کارگاه های آموزشی در رومنو - جشنواره پاییز هزار رنگ
جشن انار - مسابقه ویژه آشپزی و شیرینی پزی 54
کارگاه آموزش نوشیدنی های گرم
روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی

برگشت   روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی > انواع شیرینی - شیرینی پزی در روزمنو > شیرینی های سنتی و کلوچه ها

User Tag List

پاسخ
 
امکانات حالات نمایش
قدیمی 2011-01-05, 03:19 PM   #1
maya1050
کاربر نیمه فعال
 
آواتار maya1050
 
تاریخ عضویت: Dec 2010
ارسالها: 203
تشکر کرده : 1,068
تشکر شده 1,831 بار در 235 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
maya1050 has a reputation beyond reputemaya1050 has a reputation beyond reputemaya1050 has a reputation beyond reputemaya1050 has a reputation beyond reputemaya1050 has a reputation beyond reputemaya1050 has a reputation beyond reputemaya1050 has a reputation beyond reputemaya1050 has a reputation beyond reputemaya1050 has a reputation beyond reputemaya1050 has a reputation beyond reputemaya1050 has a reputation beyond repute
پیشفرض پیراشکی کرمدار و ساده

باز هم از مطبخ رویای عزیز
مواد لازم :
برای خمیر پیراشکی

آرد سفید :چهار الی چهار ونیم پیمانه

آب :یک پیمانه

شکر برای خمیر :یک قاشق غذا خوری

وانیل:کمی

شکر برای مایه خمیر :یک قاشق غذا خوری

مایه خمیر :یک قاشق غذا خوری

روغن مایع :یک چهارم پیمانه

برای کرم پیراشکی

آرد سفید:نصف پیمانه

شکر :یک یمانه

آب :یک پیمانه

وانیل :یک چهارم قاشق چای خوری

طرز تهیه :

ابتدا مایه خمیر وشکر را با نصف استکان آب ولرم مخلوط می کنیم(.بهتر است در ظرف فلزی نباشد )وبعد روی آنر امی پوشانیم ودر جای گرم می گذاریم بعد از حدود ده دقیقه حم ان دو برابر می شود .
روغن وآب وشکر را با کمی وانیل (در صورت دلخواه ) به هم می زنیم و مایه خمیر وآرد را به ان اضافه می کنیم .البته آرد را به تدریج به آن اضافه می کنیم تا زمانی که به دست نچسبد. ممکن است به آرد بیشتری نیاز داشته باشیم (من حدود نصف پیمانه آرد بیشتر مصرف کردم که این بسته به رطوبت ارد وجنس آن دارد.)
نکته مهم :در ابتدای اضافه کردن ارد همیشه با قاشق آرد را با بقیه مواد مخلوط کنید تا زمانی که اونقدر خمیر سنگین شود که نتونید با قاشق به هم بزنید اینطوری دستتون خمیری نمی شه و گول نمی خورید ومرتب آرد اضافه نمی کنید .
حالا روی خمیر را می پوشانیم ودر جایی گرم می گذاریم تا حجم آن دوبرابر شود

سپس با وردنه خمیر را به قطر یک سانتی متر باز می کنیم .وبا ته لیوان قالب دایره ای می زنیم .
آنها در سینی می چینیم ومجددا حدود ده تا پانزده دقیقه نگه می داریم تا حجم آن بیشتر شود .
در مدت ور اومدن خمیر، کرم پیراشکی را درست می کنیم .آرد وشکر را مخلوط می کنیم وبعد آب را کم کم به آن اضافه می کنیم .تا یکدست شود .وروی حرارت ملایم می گذاریم وهم می زنیم تا بوی خامی آرد برودوغلیظ شود ودر آخر هم وانیل را به آن اضافه می کنیم .(غلظت اون باید شبیه ماست چکیده بشه )
در یک ماهیتابه بزرگ وبا دیواره بلند به اندازه کافی روغن می ریزیم لازم نیست روغن روی پیراشکی ها را بگیره .وقتی روغن کاملا داغ شد پیراشکی ها را در ماهیتابه می چینیم و به اون دست نمی زنیم تا پف کنه ویکطرف اون سرخ بشه بعد اونها را برمی گردونیم تا طرف دیگه سرخ بشه.
.پیراشکی ها در صافی می گذاریم تا روغن اون بره ووقتی کمی خنک شد در کنار اون ها شکافی ایجاد می کنیم وبه اندازه یک قاشق کرم داخل شکاف می گذاریم.
می تونیم برای زیبایی وخوشمزه گی روی پیراشکی ها را با پودر قند ویا شکلات آب شده تزیین کنیم .
فوق العاده خوشمزه است و دقیقآ مزه پیراشکی های بیرونو میده .مطمئن باشین از درست کردنش پشیمون نمیشین .
من با موبایل عکس گرفتم و نور هم کافی نبوده کیفیت عکس خوب نشده .

