![]() |
![]() |
#986 |
کاربر فعال
![]() تاریخ عضویت: Feb 2014
تشکر کرده : 5,535
تشکر شده 8,500 بار در 1,506 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
بفرمایید بریم ناهار اینم خرید امروزماکه شدخورش ومربا
خورش کدوحلوایی دستورسایت مربای کدوحلوایی که هنوزداغه وتوی شیشه نریختم بازم دستورسایت ![]()
4 کاربر زیر از دوست گرامی samagh عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند : |
![]() |
#987 |
کاربر فعال
![]()
![]() |
#988 |
کاربر فعال
![]()
![]() |
#989 |
کاربر فعال
![]()
سلام به همه گل خواهرای خودم
روزتون مبارک دلتون شادو لبتون خندون وتنتون سلامت اینم یه هدیه ساده برای عمروجون خودم هر سال منم عبد عطایت مادر خوشبخت شدم من از دعایت مادر نوروز که قابلی ندارد بیبی صد عید ، الهی به فدایت مادر . . . کیک انگلیسی تخم مرغ ۳ تا آرد ۱۵۰ گرم شکر ۱۲۵ گرم کره ۱۰۰ گرم شیر ۱/۴ پیمانه بکینگ پودر ۱ ق چ کاکائو ۱ ق س کشمش و گردو با هم ۱/۴ پیمانه دستور پخت زرده و سفیده ها را جدا میکنیم . سفیده را با یک پر نمک داخل فریزر می گذاریم وقتی خنک شود با همزن میزنیم تا از ظرف برنگردد و در یخچال میگذاریم .کره را که به دمای اتاق رسیده با همزن میزنیم بعد شکر را اضافه کرده و زرده ها را یکی یکی اضافه می کنیم . به دلخواه میتوان کمی هل ریخت .بعد شیر را میریزیم .همزن را خاموش می کنیم . آرد و بکینگ پودر را مخلوط کرده الک میکنیم . نیمی از سفیده را به مواد اضافه کرده آرام هم می زنیم .مخلوط آرد و بکینگ پودر را در چند مرحله اضافه میکنیم .با لیسک (قاشق پلاستیکی مخصوص )هم می زنیم .بعد نیم دیگر سفیده را اضافه میکنیم و خیلی آرام هم می زنیم تا پف سفیده نخوابد . من قالب جعبه ای با طول ۲۸ عرض ۹ و ارتفاع ۷ رو انتخاب کردم .اگه کمی قالبتون بزرگتر هم بود مشکلی پیش نمی یاد . کف قالب رو کاغذ روغنی می اندازیم دیواره ها لازم نیست .نیمی از مواد را میریزیم .کشمش و گردو را رویش می پاشیم . روی نیم دیگر مواد کاکائو را الک می کنیم کمی هم زده و روی کشمش و گردو می ریزیم .قالب را در فر از قابل داغ شده با دمای ۱۸۰ درجه می گذریم .طبقه وسط. تا روی کیک طلایی شود . نکته جالب اینکه بعد از پخت لایه قهوه ای زیر قرار میگیرد . دستورازمامی سایت
![]() |
#990 |
کاربر فعال
![]()
سلام به همه دوستای گلم
![]() پروردگارا ، در این روز پایانی سال به خواب عزیزانمان آرامش ، به بیداریشان آسایش ، به زندگیشان عافیت به عشقشان ثبات ، به مهرشان وفا ، به عمرشان عزت به رزقشان برکت ، و به وجودشان صحت عطا بفرما ، آمین 95باهمه ناملایمات و مصیبت هاش تموم شد هرچندکه حتی ثانیه ایی روی خوش نشون نداد گذشت خداکنه سال جدید شروع واتمامی نکو داشته باشه
![]() |
کلیدواژه |
مطبخ, بانو |
در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 1 (0 عضو و 1 میهمان) | |
امکانات | |
حالات نمایش | |
|
|
![]() |
||||
موضوع | نویسنده | انجمن | پاسخها | آخرین نوشته |
آشپزخانه mahboubehbanoo (محبوبه بانو) | Mahboubehbanoo | آشپزخانه شف های روزمنویی | 248 | 2015-10-06 07:41 PM |
اشپزخونه مریم بانو جون | مریم بانو جون | آشپزخانه، قلب تپنده ی خانه ما | 25 | 2015-02-17 02:39 PM |
کلبه کاردستی های عسل بانو | atiasal11 | خانه هنرمندان روزمنو | 0 | 2014-11-21 01:20 PM |
|