![]() |
|
لوازم قنادی و شیرینی پزی (معرفی لوازم قنادی و شیرینی پزی) |
![]() |
|
امکانات | حالات نمایش |
![]() |
#6 |
کاربر فعال
![]() تاریخ عضویت: Sep 2011
موقعیت: تهران
تشکر کرده : 12,165
تشکر شده 20,078 بار در 1,154 پست
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 1 Thread(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
خاله جون این دو تا فروشگاهی که گفتید بیشتر از یک ساله که بسته شدن:
1- ضلع جنوب شرقی میدان رسالت هم یک مغازه لوازم قنادی هست 2- لوازم قنادی شبستری پایین تر از میدان جمهوری ـ نبش خیابان آذربایجان ـ ( روبروی ایستگاه مترو ( ایستگاه نواب ) نبش خیابان نواب. من خودم از فروشگاه بابارحیمی و مدبر زیاد خرید میکنم و انصافا هر چی بخواید اونجا میتونید پیدا کنید. منصف و جنسای تازه و مطمئن به مشتری میدن. آدرساشون و یه جا تو تالار نوشته بودم. میگردم پیدا میکنم دوباره میذارم. لوازم قنادی خوشه هم قدیمی و خوبه. |
![]() |
![]() |
6 کاربر زیر از دوست گرامی Shady عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند : | Amitida (2012-08-13), Khaleh Mary (2012-08-13), princessN (2012-08-13), setayesh66 (2012-08-13), فاطیما (2012-08-14), veronika (2012-11-15) |
![]() |
#7 |
کاربر نیمه فعال
![]() تاریخ عضویت: Nov 2011
تشکر کرده : 6,780
تشکر شده 6,214 بار در 384 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
![]()
يك فروشگاه به تازگي (١٠ روزه) بين چهارراه سرسبز و ميدان صد نارمك، ابتداي خيابان قزويني به سمت رسالت افتتاح شده و چيزهايي مثل ليدي فينگر و نشاسته ذرت و پودر خامه و ... كلا" موادي كه دوستان در پيدا كرنشون مشكل دارن و داره
يكي هم خيابان فرجام تهرانپارس ابتداي خيابان اهني امينه جنوبي (عادل سابق) يكي ديگه هم ميدان پروين تهرانپارس به سمت فلكه سوم هست كه همه چيز داره و اگر هم نداشته باشته سفارش ميگيره و فرداش مياره ![]()
4 کاربر زیر از دوست گرامی Maneli عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند : |
![]() |
#8 | |
کاربر فعال
![]() تاریخ عضویت: Jan 2011
موقعیت: germany
تشکر کرده : 20,817
تشکر شده 27,399 بار در 2,037 پست
![]() نقل قول:
![]() ![]() آنکه توی رسالت هست قبلا سر نبش یک کوچه بود بود بعد ۲۰ متری آمد جلوتر و رفت توی یک زیر زمین و الان ان را هم بسته ۲ تا مغازه آمده جلوتر کنار یک بلور فروشی باز کرده من حدود ۲ ماه پیش خرید کردم
![]() |
![]() |
#9 |
کاربر فعال
![]() تاریخ عضویت: Sep 2011
تشکر کرده : 12,165
تشکر شده 20,078 بار در 1,154 پست
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 1 Thread(s)
![]()
راست میگید خاله جون. یادمه که یه بار رفتم بهم آدرس همون زیر زمین و دادن که رفتیم ظهر بود بسته بود
![]() ![]() من شبستری هم دوست داشتم. یکی دو بار گذری رفته بودم چیزای خیلی خوبی داشت اما مدتهاست اونم جمع کرده. |
![]() |
![]() |
4 کاربر زیر از دوست گرامی Shady عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند : |
![]() |
#10 |
کاربر نیمه فعال
تشکر کرده : 1,347
تشکر شده 1,471 بار در 365 پست
![]()
بچه ها همه ادرسا شرق تهران تو غرب شمال غرب فکر کنم خیلی کمه یا من اصلا ندیدم
کاربر زیر از دوست گرامی [ARG:2 UNDEFINED] عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده است : | فاطیما (2012-08-14) |
![]() |
کلیدواژه |
فروشگاه لوازم قنادی, فروشگاههای, قنادی, لوازم, کیک, کجاست؟, کجاست؟؟؟, آدرس, ایران, تره, روزه, شهدا, شیرینی, عاشقشم |
در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 3 (0 عضو و 3 میهمان) | |
امکانات | |
حالات نمایش | |
|
|
![]() |
||||
موضوع | نویسنده | انجمن | پاسخها | آخرین نوشته |
فروشگاه لوازم قنادی تمشک | Narges | اسپانسرهای روزمنو | 9 | 2020-09-16 09:39 AM |
فروشگاه لوازم قنادی پاسارگاد | Mahshid | اسپانسرهای روزمنو | 198 | 2020-04-12 10:22 PM |
|