اگه جای این مبحث اشتباهه ببخشید و بی زحمت منتقلش کنید به جای مناسب .نمیدونستم کجا باید بذارمش
Attached Images
File Type: jpg Photo0306.jpg (34.7 کیلوبایت, 60 views)
__________________
الهی ... گاهی ... نگاهی ...
maya1050 آفلاین است   پاسخ با نقل قول
53 کاربر زیر از دوست گرامی maya1050 عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
1956 (2012-11-05), Azijam (2012-06-01), ღ.ترنم.ღ (2012-05-23), Bahari (2012-05-19), gisoo2 (2012-11-28), hamraz (2012-08-05), Hedieh (2012-05-16), Honey (2012-06-27), isbooli (2012-11-26), jenifer (2011-02-01), leili (2012-05-16), Mahboubehbanoo (2012-06-27), Mahshid (2012-05-17), mamane loobiya (2013-06-29), mamaneasal (2013-01-08), Mandana.N (2013-12-31), Maneli (2012-06-15), marie (2013-08-10), marmar11 (2013-04-18), Matiiin (2013-06-28), monir1343 (2014-04-02), Narges (2011-06-01), Niyaz Chef (2013-12-13), paniz (2013-01-08), parvane (2012-12-13), Princess_t (2012-10-01), reyhane66 (2012-10-08), Roham (2012-11-29), ROSHAN (2013-07-01), s1387p (2014-02-08), sara68 (2014-02-05), setayesh66 (2012-06-26), Shamimi (2013-07-16), Soli (2014-11-24), Sorhe (2013-11-17), ttahamtan (2012-06-16), unik (2011-03-07), فاطمه مهر (2014-05-11), مامان زهرا و حسین (2012-09-29), نادیه (2013-02-12), یواشکی (2013-07-26), گلوریا (2014-11-25), پروپوفول (2013-01-23), veronika (2013-06-13), Vijeh (2013-06-03), zhale (2013-01-08), zinab (2012-05-19), آشپزخونه سپیده (2013-04-01), الهام 62 (2014-02-03), الیکا (2013-05-18), حمیده25 (2013-11-23), سیندرلا22 (2012-05-19), ستاره12 (2012-05-15)
قدیمی 2011-02-01, 11:47 AM   #2
sarina-kian
کاربر فعال
 
آواتار sarina-kian
 
تاریخ عضویت: Jan 2011
ارسالها: 1,100
تشکر کرده : 5,424
تشکر شده 18,042 بار در 1,237 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 1 Thread(s)
sarina-kian has a reputation beyond reputesarina-kian has a reputation beyond reputesarina-kian has a reputation beyond reputesarina-kian has a reputation beyond reputesarina-kian has a reputation beyond reputesarina-kian has a reputation beyond reputesarina-kian has a reputation beyond reputesarina-kian has a reputation beyond reputesarina-kian has a reputation beyond reputesarina-kian has a reputation beyond reputesarina-kian has a reputation beyond repute
پیشفرض پاسخ: پیراشکی کرمدار

