سلام به همه کدبانوهای محترم خصوصا خاله ماری عزیز. من یه سوالی داشتم، مزه و قوام حلواهای من خوبه یغنی قابل قبوله اما رنگشون اصلاااا، یه جورایی یا زیادی روشنه یا کدر و زشت، نه زعفرونی قشنگی میشه نه خرمایی، من با ارد سفید حلوا می پزم و حسااااابی هم تفت میدم، تمام مدت هم بالا سزشم،زعفرون هم خیلی میریزم اما
بهار جان خاله ماری عزیز کمتر سر میزنن به تالار برای اینکه جوابتون رو گرفته باشین
آرد رو باید با حرارت خیلی ملایم تفت بدین تو تابه ای که جنس نازکی داره بهتره آرد تفت نخوره چون زود میسوزه . برای حلوا زعفرونی باید آردت سفید باشه و قبل از اینکه روغن اضافه کنید آرد رو در حدیکه بوی خامیش بره تفت بخوره بعد از اضافه کردن روغن مقداری از آرد در حال سرخ شدن رو با شربت مخلوط کنید و رنگشو امتحان کنید در این نوع حلوا آرد خیلی کم تفت میخوره و نباید بعد از روغن اضافه کردن زیاد آرد رو سرخ کنید .
برای رنگ خرمایی آرد رو قبل از روغن اضافه کنید تفت بدین تا بوی خامیش بره بعد روغن اضافه کنید با حرارت خیلی ملایم سرخش کنید وقتی رنگ آرد رو به خرمایی روشن میره با کمی شربت که در ظرف دیگری میریزید ارد رو امتحان کنید تا رنگ دلخواه بدست بیاد .