![]() |
|
جشن ها و مراسم کودکان (جشن تولد ، جشن نامگذاری ، جشن دندوني ، جشن تكليف و ... ) |
![]() |
|
|
امکانات | حالات نمایش |
![]() |
#101 |
کاربر خیلی فعال
![]() تاریخ عضویت: Dec 2010
موقعیت: شمال
تشکر کرده : 3,347
تشکر شده 13,040 بار در 1,758 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
دوستان
در راستای صحبتی که کردم و گفتم کالسکه نمیخرمممممممم اومدم حرفم رو نقض کنم و بگم که خریدم ![]() در واقع دوستان باید ببینید بچه تون تو چه فصلی به سنی میرسه که ددر رو میفهمه و دوست داره بره بیرون و وضعیت سفر رفتنتون چه جوری هاست من از بهار پسرم دیگه دد رفتن رو یاد گرفت و تو این هوای خوب شمال هم دلم نمی اومد با ماشین ببرمش بیرون البته من از 3 ماهگی پسرم رو میزاشتم تو صندلی ماشینش و با هم میرفتیم بیرون اما خوب دد پیاده هم واسه من خوب بود و هم واسه پسرم رو این حساب رفتم و کالسکه خریدم و بسیورررررررررررررر راضی می باشم البته من نه ایرانی گرفتم و نه بزرگ و جاگیر با دو تا دکمه جمع و تا میشه و تخت میشه و تو صندوق و ماشین هم مشکلی نداره و دسته عصایی و سبک هم هست. بزودی عکسش رو هم میزارم خلاصه خواستم بگم که بر حسب نیاز یه سری چیزها لازم میشه که باید تو زمان مناسبش خرید موفق و سالم باشید ![]()
![]() |
#102 |
کاربر نیمه فعال
![]() تاریخ عضویت: Nov 2012
تشکر کرده : 3,582
تشکر شده 6,646 بار در 341 پست
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#103 |
کاربر خیلی فعال
![]() تاریخ عضویت: Dec 2010
موقعیت: شمال
تشکر کرده : 3,347
تشکر شده 13,040 بار در 1,758 پست
![]()
دوستان تو خصوصی ازم چندین بار خواستن عکس کالسکه جمع و جور پسری رو بزارم
شرمنده بابت تاخیر ![]() ![]() ازش خیلییییی راضی ام و تو سفرهای داخلی و خارجی عصای دستمونههههه حتی حالا که پسرم سه سالشه ![]()
کاربر زیر از دوست گرامی [ARG:2 UNDEFINED] عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده است : | baran78 (2015-09-14) |
![]() |
#104 |
کاربر جدید
تشکر کرده : 0
تشکر شده 0 بار در 0 پست
![]() |
![]()
مامانای عزیز من پیشنهاد میکنم برای خرید وسایل نوزادتون یا همون سیسمونی نوزاد همه ی وسایل رو تا حد ممکن آنلاین خرید چون هم برای سلامتی خودتون بهتره و تازه قیمت مهمش اینه که قیمتای فروشگاه های آنلاین سیسمونی خیلی خیلی بهتره . من از چنتاشون خرید کردم بهترین فروشگاه خرید سیسمونی نوزاد که دیدم مادرآن بوده
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
کلیدواژه |
فانتزی, فرشته, قهوه, لباس, مزه, نوزاد, کودک, کودکان, کیف, ایران, بافتني, بازی, تست, حمام, خدا, دعا, زمستان, زیبایی, سلامت, سیسمونی, شير, عکس, عروس |
در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 1 (0 عضو و 1 میهمان) | |
امکانات | |
حالات نمایش | |
|
|
![]() |
||||
موضوع | نویسنده | انجمن | پاسخها | آخرین نوشته |
نوزادتان را ماساژ دهید ... | MaarMaar | مادر و كودك - mommy and kid | 1 | 2019-02-24 03:17 PM |
سوالات پس از زایمان و تولد نوزاد | m1363 | مادر و كودك - mommy and kid | 51 | 2019-02-24 03:16 PM |
طراحی و دکوراسیون اتاق نوزاد | ریحان | دکوراسیون داخلی وچیدمان | 2 | 2011-05-24 11:34 AM |
نوزاد عاشق زل زدن به چشم مادر است | *Negar* | مادر و كودك - mommy and kid | 0 | 2011-01-09 02:58 PM |
|