بله با دستور رویا جون من چندین بار این پیراشکی رو درست کردم.البته کرمش رو با نسکافه درست کردم.خیلی عالی شد.این کیک کناریشم کیک گردو و هویج هست با دستور رویا جون همرا با کمی تغییرات
Attached Images
File Type: jpg DSC03152.jpg (100.0 کیلوبایت, 9 views)
File Type: jpg DSC03154.jpg (100.6 کیلوبایت, 5 views)
sarina-kian آفلاین است   پاسخ با نقل قول
39 کاربر زیر از دوست گرامی sarina-kian عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
afarin08 (2011-05-24), Azijam (2012-06-01), ღ.ترنم.ღ (2012-05-23), Bahari (2012-05-19), dila (2011-05-24), gisoo2 (2012-11-28), hamraz (2012-08-05), Hedieh (2012-05-16), jenifer (2011-02-01), Mahboubehbanoo (2012-06-27), Mahshid (2012-05-17), mamaneasal (2013-01-08), Maneli (2012-06-15), marie (2013-08-10), masi (2011-09-18), Matiiin (2013-06-28), Narges (2012-06-05), Niyaz Chef (2013-12-13), sara68 (2014-02-05), Sardooneh (2011-04-20), setayesh66 (2012-09-05), Soha (2011-05-24), Sorhe (2013-11-17), ttahamtan (2012-06-16), قاشق چوبی (2013-04-18), مامان زهرا و حسین (2012-09-30), نادیه (2013-02-12), یواشکی (2013-07-26), پروپوفول (2013-01-23), veronika (2013-06-13), Vijeh (2013-06-03), zariattari (2013-02-11), آفتاب بانو (2013-11-19), آشپزخونه سپیده (2013-04-01), الیکا (2013-05-18), حمیده25 (2013-11-23), سیندرلا22 (2012-05-19), ستاره12 (2012-05-15), عسل فرفری (2011-05-24)
قدیمی 2011-05-24, 03:52 AM   #3
dila
کاربر نیمه فعال
 
تاریخ عضویت: Jan 2011
ارسالها: 125
تشکر کرده : 5,590
تشکر شده 795 بار در 148 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
dila has a reputation beyond reputedila has a reputation beyond reputedila has a reputation beyond reputedila has a reputation beyond reputedila has a reputation beyond reputedila has a reputation beyond reputedila has a reputation beyond reputedila has a reputation beyond reputedila has a reputation beyond reputedila has a reputation beyond reputedila has a reputation beyond repute
پیشفرض پاسخ: پیراشکی کرمدار

اینم مال من که فکر کنم با همین دستوره! فعلا حال و حوصله افزودن مواد دیگه مثل شکلات و پودر قند و اینا ندارم!
Attached Images
File Type: jpg IMG_3962.jpg (93.6 کیلوبایت, 13 views)
dila آفلاین است   پاسخ با نقل قول
40 کاربر زیر از دوست گرامی dila عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
afarin08 (2011-05-24), Azijam (2012-06-01), ღ.ترنم.ღ (2012-05-23), Bahari (2012-05-19), gisoo2 (2012-11-28), hamraz (2012-08-05), Hanasakura (2011-05-24), Hedieh (2012-05-16), Homa2 (2012-10-09), jenifer (2011-05-24), leili (2012-05-16), Mahboubehbanoo (2012-06-27), Mahshid (2012-05-17), mamaneasal (2013-01-08), Maneli (2012-06-15), Matiiin (2012-11-05), Narges (2011-06-01), Niyaz Chef (2013-06-28), sara68 (2014-02-05), setayesh66 (2012-08-05), Shamimi (2013-07-16), Soha (2011-05-24), soolmaz (2011-05-24), ttahamtan (2012-06-16), قاشق چوبی (2013-04-18), نیکی (2011-05-24), نادیه (2013-02-12), یواشکی (2013-07-26), پروپوفول (2013-01-23), veronika (2013-06-13), Vijeh (2013-06-03), zariattari (2013-02-11), آشپزخونه سپیده (2013-04-01), الیکا (2013-05-18), حمیده25 (2013-11-23), خانم قشنگ (2012-11-16), سیندرلا22 (2012-05-19), سایان (2011-05-24), ستاره12 (2012-05-15), عسل فرفری (2011-05-24)
قدیمی 2011-05-24, 10:22 AM   #4
Marjan
کاربر فعال
 
آواتار Marjan
 
تاریخ عضویت: Dec 2010
موقعیت: تهران
ارسالها: 1,498
تشکر کرده : 9,071
تشکر شده 9,518 بار در 1,654 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 1 Thread(s)
Marjan has a reputation beyond reputeMarjan has a reputation beyond reputeMarjan has a reputation beyond reputeMarjan has a reputation beyond reputeMarjan has a reputation beyond reputeMarjan has a reputation beyond reputeMarjan has a reputation beyond reputeMarjan has a reputation beyond reputeMarjan has a reputation beyond reputeMarjan has a reputation beyond reputeMarjan has a reputation beyond repute
پیشفرض پاسخ: پیراشکی کرمدار

