![]() |
![]() |
#1476 |
کاربر نیمه فعال
![]() تاریخ عضویت: Jun 2013
تشکر کرده : 1,016
تشکر شده 547 بار در 143 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
باران عزیز دل من هم مثل دل شما خیلی گرفته....امیدوارم همه خانمهای گل ایرونی و تمام مخاطبان قدیم سایت قدر سایتو بدونن و نشه اون چیزی که هیچ کدوممون برامون خوشایند نیست و انشاالله دوباره سایتون پویا بشه مثل قبل
![]() ![]()
![]() |
#1477 |
کاربر جدید
تشکر کرده : 288
تشکر شده 174 بار در 79 پست
![]() ![]() |
![]()
سلام باران جان نمیشه یک گروه بزنین با خانومهای همین سایت تا از تجربیاتتون استفاده کنیم اینجا خیلی خلوت شده
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1478 |
کاربر فعال
![]() تاریخ عضویت: Jun 2013
موقعیت: کرمان دل عالم است و ما اهل دلیم
تشکر کرده : 5,053
تشکر شده 3,157 بار در 767 پست
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
سلام باران عزیز
چقدر عزیزید شما که صبورانه به کارتون ادامه دادین در این سایت و همچنان پابرجا و استوار هستید اینکه ما دلمون از سوت و کور بودن یه سایت گرفته شاید برای بعضیا خنده دار باشه ولی متاسفانه یا خوشبختانه زمونه زمونه ی گوشی های موبایل و اپلیکیشن هاست. اگر باجریان پرسرعت تکنولوژی همراه نباشیم حتما عقب میمونیم الان من به شخصه حوصله ی روشن کردن کامپیوتر رو ندارم تا سایت روزمنو رو بیارم چون همش گوشی در حال اماده به کار روشنه و دستمه . و با گوشی هم نمیشه تو سایتا گشت زد میشه ولی راحت نیست و خسته کننده است. چندین بارهم گفتم حتی به نرگس جان دوسه سال پیش گفتم زمانی که هنوز سایت رونق داشت گفتم به فکر یه اپلیکیشن موبایلی باشن اگه اینکارو میکردن نه تنها سایت از رونق نمیفتاد بلکه شلوغ تر هم میشد نمیدونم چرا پیگیری نمیکنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ واقعا برام سواله چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ همین حالا هم دیر نیست لطفا یه اپلیکیشن بسازید و شاهد بازدیدهای میلیونی باشید.
![]() |
10 کاربر زیر از دوست گرامی M_R_Z_khanomi عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند : |
![]() |
#1479 |
کاربر جدید
موقعیت: تهران
تشکر کرده : 2,052
تشکر شده 172 بار در 60 پست
![]() ![]() |
![]()
باران عزیز سلام
من صفحه اینستاتون رو فالو کردم خیلی خوشحالم مجددا پیش شمام و میتونم از رسپی های فوق العاده تون استفاده کنم ![]()
![]() |
#1480 |
کاربر جدید
تشکر کرده : 288
تشکر شده 174 بار در 79 پست
![]() ![]() |
![]()
سلام باران جان چرا نیستی گلم؟
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
کلیدواژه |
000, منويي, آشپزخانه, باران78, روز, روزمنویی |
در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 1 (0 عضو و 1 میهمان) | |
امکانات | |
حالات نمایش | |
|
|
![]() |
||||
موضوع | نویسنده | انجمن | پاسخها | آخرین نوشته |
>>> آشپزخانه های روزمنویی - دستورالعمل ها و اطلاعیه ها <<< | Narges | ارتباط با مدیر انجمن های آشپزخانه های روزمنویی | 23 | 2021-01-23 09:04 PM |
آشپزخانه Rana.Y (رعنا) | Rana.Y | آشپزخانه های آموزشی | 436 | 2019-10-16 09:17 PM |
نکاتی که شما را در آشپزخانه تان حرفه ای تر می کند !؟ | Marjan | ریزه کاری های خانه داری | 21 | 2014-08-31 12:40 AM |
نوسازی و ترمیم یک آشپزخانه ی کوچک !! | jenifer | دکوراسیون داخلی وچیدمان | 1 | 2011-06-25 12:27 PM |
آشنایی با مینی آشپزخانه!!! | jenifer | دکوراسیون داخلی وچیدمان | 0 | 2011-04-20 08:31 AM |
|