مسابقه آشپزی و شیرینی پزی 52 - ویژه نوروز 93
>>> برنامه های آموزشی ویژه روزمنو <<<
مسابقه عکس کودک 24 - اخم کوچولوها !
روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی

برگشت   روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی > انواع شیرینی - شیرینی پزی در روزمنو > انواع شیرینی تر و خامه ای

User Tag List

پاسخ
 
امکانات حالات نمایش
قدیمی 2010-12-30, 10:01 AM   #1
ashpazbanoo
کاربر جدید
 
آواتار ashpazbanoo
 
تاریخ عضویت: Dec 2010
موقعیت: بندرعباس
ارسالها: 45
تشکر کرده : 24
تشکر شده 921 بار در 44 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
ashpazbanoo is a splendid one to beholdashpazbanoo is a splendid one to beholdashpazbanoo is a splendid one to beholdashpazbanoo is a splendid one to beholdashpazbanoo is a splendid one to beholdashpazbanoo is a splendid one to beholdashpazbanoo is a splendid one to beholdashpazbanoo is a splendid one to behold
فعالیت Longevity
0/20 20/20
Today ارسالها
0/5 sssssss45
new1 شیرینی پیروک

مواد اوليه :
روغن جامد (صاف)......... 350 گرم
ارد..............................600 گرم
تخم مرغ.......................2 عدد
پودر شکر.....................200 گرم
شیر خشک....................20 گرم
وانیل...........................یک قاشق چای خوری
آب .............................حدود 50 گرم

مواد لازم داخل پیروک
مارمالاد سیب یا مارمالاد زردآلو باید به حدی باشد که روی خمیر را بپوشاند

دستور پخت :
1- روغن و آرد را در کاسه ای می ریزیم و با دست ورز می دهیم تا روغن کاملا به خورد آرد برود و چسبندگی پیدا کند

2- در کاسه دیگری، تخم مرغ، پودر شکر، شیر خشک، وانیل، زعفران (در صورت دلخواه) و آب را با قاشق، با هم مخلوط می کنیم.

3-این مواد را به روغن و آرد افزوده و کمی هم می زنیم ولی ورز نمی دهیم.

4-سپس آن را در کیسه پلاستیکی می گذاریم و به مدت یک ساعت درون یخچال قرار می دهیم بعد از اینکه از یخچال درآوردیم ورز می دهیم تا خمیر صاف شود.

5-سپس آن را روی سطح آرد پاشی شده با وردنه پهن می کنیم و به شکل یک مستطیل 30*20 سانتیمتری در می آوریم و در سینی فلزی چرب شده می گذاریم
.
6-مارمالاد را در کیسه ای با سرقیف ساده می ریزیم و روی خمیر را با مارمالاد به طور کامل می پوشانیم و با صاف کن روی مارمالاد را صاف می کنیم.

7-سپس خمیر را به شکل لوله های باریک در می آوریم و روی مارمالاد یک در میان می چینیم و روی آن را به وسیله یک برس زرده تخم مرغ می مالیم. فر را در حرارت 180 درجه سانتی گراد از 15 دقیقه قبل روشن می کنیم. پیروک را به مدت 35 دقیقه در فر قرار می دهیم تا روی آن طلایی شود.
Attached Images
File Type: jpg pirok.JPG (171.1 کیلوبایت, 31 views)
ashpazbanoo آفلاین است   پاسخ با نقل قول
19 کاربر زیر از دوست گرامی ashpazbanoo عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
<باران> (2014-04-01), *AZITA* (2011-06-12), 34999 (2012-11-04), Afrodit (2011-09-23), baran_84 (2011-09-24), BEHI (2011-09-24), Khaleh Mary (2011-08-02), Mahshid (2012-05-26), mana (2011-10-21), marie (2014-03-24), marmar11 (2013-02-15), Narges (2011-08-01), Princess (2011-08-01), raha2 (2011-06-11), میترا (2011-07-04), ناهيدي (2011-08-14), veronika (2013-06-21), zahori (2013-08-29), افسانه (2011-08-01)
قدیمی 2011-06-11, 05:15 PM   #2
*AZITA*
کاربر نیمه فعال
 
آواتار *AZITA*
 
تاریخ عضویت: Feb 2011
ارسالها: 363
تشکر کرده : 2,705
تشکر شده 8,961 بار در 489 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
*AZITA* has a reputation beyond repute*AZITA* has a reputation beyond repute*AZITA* has a reputation beyond repute*AZITA* has a reputation beyond repute*AZITA* has a reputation beyond repute*AZITA* has a reputation beyond repute*AZITA* has a reputation beyond repute*AZITA* has a reputation beyond repute*AZITA* has a reputation beyond repute*AZITA* has a reputation beyond repute*AZITA* has a reputation beyond repute
فعالیت Longevity
1/20 20/20
Today ارسالها
0/5 ssssss363
new1 شیرینی پیروک

