![]() |
![]() |
#1 |
کاربر نیمه فعال
![]() تاریخ عضویت: Dec 2010
تشکر کرده : 7,278
تشکر شده 1,815 بار در 249 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
هر گونه انتقاد، پیشنهاد، تاپیک جدید را در این تاپیک مطرح کنید.
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
کاربر جدید
تشکر کرده : 14
تشکر شده 45 بار در 23 پست
![]() |
![]()
سلام جنيفر جون
من ميخواستم ترازوي ديجيتالي آشپزخانه بخرم اما نميدونم چه ماركي بايد بگيرم. تاپيكي در اين مورد موجود نيست نميدونم اجازه ايجاد اين تاپيكو دارم يا نه؟ اگه ممكنه تاپيكشو ايجاد كنيد تا بتونيم از تجربه دوستان استفاده كنيم با سپاس فراوان |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
کاربر جدید
تشکر کرده : 14
تشکر شده 45 بار در 23 پست
![]() |
![]() سلام نگار عزيز
ميخواستم ازتون خواهش كنم تاپيكي در مورد دستگاه تصفيه آب خانگي ايجاد كنيد كه دوستاني كه اين وسيله را دارن نظرشونو راجع به اين دستگاه بگن. راستش من ميخوام اين دستگاهو بخرم اما هيچ اطلاعي در مورد ماركها و ويژگيهاش ندارم. قبلا اينجا از نظرات دوستان عزيز در مورد ترازوي ديجيتال استفاده كردم كه بسيار مفيد بود و تجربه خوبي بود. ميخواستم اينبار هم از راهنماييهاي دوستان استفاده كنم. ممنون ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
کاربر جدید
تشکر کرده : 17
تشکر شده 10 بار در 5 پست
![]() |
![]()
ما 4سال تصفیه آب خونگی داریم همه ازش راضی هستیم پیشنهاد میکنم بگیر خیلی عالیه خودش هم مارک آکواجوی
|
![]() |
![]() |
کاربر زیر از دوست گرامی [ARG:2 UNDEFINED] عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده است : | فاطمه مهر (2012-09-09) |
![]() |
#5 |
کاربر جدید
تشکر کرده : 17
تشکر شده 10 بار در 5 پست
![]() |
![]()
ببخشید نمیدونم سوال مربوط به این بخش میشه یا نه؟ میخواستم برا خونمون یه تابلو بگیرم موندم چه جوریش رو بگیرم .خونمون پارکت قهوه ای مبلمون راحتی با رنگ قهوه ای تیره با روشن ،میز تلویزیون و درهامون با بوفه هم فهوه ای سوخته است.حالا به نظرتون چه جوری تابلویی مناسب هست (البته خونمون آپارتمانی (کوچک) همه وسایلا هم نزدیک به هم هستن.به خاطر همین گیچ موندم .جای تابلو رو بالای مبل خالی گذاشتم.اگه میشه عکس هم بذارید مرسی
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
کلیدواژه |
فرشته, قهوه, مديران, ارتباط, حبوبات, خانه, دکوراسیون, داخلی, داری, روزانه, عکاسی, عکس |
در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 1 (0 عضو و 1 میهمان) | |
امکانات | |
حالات نمایش | |
|
|
![]() |
||||
موضوع | نویسنده | انجمن | پاسخها | آخرین نوشته |
دکوراسیون تابستانی برای خانه شما ! | jenifer | دکوراسیون داخلی وچیدمان | 2 | 2011-05-17 11:09 AM |
انتخاب رنگ مناسب دکوراسیون داخلی خانه | MaarMaar | دکوراسیون داخلی وچیدمان | 11 | 2011-05-09 07:08 AM |
.: سماور :. | jenifer | لوازم خانگی | 1 | 2011-02-23 09:37 AM |
|