![]() |
![]() |
#11 |
کاربر جدید
موقعیت: بندرعباس
تشکر کرده : 19
تشکر شده 104 بار در 15 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
![]() ![]() |
![]()
سلام من تازه ازدواج کردم و فقط یه ماکروفر سامسونک دارم ولی متاسفانه نمی تونم باهاش کار کنم چند روز پیتزا درست کردم اصلا نمی دونستم باید کدوم دکمه رو بزنم پیتزام خراب شدمیشه کمکم کنید بهم بگین واسه پخت هر غذا چه دکمه ای رو باید بزنم؟؟؟؟؟؟؟؟
مثل کیک ،پیتزا،برنج، جوش امدن آب؟ ممنون میشم کمکم کنید |
![]() |
![]() |
کاربر زیر از دوست گرامی [ARG:2 UNDEFINED] عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده است : | Pana (2011-07-24) |
![]() |
#12 |
کاربر فعال
![]() تاریخ عضویت: Dec 2010
موقعیت: تهران
تشکر کرده : 2,431
تشکر شده 4,337 بار در 485 پست
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
شیدک جان من یه پیشنهاد دارم .
توی تاپیک های ناهار چی دارید و شام چی دارید(و عصرونه و صبحانه چی دارید) وقتی دوست جونا زحمت میکشن عکس غذاهای خوشمزشونو میزارن 1-اگر تاپیک مربوط به اون غذا موجود باشه لینک تاپیک رو زیر عکسشون قرار بدن و عکس غذاشونو در اون تاپیک هم بزارن و اگر شیوه پخت غذاشون با دستوری که توی آن تاپیک هست متفاوته ،دستور پخت خودشونم بزارن. 2-اگر تاپیک غذایی که درست کردن رو نداریم تاپیک رو ایجاد کنن و لینک تاپیک رو زیر عکسشون در تاپیک ناهار چی دارید و شام چی دارید بزارن این کار دو تا حسن داره : 1- باعث میشه سایت به یک مرجع کامل از دستورهای متنوع غذایی تبدیل بشه. 2-وقتی در آینده نزدیک تعداد تاپیک ها در بخش آشپزی زیاد شد پیدا کردن دستور غذایی مورد نظر راحت تر انجام میشه . امیدوارم منظورمو خوب طرح کرده باشم ![]() ![]()
![]() |
#13 |
کاربر فعال
تشکر کرده : 9,390
تشکر شده 19,658 بار در 1,445 پست
![]()
سمانه جان قاعدتاً باید این کار رو بکنن. اما متأسفانه کسی توجهی نکرده تا حالا. من باز هم تو هر دو تاپیک به همه یادآوری میکنم.ممنون.
![]() |
![]() |
#14 |
کاربر نیمه فعال
تشکر کرده : 1,888
تشکر شده 3,757 بار در 279 پست
![]()
چرا من نمی تونم عکس شامم رو بذارم
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
کاربر زیر از دوست گرامی [ARG:2 UNDEFINED] عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده است : | Pana (2011-08-01) |
![]() |
#15 | |
کاربر نیمه فعال
تشکر کرده : 1,057
تشکر شده 1,894 بار در 191 پست
![]() نقل قول:
![]() |
کاربر زیر از دوست گرامی [ARG:2 UNDEFINED] عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده است : | Pana (2011-08-01) |
![]() |
کلیدواژه |
مدیر, مصور, کوکو, کیک, گیاهی, پیراشکی, آموزش, انجمن, ارتباط, خدا, ذکر, روزمنو, روزانه, شیرینی, عکس |
در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 1 (0 عضو و 1 میهمان) | |
امکانات | |
حالات نمایش | |
|
|
![]() |
||||
موضوع | نویسنده | انجمن | پاسخها | آخرین نوشته |
ارتباط با مدیر بخش آشپزی سنتی | Shidak | ارتباط با مدیر انجمن های آشپزی سنتی | 84 | 2020-05-13 11:34 AM |
ارتباط با مدير انجمن اطلاعات دارويي | Narges | ارتباط با مدیر انجمن های پزشکی | 18 | 2015-12-09 04:15 PM |
|