موادلازم
کره 150 گرم
شکر90 گرم
تخم مرغ 2 عدد
پوست پرتقال رنده شده 1 قاشق چای خوری
ارد 250 گرم
بکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
مارمالاد به دلخواه 1 پیمانه
زرده تخم مرغ برای تزیین 1 عدد
قالب 23 ساتیمتری تارت را چرب کنید.کره نرم شده و شکر را بزنید و یکی یکی تخم مرغها را اضافه کنید.و پوست پرتقال را بهمراه ارد و بکینگ اضافه و مخلوط کنید.نیم بیشتر از خمیر را کف قالب پهن کنید و بمدن 30 دقیقه در فر 180 درجه سانتیگراد بپزید.بعد بگذارید کمی خنک شود.بعد مارمالاد را برویش بریزید و صاف کنید...روی میز را ارد بریزیدو و از خمیرتان نوارهای بلندی درست کنیدو روی مارمالاد بصورت ضربدر بگذارید.روی انرا با زرده تخم مرغ زرین کنیدو بمدت 10 دقیقه تا رویش طلایی شود با دمای 180 درجه بپزید...بعد پیروک را روی پنجره سیمی قرار دهید تا خنک شود...برای پزیرایی میتوانید انرا در دیس زیبایی بگذارید.
Attached Images
File Type: jpg DSC02577.jpg (101.3 کیلوبایت, 3 views)
File Type: jpg DSC02597.jpg (93.8 کیلوبایت, 2 views)
File Type: jpg DSC02595.jpg (90.0 کیلوبایت, 3 views)
File Type: jpg DSC02583.jpg (98.9 کیلوبایت, 6 views)
*AZITA* آفلاین است   پاسخ با نقل قول
28 کاربر زیر از دوست گرامی *AZITA* عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
<باران> (2014-04-01), 34999 (2012-11-04), afarin08 (2011-06-11), Afrodit (2011-06-11), baran_84 (2011-09-24), BEHI (2011-09-24), ChefShadi (2011-06-11), dila (2011-06-12), helianikan (2011-11-21), Khaleh Mary (2011-08-02), Mahshid (2011-10-01), mana (2011-10-21), marie (2014-03-24), Marjan (2011-06-11), marmar11 (2013-02-15), masi (2011-10-01), Narges (2011-06-11), Princess (2011-08-01), raha2 (2011-06-11), Samane (2011-06-11), sanaz1 (2011-09-23), Sardooneh (2011-08-01), sarmineh (2011-06-12), میترا (2011-07-04), veronika (2013-06-21), zahori (2013-08-29), افسانه (2011-08-01), طلاخانم (2011-06-12)
قدیمی 2011-08-01, 12:30 PM   #3
raha2
کاربر نیمه فعال
 
آواتار raha2
 
تاریخ عضویت: Dec 2010
ارسالها: 259
تشکر کرده : 4,421
تشکر شده 3,356 بار در 276 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
raha2 has a reputation beyond reputeraha2 has a reputation beyond reputeraha2 has a reputation beyond reputeraha2 has a reputation beyond reputeraha2 has a reputation beyond reputeraha2 has a reputation beyond reputeraha2 has a reputation beyond reputeraha2 has a reputation beyond reputeraha2 has a reputation beyond reputeraha2 has a reputation beyond reputeraha2 has a reputation beyond repute
فعالیت Longevity
1/20 20/20
Today ارسالها
0/5 ssssss259
پیشفرض پاسخ: شیرینی پیروک

اینم شیرینی من که با دستور پانته ا جون و با نصف مواد و با عجله درستش کردم واسه همین خوشگل نشد اما خیلی خوشمزه بود .ممنون
Attached Images
File Type: jpg 250720111900.jpg (89.6 کیلوبایت, 1 views)
__________________
هرگز تسلیم نشو ، هر روز معجزه ی تازه ای اتفاق میافتد
raha2 آفلاین است   پاسخ با نقل قول
19 کاربر زیر از دوست گرامی raha2 عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
*AZITA* (2011-08-02), *Darya* (2011-09-14), 34999 (2012-11-04), Afrodit (2011-09-23), baran_84 (2011-09-24), Khaleh Mary (2011-08-02), Mahshid (2012-05-26), marie (2014-03-24), Marjan (2011-08-01), marmar11 (2013-02-15), masi (2011-10-01), mitko (2012-11-02), Narges (2011-08-01), Princess (2011-08-01), sanaz1 (2011-09-23), Sardooneh (2011-08-01), veronika (2013-06-21), zahori (2013-08-29), افسانه (2011-08-01)
قدیمی 2011-08-02, 06:21 PM   #4
*AZITA*
کاربر نیمه فعال
 
