![]() |
![]() |
#51 |
کاربر نیمه فعال
![]() تاریخ عضویت: Apr 2014
موقعیت: شهر عشق
تشکر کرده : 6,835
تشکر شده 6,111 بار در 421 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
خیلی دلم گرفت از خوندن تجربه هاتون
واقعیتش من نه مامانم شاغل بوده نه خودم شاغل هستم که خیلی طعم دوری از مامانم ودخترم دو ونیم سالم رو بدونم من خیلی به دخترم وابسته هستم الان که فکر میکنم نمیتونم تحمل کنم دخترم رو مهد بذارم چرا اگه پیش مامانم باشه خیالم راحته هیچ غمی ندارم اما بامهد نمیتونم کنار بیام گاهی اوقات باخودم میگم در اینده بذارمش مهد وقت ازاد بیشتری دارم اما مادر ودلتنگی شاید هم برمیگرده به موقعی که نزدیک از دستش بدم ولی نمیتونم دوری دخترم رو تحمل کنم
4 کاربر زیر از دوست گرامی یاسمین 20 عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند : |
![]() |
#52 | |
کاربر نیمه فعال
موقعیت: اروميه
تشکر کرده : 1,452
تشکر شده 546 بار در 120 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() نقل قول:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|
کلیدواژه |
قصه, لباس, مادر, مذهبی, معروف, یک, کودک, کودکان, کتاب, گفتگو, افسرده, اسباب کشی, بارداری, بازی, تجربه, حمام, خوابم میاد, خوب, خدا, سه ساله, سرگرمی, شهید, شیرینی, شعر |
در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 1 (0 عضو و 1 میهمان) | |
امکانات | |
حالات نمایش | |
|
|
![]() |
||||
موضوع | نویسنده | انجمن | پاسخها | آخرین نوشته |
مطالب مفید در رابطه با بارداری | Soha | بارداری - Pregnancy | 39 | 2018-10-19 03:45 PM |
عكـس العمــل كودك8 ماهه ناشنوا بعد از عمل و شنيدن صداي مادر | Rose | گزارش های تصویری | 0 | 2011-06-14 02:02 PM |
حضانت فرزند بعد از طلاق با كيست؟ | Marjan | مشاوره حقوقی - Law Consultant Services | 0 | 2011-01-20 11:41 PM |
نوزاد عاشق زل زدن به چشم مادر است | *Negar* | مادر و كودك - mommy and kid | 0 | 2011-01-09 02:58 PM |
|