2 عدد
روغن مایع یک سوم پیمانه
پودر قند50 گرم
نمک یک پنسه
پودر دارچین 1ق س
آرد حدود 300 گرم
کاکائوی مرغوب 2 ق س
کنجد در صورت تمایل برای روی نان

طرز تهیه
شکر داخل آب ولرمحل می کنیم و خمیر مایه را روی سطح آب می پاشیم ومخلوط می کنیم تا عمل آید.

تخم مرغ.روغن مایع.پودر قند.نمک.رنجبیلمخلدط میکنیم خمیر مایه عمل امده را اضافه می کنیم

آرد را به تدریج اضافه میکنیم.تا خمیر جمع شود ولی هنوز چسبندگی داشته باشد.آن را به دو قسمت مساوی تقسیم می کنیم.

نیمی از خمیر را روی سطح آرد پاشی شده قرار می دهیم و با ورز دادن چسبندگی آن را می گیریم خمیر را در ظرفی که از قبل چرب کردیم با دو قاشق چای خوری خمیررا در آن می چرخانیم

و دستمال روی آن می گزاریم.خمیر بعدی را روی سطح قرار می دهیم و کاکاو را کمکم مثل آرد به خوردش می دهیم.وخمیر را در ظرفی که از قبل چرب کردیم( مثل قبلی )وبه مدت یک و نیم
ساعت استراحت می دهیم.

کف قالب لوف راکاغذ روغنی می اندازیم که کمی بلند تر باشد.و هر کدام از خمیرها را به 5 قسمت مساوی تقسیم کنید.خمیر را یکی در میان کنار هم قرار دهید( با کمی فاصله)و دوباره استراحت می دهیم و روی آن دستمال می گزاریم به مدت نیم ساعت.

فر با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.بعد از استراحت دوم در صورت تمایل روی نان را کمی مرطوب کرده وکنجد بپاشید در فر گرم شده به مدت 20 تا25 دقیقه


این اولین تجربه من بود خوب شد امیدوارم شما دوستهای گلم درست کنید خوشتون بیاد
Attached Thumbnails
DSC02051.jpg  

آخرین ویرایش توسط Mahshid در تاریخ 2013-01-15 انجام شده است علت: ایجاد تاپیک جدید
veronika آفلاین است   پاسخ با نقل قول
10 کاربر زیر از دوست گرامی veronika عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
13899 (2014-12-27), baran78 (2013-05-26), Belfi (2013-05-26), Hanichef (2013-12-06), Mahshid (2013-01-15), Matiiin (2013-06-02), sara68 (2013-05-26), setayesh66 (2013-05-26), sorour (2013-07-22), zariattari (2013-05-26)
قدیمی 2013-05-26, 12:22 PM   #2
sara68
کاربر نیمه فعال
 
آواتار sara68
 
تاریخ عضویت: Nov 2012
ارسالها: 149
تشکر کرده : 6,380
تشکر شده 2,829 بار در 138 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
sara68 has a reputation beyond reputesara68 has a reputation beyond reputesara68 has a reputation beyond reputesara68 has a reputation beyond reputesara68 has a reputation beyond reputesara68 has a reputation beyond reputesara68 has a reputation beyond reputesara68 has a reputation beyond reputesara68 has a reputation beyond reputesara68 has a reputation beyond reputesara68 has a reputation beyond repute
پیشفرض پاسخ: نان کاکائویی دورنگ

نان کاکائویی دو رنگ
جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	Photo-007.jpg
بازدید:	2
اندازه:	40.4 کیلوبایت
شناسه:	136134
__________________
موفقیت در آرزوها، نسبت مستقیم با قدرت اراده ی ما دارد
sara68 آفلاین است   پاسخ با نقل قول
11 کاربر زیر از دوست گرامی sara68 عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
13899 (2014-12-27), baran78 (2013-05-26), Belfi (2013-05-26), Hanichef (2013-12-06), Matiiin (2013-06-02), Sepnta (2013-05-26), setayesh66 (2013-05-26), sorour (2013-07-22), قاشق چوبی (2013-05-26), veronika (2013-07-04), zariattari (2013-05-26)
پاسخ

کلیدواژه
نان, کاکائویی, دورنگ


در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 1 (0 عضو و 1 میهمان)
 
امکانات
حالات نمایش

قوانین ارسال
نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید

BB code فعال
Smilies فعال
[IMG] فعال
HTML غیرفعال

Forum Jump

موضوعات مشابه
موضوع نویسنده انجمن پاسخها آخرین نوشته
کیک دو رنگ - ساده و شکلاتی *عاطفه* کیک های ساده 82 2017-02-21 02:10 PM
نان تست دارچینی (کاکائویی) sarina-kian نان های مدرن 3 2014-01-29 12:58 PM
.: دستورهای خارجی ترجمه شده :. Hedieh لذت آشپزی در روزمنو 63 2012-11-13 03:19 PM
شیرینی تر کاکائویی بدون تخم‌مرغ صدرا انواع شیرینی تر و خامه ای 2 2012-09-05 04:57 PM
تجربه های شیرین :: کرم باواریا (دورنگ) :: ChefShadi کارگاه آموزش شیرینی پزی - با هم شیرینی بپزیم! 45 2012-01-25 04:49 PM


Free PageRank Checker

ساعت: 01:32 AM بوقت GMT +3.5


Powered by: vBulletin Version 3.8.6
Copyright © 2000-2006 Jelsoft Enterprises Ltd.

قدرت این انجمنها در استفاده از برنامه vBulletin می باشد.
حقوق نرم افزار استفاده شده در سایت برای Jelsoft Enterprises Ltd محفوظ است.
استفاده از محتوای سایت تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز است. در صورت تخلف پیگرد قانونی دارد