![]() |
![]() |
#1 |
مدیر انجمن
![]() تاریخ عضویت: Sep 2012
موقعیت: مشهد
تشکر کرده : 33,881
تشکر شده 96,728 بار در 5,419 پست
Mentioned: 3 Post(s)
Tagged: 12 Thread(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
سوالی دارم دوستان یک مقدار به چه عرض کنم مقدار زیادی به به دستم رسیده یک سومشو دارم چای به
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
http://www.roozmenu.com/showthread.php?t=6236 این آشپزخونه منه قدمتون روی چشامه اگر سوالی در مورد دستوراتم داشتین در کانالم درتلگرام و پیجم در اینستا در خدمتتونم پیچ من در اینستاگرام https://instagram.com/toranj_talaie كانال تلگرامي من ![]() ![]() ![]() آخرین ویرایش توسط baran78 در تاریخ 2014-11-13 انجام شده است |
![]() |
![]() |
4 کاربر زیر از دوست گرامی مهرانه عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند : | asayesh (2014-11-15), baran78 (2014-11-13), Maryam_chef (2014-11-13), Sarashpaz-Sepideh (2014-11-13) |
![]() |
#2 | |
کاربر خیلی فعال
![]() تاریخ عضویت: May 2013
تشکر کرده : 21,146
تشکر شده 77,830 بار در 7,607 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 3 Thread(s)
![]() نقل قول:
ولی من همیشه اگر به زیاد داشته باشم همیشه اونا رو برش داده و خشک میکنم الان براحتی روی بخاری میتونی خشک کنی من این روش رو می پسندم عزیزم ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
مدیر انجمن
![]() تاریخ عضویت: Nov 2012
تشکر کرده : 76,446
تشکر شده 173,363 بار در 15,227 پست
Mentioned: 2 Post(s)
Tagged: 8 Thread(s)
![]()
مهرانه جانم در انجمن " فوت و فن های آشپزی و خانه داری " يه بخشي هست به اسم " نگهداري مواد غذايي" ...
كه شامل نحوه نگهداري سبزيجات تازه در فريزر و ... هستش... اين تاپيك هم بايد به اونجا منتقل بشه عزيزم... برات منتقلش مي كنم خانومي... ![]() ....... در مورد نگهداري به در فريزر من هر كاااااااري كردم : سريع برش زدن و فريز كردن مقدار زيادي آبليمو زدن . . آخرش قهوه اي شدن ولي قهوه اي خوشرنگيه اگه رنگش برات زياد مهم نيست مي توني آبليمو بزني و فريز كني... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
مدیر انجمن
![]() تاریخ عضویت: Sep 2012
موقعیت: مشهد
تشکر کرده : 33,881
تشکر شده 96,728 بار در 5,419 پست
Mentioned: 3 Post(s)
Tagged: 12 Thread(s)
![]() نقل قول:
ممنون مریم جون خشکشو کجا استفاده میکنی ؟ اگر برای خورشت استفاده میشه بافتش چه طوریه ؟ نقل قول:
ممنونم باران جان زحمت میشه ![]()
http://www.roozmenu.com/showthread.php?t=6236 این آشپزخونه منه قدمتون روی چشامه اگر سوالی در مورد دستوراتم داشتین در کانالم درتلگرام و پیجم در اینستا در خدمتتونم پیچ من در اینستاگرام https://instagram.com/toranj_talaie كانال تلگرامي من ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
کاربر خیلی فعال
![]() تاریخ عضویت: Aug 2011
تشکر کرده : 16,812
تشکر شده 93,268 بار در 5,045 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 1 Thread(s)
![]() نقل قول:
مهرانه جون سلام ،من هزار دفعه گفتم ولی کسی گوشش بدهکار نیست ![]() ![]() یه روشی توآشپزی هست که مخصوص سیاه نشدن میوه هایی هست که زود اکسید میشن اگه اینطور میوه و سبزیجات با ویتامین ث ارتباط داشته باشن ![]() ![]() تو یه کاسه ای تشتی چیزی بستگی به اندازه میوه هایی که قراره خردشون کنی آب سرد بریز بهتره یخ هم داشته باشه مقداری لیموترش خرد کرده یا پرتقال خرد کرده رو بریز توش و هم بزن و یه کوچولو هم فشارشون بده آب و عطرشون داخل آب یخ پخش بشه یکم بچش تا طعم مرکبات رو حس کنی ،بعد به های خرد کردت رو بریز توشون تا سیاه نشن ،این روش رو تو رستوران البته اینجا نه تو خارج استفاده میکنن و بیشتر هم برای آرتیشو ،چون اون هم خیلی زود اکسید میشه .حالا در مورد به هم امیدوارم بهت جواب بده ،میخوای در اندازه کم امتحان کن اگه خوب بود همشون رو بکن ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
کلیدواژه |
فریز, میوه, نحوه, کردن, به |
در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 16 (0 عضو و 16 میهمان) | |
امکانات | |
حالات نمایش | |
|
|
![]() |
||||
موضوع | نویسنده | انجمن | پاسخها | آخرین نوشته |
چگونه جوهر خودکار را از مبلمان چرمی از بین ببریم؟ | berg | نکات ریز خانه داری | 5 | 2017-04-18 05:07 PM |
چیپس میوه - خشک کردن میوه در منزل | Azijam | تنقلات، خشکبار و آجیل خانگی | 163 | 2016-11-24 09:41 PM |
کارگاه آموزش :: نحوه ذوب کردن شکلات ( بن ماری کردن شکلات ) :: | nilufari | کارگاه آموزش شیرینی پزی - با هم شیرینی بپزیم! | 5 | 2014-08-31 09:56 PM |
فواید برخی میوه ها و مواد غذایی | ghogha | تغذیه - خواص گیاهان و مواد غذایی | 2 | 2013-10-06 11:25 AM |
نحوه تمیز کردن رایانه | Nahid59 | نکات ریز خانه داری | 2 | 2013-02-24 10:22 AM |
|