![]() |
![]() |
#1 |
مدیر انجمن
![]() تاریخ عضویت: Jan 2011
موقعیت: Spain
ارسالها: 1,503
تشکر کرده : 6,939
تشکر شده 36,005 بار در 1,665 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
فيلم آموزش آشپزي مكزيكي - Tortillas
براي ديدن فيلم آموزشي اينجــــــــا كليك كنيد. ........................... این رسپی نان ذرت رو برای دوستانی که بهش دسترسی ندارن از یک سایت آشپزی ترجمه کردم: مواد لازم: میکس آرد ذرت: 2 کاپ 1/2 ق چ: نمک 1/8 و 1 کاپ : آب مواد خمیر رو با میکسر 3 دقیقه میزنیم. 15 دقیقه به خمیر استراحت میدهیم. بعد از آم 16 گلوله کوچک چانه میگیریم. و آنها بین دو کیسه فریزری با وردنه نازک میکنیم. بعد آنها را با کاردک برداشته و در تابه داغ میپزیم. من خودم سعی میکنیم این دستور رو امتحان کنم و نتیجه رو بهتون بگم. آخرین ویرایش توسط baran78 در تاریخ 2014-01-12 انجام شده است علت: افزودن لينك فيلم آموزشي |
![]() |
![]() |
19 کاربر زیر از دوست گرامی Adriyana عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند : | Amitida (2011-10-16), baran_84 (2011-10-05), hamraz (2011-11-30), Hanasakura (2011-10-06), Hanichef (2014-01-13), l2ainl3ow (2012-03-27), Mahshid (2011-12-21), Marjan (2011-10-05), marmar11 (2014-01-12), mayam (2011-10-16), myaroosak (2011-10-08), Narges (2011-10-05), Neshat (2011-10-16), Sarashpaz-Sepideh (2011-10-25), solmaz55 (2014-05-08), sorour (2013-08-01), veronika (2014-01-12), zariattari (2013-01-30), افسانه (2011-10-05) |
![]() |
#2 |
کاربر جدید
![]() تاریخ عضویت: Apr 2011
موقعیت: تهران
ارسالها: 46
تشکر کرده : 5,427
تشکر شده 7,214 بار در 1,112 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
آدریانا جون
باید تو روغن سرخ کنیم یا فقط تو ماهیتابه داغ بشه؟ نیاز به جوش شیرین یا بکینگ پودر یا مایه خمیر نداره؟
__________________
خیام اگر ز باده مستی خوش باش
با لاله رخی اگر نشستی خوش باش چون عاقبت کار جهان نیستی است انگار که نیستی چو هستی خوش باش |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
کاربر جدید
![]() تاریخ عضویت: Apr 2011
موقعیت: تهران
ارسالها: 46
تشکر کرده : 5,427
تشکر شده 7,214 بار در 1,112 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
من درستش کردم ولی نمیدونستم با چی باید خورد واسه همین کنار سالاد گذاشتم
![]()
__________________
خیام اگر ز باده مستی خوش باش
با لاله رخی اگر نشستی خوش باش چون عاقبت کار جهان نیستی است انگار که نیستی چو هستی خوش باش |
![]() |
![]() |
13 کاربر زیر از دوست گرامی افسانه عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند : |
![]() |
#4 |
کاربر خیلی فعال
![]() تاریخ عضویت: Aug 2011
ارسالها: 4,674
تشکر کرده : 16,812
تشکر شده 93,268 بار در 5,045 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 1 Thread(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
افسانه جون اين يه نون مكزيكيه كه براي درست كردن انچلادا و تاكوي مكزيكي و خيلي از غذاهاي مكزيكي ديگه استفاده ميشه توشو با انواع سسها و خوراكيهاي دودي مثل ميگوي گريل شده با سس باربيكيو يا ماهي و مرغ پخته و سبزيجات رنده شده مثل كلم سفيد و پياز و شويد و يا حتي برنج و قارچ سرخ كرده و سس تاباسكو و فلفلاي خوشمزه ژالاپنوس و فلفل انچو و خيلي از فلفلهاي كبابي ديگه توشو پر ميكنن +پنير ميذارن روباربكيو تا مهرو موم شه و ميزنن تو رگ به به خيلي خوشمزه س
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
مدیر انجمن
![]() تاریخ عضویت: Jan 2011
موقعیت: Spain
ارسالها: 1,503
تشکر کرده : 6,939
تشکر شده 36,005 بار در 1,665 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() به به افسانه جون...چه خوب درست کردی ![]() ![]() نونات خیلی خوب شدن فقط اگه برای تاکو بخوای سایزشو باید بزرگتر بگیری ![]() حالا خودم رسپی رو امتحان میکنیم بهتون نتیجه رو میگم... |
![]() |
![]() |
![]() |
کلیدواژه |
نان, برنج, تورتیای, تست, ذرت, عکس |
در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 1 (0 عضو و 1 میهمان) | |
امکانات | |
حالات نمایش | |
|
|
|