آواتار *AZITA*
 
تاریخ عضویت: Feb 2011
ارسالها: 363
تشکر کرده : 2,705
تشکر شده 8,961 بار در 489 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
*AZITA* has a reputation beyond repute*AZITA* has a reputation beyond repute*AZITA* has a reputation beyond repute*AZITA* has a reputation beyond repute*AZITA* has a reputation beyond repute*AZITA* has a reputation beyond repute*AZITA* has a reputation beyond repute*AZITA* has a reputation beyond repute*AZITA* has a reputation beyond repute*AZITA* has a reputation beyond repute*AZITA* has a reputation beyond repute
فعالیت Longevity
1/20 20/20
Today ارسالها
0/5 ssssss363
clap پاسخ: شیرینی پیروک

نقل قول:
ارسالی توسط raha2 مشاهده موضوع
اینم شیرینی من که با دستور پانته ا جون و با نصف مواد و با عجله درستش کردم واسه همین خوشگل نشد اما خیلی خوشمزه بود .ممنون
دستت درد نکنه گلم. قبل گذاشتن توی فر روی خمیر از رومال استفاده نکردید؟ چون در اونصورت بعد پخت روی شیرینی طلایی تر و براق تر میشد.خوشحالم که از مزش خوشتون اومد.
*AZITA* آفلاین است   پاسخ با نقل قول
6 کاربر زیر از دوست گرامی *AZITA* عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
marie (2014-03-24), Narges (2011-10-06), raha2 (2011-09-08), Sardooneh (2011-08-03), veronika (2013-06-21), خاله ی پارمیدا (2013-08-05)
قدیمی 2011-09-13, 10:59 PM   #5
raha2
کاربر نیمه فعال
 
آواتار raha2
 
تاریخ عضویت: Dec 2010
ارسالها: 259
تشکر کرده : 4,421
تشکر شده 3,356 بار در 276 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
raha2 has a reputation beyond reputeraha2 has a reputation beyond reputeraha2 has a reputation beyond reputeraha2 has a reputation beyond reputeraha2 has a reputation beyond reputeraha2 has a reputation beyond reputeraha2 has a reputation beyond reputeraha2 has a reputation beyond reputeraha2 has a reputation beyond reputeraha2 has a reputation beyond reputeraha2 has a reputation beyond repute
فعالیت Longevity
1/20 20/20
Today ارسالها
0/5 ssssss259
پیشفرض پاسخ: شیرینی پیروک

نه پانته ا جون اون موقع اصلا حوصله نداشتم اما مزش خوب بود من خیلی دوست داشتم البته میشد کمتر هم شیرین باشه اما خوشمزه بود ممنون
__________________
هرگز تسلیم نشو ، هر روز معجزه ی تازه ای اتفاق میافتد
raha2 آفلاین است   پاسخ با نقل قول
2 کاربر زیر از دوست گرامی raha2 عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
*AZITA* (2011-09-16), veronika (2013-06-21)
پاسخ

کلیدواژه
پیروک, زیبایی, زردآلو, شیرینی

در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 2 (0 عضو و 2 میهمان)
 
امکانات
حالات نمایش

قوانین ارسال
نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید

BB code فعال
Smilies فعال
[IMG] فعال
HTML غیرفعال

Forum Jump

موضوعات مشابه
موضوع نویسنده انجمن پاسخها آخرین نوشته
شیرینی برنجی Fatemeh1 شیرینی های خشک سنتی 142 2014-04-18 08:42 PM
كاربرد مواد و اصطلاحات در شيريني پزي و آشپزخانه Sardooneh اصطلاحات و پرسش و پاسخ تهیه انواع کیک 10 2012-01-30 10:37 PM
نان شیرینی توت فرنگی Benyamin کیک های میوه ای 1 2011-05-27 11:07 PM
شیرینی زغال اخته و پرتقال Sardooneh شیرینی های خشک مدرن 6 2011-05-25 04:15 AM


Free PageRank Checker

ساعت: 06:03 PM بوقت GMT +4.5


Powered by: vBulletin Version 3.8.6
Copyright © 2000-2006 Jelsoft Enterprises Ltd.

قدرت این انجمنها در استفاده از برنامه vBulletin می باشد.
حقوق نرم افزار استفاده شده در سایت برای Jelsoft Enterprises Ltd محفوظ است.
استفاده از محتوای سایت تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز است. در صورت تخلف پیگرد قانونی دارد