![]() |
![]() |
#21 | |
کاربر فعال
![]() تاریخ عضویت: Jul 2012
موقعیت: شیراز
تشکر کرده : 18,437
تشکر شده 14,954 بار در 1,002 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() نقل قول:
1- برنجت رو آبکش کنی و بذاری، چیزی ش نمی شه اما چند ساعت قبل مهمونی باید کمی آب و کمی روغن بدی چون از قبل که می مونه خشک می شه و اگه همین طوری بره روی گاز، خوب دم نمی شه. کمی روغن کافیه چون موادت هم خودش روغن داره. 2- مواد گوشتی ته چین رو می تونی از شب قبل آماده کنی عزیزم و توی ظرف در بسته نگه داری کنی تو یخچال. 3- کاپ کیک پیتزا هم بستگی به سلیقه ی خودت داره عزیزم و مهمونات. بعضی ها سردش رو می پسندن و یعضی ها مثل من گرم. اگه بخوای گرم باشه می تونی صبح درست کنی اما بعد توی یه ظرف پیرکس بچینی شون و ده دقیقه بذاری توی فر. 4- واسه ته چین هم می تونی قبلیات رو توی یه قابلمه یا تابه ی بزرگ با در بذاری و با شعله ی خیلی کم و شعله پخش کن، بذاری گرم شه دوباره. 5- مواد مرصع پلو هم با یه کوچولو زعفرون مشکلش حل می شه و بوی مرغ از بین می ره. موقع تفت دادن آخر، کمی زعفرون آب کرده رو بریز روش عااالی می شه.
![]() |
![]() |
#22 | |
مدیر سراسری
![]() تاریخ عضویت: Dec 2010
موقعیت: سرزمین مادری
تشکر کرده : 33,926
تشکر شده 36,843 بار در 2,023 پست
Tagged: 1 Thread(s)
![]() نقل قول:
ا اگر از مرغ تازه استفاده نمی کنید، به مرغ فرصت بدید تا کاملا یخ-اش باز بشه و بگذارید آب-اش کامل دربیاد - مرغ ها را بشورید و نمک بزنید و در آبکش بگذارید - در کره و زعفران خوب تف بدید (مرغ ها را دونه دونه در یک ظرف کوچک با مقداری کره، روغن مایع سرخ کردنی که مانع سوختن کره بشه و زعفران تف بدید) - مرغ را در ظرف جداگانه خوب بپزید (در ظرف دیگر مرغ ها رو با کره و زعفران و اگر دوست دارید آب پرتقال -بدون پالپ سن ایچ- یا با کمی آب و آبلیموی تازه که مزه مرغ در آب خارج نشه بپزید) - بعد از پخت کامل، برای اینکه در هنگام گرم کردن مجدد مرغ بوی ناخوشایند نگیره استخوانهای مرغ را خارج کنید. در آخر امیدوارم مهمونی-تون به خوبی برگزار بشه و خودتون و مهمان ها شاد باشید و از کنار هم بودن و اینهمه نعمات خداوندی و خوراکیهای خوشمزه لذت ببرید. ![]()
من دلم می خواهد/خانه ای داشته باشم پر دوست/کنج هر دیوارش/دوستهایم بنشینند آرام/گل بگو گل بشنو هرکسی می خواهد/وارد خانه پر عشق و صفایم گردد/یک سبد بوی گل سرخ/به من هدیه کند شرط وارد گشتن/شست و شوی دلهاست/شرط آن داشتن/یک دل بی رنگ و ریاست بر درش برگ گلی می کوبم/روی آن با قلم سبز بهار/می نویسم ای یار خانه ی ما اینجاست ![]() |
|
![]() |
![]() |
11 کاربر زیر از دوست گرامی Narges عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند : |
![]() |
#23 |
کاربر فعال
![]() تاریخ عضویت: Feb 2012
موقعیت: Esfahan
تشکر کرده : 9,137
تشکر شده 5,002 بار در 1,041 پست
![]()
پیرو صحبتهای دوستان یه تجربه ای هم من دارم که براتون می گم
من همیشه از مرغ تازه استفاده میکنم ولی زمانهایی هم که مرغم فریزری هست و تازه نیست اول حدود 1 ربع با 1 عدد پیازو 1 تیکه چوب دارچین و اگه داشته باشم چند پر نعنای تازه میپزم (1 ربع آبش قل بزنه)و بعد آبش را عوض می کنم و دوباره ادامه پخت مرغ را با آب جدید انجام می دم و در پخت دوم کمی زردچوبه اضافه می کنم اینجوری اول رنگ مرغ تیره نیست چون مرغ فریزری یکمی رنگش نسبت به مرغ تازه تیره تر می شه در ثانی مزه اش هم خیلی خوب می شه واصلا معلوم نیست که فریزریه.
![]() |
#24 |
کاربر جدید
تشکر کرده : 11
تشکر شده 196 بار در 26 پست
![]() ![]() ![]() |
![]()
سلام برای مهمونی عصرونه حلقه مرغ و ریجون می خوام درست کنم می تونم صبج آماده کنم و بزارم تو یخچال وقتی مهمونا اومدن بزارم تو فر تا بپزه ؟ اون وقت کیفیت خمیرش بد نمیشه ؟
|
![]() |
![]() |
3 کاربر زیر از دوست گرامی arezoomamialipasha عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند : |
![]() |
#25 |
کاربر فعال
![]() تاریخ عضویت: Oct 2013
تشکر کرده : 13,845
تشکر شده 8,895 بار در 647 پست
Tagged: 1 Thread(s)
![]()
عزیزم اونطوری که نمیشه چون روی کیفیت خمیرت تاثیر میذاره اگه خواستی میتونی خمیر رو کمی بپزی ولی تغییر رنگ نده بعد عصر یک ربع فر رو روشن کنی و بذاری کامل بپزه
|
![]() |
![]() |
4 کاربر زیر از دوست گرامی Nika61 عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند : |
![]() |
|
کلیدواژه |
لازم, مهمانی, مزه, نکات, ایران, بهتر, برنج, برگزاری, خورش ها, دسر, سوپ |
در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 1 (0 عضو و 1 میهمان) | |
امکانات | |
حالات نمایش | |
|
|
![]() |
||||
موضوع | نویسنده | انجمن | پاسخها | آخرین نوشته |
سیسمونی نوزاد | Salva | جشن ها و مراسم کودکان | 103 | 2019-02-24 03:12 PM |
بانک سوال خیاطی | hanieh_hana | خیاطی با چرخ خیاطی | 14 | 2013-05-27 05:46 PM |
آداب خرید برای کودکان | گندم | مادر و كودك - mommy and kid | 0 | 2011-12-14 04:06 AM |
12 ماده غذایی خوب برای صبحانه | MaarMaar | تغذیه - خواص گیاهان و مواد غذایی | 0 | 2010-12-24 11:45 AM |
|