![]() |
![]() |
#11 |
کاربر نیمه فعال
![]() تاریخ عضویت: Jan 2011
موقعیت: سنندج
تشکر کرده : 7,022
تشکر شده 2,822 بار در 284 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
من حبوبات رو توی ظرف پلاستیکی توی کابینت نگهداری میکنم و همیشه به اندازه دو وعده نخود و لوبیا رو میشورم میریزم توی فلاسک چای بعد آب جوش میریزم و نوک قاشق چای خوری جوش شیرین اضافه میکنم میزارم هفت هشت ساعت بمونه بعد آبکش میکنم میزارم کمی خشک بشه هم نفخش از بین میره هم نیمپز میشه میزارم فریزر هر وقت خواستم استفاده کنم زود میپزه
![]()
![]() |
#12 |
کاربر جدید
موقعیت: Tehran
تشکر کرده : 43
تشکر شده 23 بار در 5 پست
![]() |
![]()
منم حبوبات رو تو ظرفای شیشه ای و تو کابینت نگه میدارم به جز لوبیا چشم بلبلی که اونو تو ظرف شیشه ای و درون یخچال نگه میدارم ...البته مادرشوهرم لوبیا چشم بلبلی رو به مدت 5 دقیقه تو آبجوش میندازه بعد آبکش میکنه و میذاره خشک بشه بعد تو کابینت میذاره اینطوری کرم نمیندازه
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
کاربر نیمه فعال
![]() تاریخ عضویت: Oct 2012
موقعیت: سایه الطاف خداوند
تشکر کرده : 5,637
تشکر شده 2,830 بار در 373 پست
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
منم یه روشی و بلدم .اونم اینکه حبوبات و توی بطری اب معدنی میریزم و درش و میبندم تا یه سال هیچیش نمیشه توی کابینت.دقیقا این روش عین سیلو عمل میکنه .یه بار امتحان کنین متوجه میشین..
![]()
3 کاربر زیر از دوست گرامی *Reyhaneh* عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند : |
![]() |
#14 |
کاربر جدید
موقعیت: Tehran
تشکر کرده : 715
تشکر شده 115 بار در 22 پست
![]() ![]() |
![]()
اوایل ازدواجم بود.یه روز که رفتم سراغ کابینت حبوباتم... چشمتون روز بد نبینه همه حبوباتم خراب شده بود.چون آشپزخونمون خیلی گرم بود. مجبور شدم همه رو بریزم بیرون.
![]() حبوباتو بعد از پاک کردن به مدت 3-4 روز تویه یه پلاستیک فریزری بزارم تو فریزر بعد از این مدت اونارو می ریزم تو آبکش و برای یکی دو ساعت مدام زیرو رو می کنم تا رطوبتشون از بین بره.بعد تو ظرف تو کابینت میزارم. اینجوری دیگه هیچوقت بخاطر گرما چیزیشون نمیشه ![]() |
![]() |
![]() |
3 کاربر زیر از دوست گرامی sara.vp77 عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند : |
![]() |
#15 |
کاربر جدید
تشکر کرده : 2
تشکر شده 16 بار در 5 پست
![]() |
![]()
من هم به توصیه مادرم هروقت حبوبات بخرم به مدت یه هفته توی فریزر میذارم بعد هرچقدر هم که بیرون بمونه حتی توی گرما اصلا جوجو نمیزنه
|
![]() |
![]() |
2 کاربر زیر از دوست گرامی somayeh-b عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند : | andia (2014-10-20), آفتاب بانو (2015-11-30) |
![]() |
کلیدواژه |
میکنید؟, چه, نگه, نگه داری حبوبات, نگهداری, جوری, حبوبات, حبوباتتون, حبوباتشما, داری, رو |
در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 4 (0 عضو و 4 میهمان) | |
امکانات | |
حالات نمایش | |
|
|
![]() |
||||
موضوع | نویسنده | انجمن | پاسخها | آخرین نوشته |
۲۰ روش نگهداری ظروف ادویه | فاطمه مهر | دکوراسیون داخلی وچیدمان | 0 | 2013-07-29 11:15 AM |
آیا نگهداری از بامبو خوش شانسی میآورد؟ | jenifer | کاشت و نگهداری گل و گیاه | 5 | 2013-05-21 05:53 PM |
گزارش تصویری از حیوانات | Mahshid | گزارش های تصویری | 7 | 2011-12-27 03:00 PM |
نگهداری گل های آپارتمانی!!! | jenifer | کاشت و نگهداری گل و گیاه | 0 | 2011-01-22 04:15 PM |
تخم مرغ - 60 نكته در مورد تخم مرغ | B3hn@z_A8 | ریزه کاری های خانه داری | 0 | 2011-01-03 01:07 AM |
|