كلا با اين دستور جند تا بيراشكي داريم؟

اكر بخواهيم مقدارش رو كم كنيم بنطرتون ميشه فقط بيمانه ارد رو كم كرد ؟
__________________
آدمي ، زاده افكار خويش است، فردا همان خواهد شد كه امروز به آن مي انديشد.
Marjan آفلاین است   پاسخ با نقل قول
4 کاربر زیر از دوست گرامی Marjan عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
mamaneasal (2013-01-08), Niyaz Chef (2013-06-28), نادیه (2013-02-12), یواشکی (2013-07-26)
قدیمی 2011-05-25, 07:50 AM   #5
dila
کاربر نیمه فعال
 
تاریخ عضویت: Jan 2011
ارسالها: 125
تشکر کرده : 5,590
تشکر شده 795 بار در 148 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
dila has a reputation beyond reputedila has a reputation beyond reputedila has a reputation beyond reputedila has a reputation beyond reputedila has a reputation beyond reputedila has a reputation beyond reputedila has a reputation beyond reputedila has a reputation beyond reputedila has a reputation beyond reputedila has a reputation beyond reputedila has a reputation beyond repute
پیشفرض پاسخ: پیراشکی کرمدار

مرجان جون من با 1.5 پیمانه آرد 8 تا تونستم درست کنم، البته اینا کوچیکتر از سایزی هستن که توی بازار هست، یعنی قطرش حدودا 10 سانت شد!
اما فکر کنم اگه بخوای فقط آرد رو کم کنی، تعادل به هم بخوره دیگه! چون اگه بخواد خمیر به دست نچسبه، طبعا آب و روغن هم کمتر میخواد!
dila آفلاین است   پاسخ با نقل قول
11 کاربر زیر از دوست گرامی dila عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
Azijam (2012-06-01), ღ.ترنم.ღ (2012-05-23), mamaneasal (2013-01-08), Marjan (2011-05-25), Narges (2011-06-01), Niyaz Chef (2013-06-28), Shamimi (2013-07-16), ttahamtan (2012-06-16), نادیه (2013-02-12), یواشکی (2013-07-26), سیندرلا22 (2012-05-19)
پاسخ

کلیدواژه
قهوه, ماست, مزه, چاقی, نان, کوفته, کیک, کرمدار, گردو, پیراشکی, آموزش, بازی, ترنم, حلقه, حمام, دعا, زیبایی, سلامت, ساده, شیرینی, عکس

در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 1 (0 عضو و 1 میهمان)
 
امکانات
حالات نمایش

قوانین ارسال
نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید

BB code فعال
Smilies فعال
[IMG] فعال
HTML غیرفعال

Forum Jump

موضوعات مشابه
موضوع نویسنده انجمن پاسخها آخرین نوشته
اپل پیراشکی Benyamin نان های مدرن 8 2014-10-04 02:31 PM
پیراشکی سوسیس Sarashpaz-Sepideh پیراشکی و کلوچه های غذایی 2 2013-12-04 06:59 PM
پیراشکی کیسه ای با ران مرغ Mahshid پیراشکی و کلوچه های غذایی 3 2012-03-25 12:22 AM
پیش غذای ساده با چیپس و ماهی *SARA* پیش غذا و فینگر فود 0 2011-06-22 09:24 PM
پیراشکی لقمه ای شکلاتی ashpazbanoo شکلات 0 2011-01-02 08:53 AM


Free PageRank Checker

ساعت: 03:25 PM بوقت GMT +3.5


Powered by: vBulletin Version 3.8.6
Copyright © 2000-2006 Jelsoft Enterprises Ltd.

قدرت این انجمنها در استفاده از برنامه vBulletin می باشد.
حقوق نرم افزار استفاده شده در سایت برای Jelsoft Enterprises Ltd محفوظ است.
استفاده از محتوای سایت تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز است. در صورت تخلف پیگرد قانونی دارد