![]() |
![]() |
#1 |
کاربر نیمه فعال
![]() تاریخ عضویت: Dec 2012
موقعیت: آذربایجان غربی- ارومیه
تشکر کرده : 814
تشکر شده 1,013 بار در 164 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
من همیشه زرشک رو پاک میکنم و میشورم و خشک میکنم و داخل ظرف ها میریزم و تو پایین ترین طبقه فریزر نگهداری میکنم و هر وقت نیاز داشتم استفاده میکنم
اینطوری اگه زرشک هاتون حتی 2 سال هم بمونن نه سیاه میشن و نه کدر و همونطور مث روز اول قرمز خوش رنگ میمونن ![]() ![]() ![]() البته بعضی ها تو یخچال نگهداری میکنن......اما به مرور تو یخچال سیاه میشن ولی تو فریزر اصلا تغییر رنگ نمیدن ![]() ![]()
![]() |
#2 |
کاربر فعال
![]() تاریخ عضویت: Sep 2011
موقعیت: تهران
تشکر کرده : 12,165
تشکر شده 20,078 بار در 1,154 پست
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 1 Thread(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
منم چند ساله همین کار و میکنم. و به نظر من بهترین راه استفاده از زرشک و کشمش همینه.
من تو زیپ کیپ نگه میدارم. همین الان رو میز پهن اند و در حال خشک شدن ![]() من اولین باری که این روش به ذهنم رسید به این دلیل بود که هر وقت بخوام درست کنم، تمیز و خشکند......... و مجبور نیستم موقع استفاده بشورم، بعد از شستن هم هر چقدر بذاریم آبش بره باز موقع درست کردن اون یه مقدار آب با کره که مخلوط میشن حسابی گاز و کثیف میکنن. اما اینطوری این مشکل دیگه نیست. در مورد کشمش هم همین کار و میکنم و همیشه آماده تو فریزر دارم ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
کاربر نیمه فعال
موقعیت: Россия
تشکر کرده : 0
تشکر شده 0 بار در 0 پست
![]() |
![]()
شوکر و اسپری فلفل و گاز اشک آور چطوره ؟
در مورد سگ گله و سگ نگهبان ، فرار نکردن و نشستن جواب میده ولی سگهای ولگرد که گله ای زندگی میکنن آدم رو به چشم شام شب میبینن |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
کاربر نیمه فعال
تشکر شده 0 بار در 0 پست
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
کاربر نیمه فعال
تشکر شده 0 بار در 0 پست
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
کلیدواژه |
چکار, نشودنگهداری, کنیم, کدر, زرشک, سیاه |
در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 6 (0 عضو و 6 میهمان) | |
امکانات | |
حالات نمایش | |
|
|
![]() |
||||
موضوع | نویسنده | انجمن | پاسخها | آخرین نوشته |
چگونه با همسر منفی باف زندگی کنیم؟ | solmaz55 | دانستنی های روانشناسی | 5 | 2013-08-09 11:42 PM |
سرهمی نوزاد | بهاره.4013 | بافتنی برای کودکان | 6 | 2013-01-19 03:58 PM |
زیره سیاه Carum carrvi | ghogha | تغذیه - خواص گیاهان و مواد غذایی | 0 | 2012-06-02 08:15 AM |
|