![]() |
![]() |
#1 |
کاربر جدید
تشکر کرده : 0
تشکر شده 0 بار در 0 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
![]() |
![]()
سلام . من دقیقا تا پانزده روز پیش ترشی پیاز نخورده بودم ( یا اگر هم خورده باشم یادم نمیاید ، و اگر هم خورده باشم احتمالا مزه اش خیلی به دلم ننشته ) اما وقتی از یک ترشی فروش در اردبیل ترشی مخلوط خریدم ، تازه فهمیدم پیاز ترشی چقدر خوشمزه و عالی است . من از ان ترشی فروش فرمول ساخت ترشی اش را پرسیدم و خودم درست کردم . واقعا عالی و خوشمزه شد . اما خب... خیلی زود تموم شد .
حالا سوال اول من اینست که ایا از مایع باقیمانده ( یعنی سرکه و غیره ) تا چند بار میشود استفاده کرد ؟ و یا فقط برای یکبار موثر است ؟ ضمنا فرمولی که ان ترشی فروش به من گفت این بود : باید کرفس را همراه نمک بمدت یکساعت جوشاند و بعد از سرد شدن با سرکه سفید مخلوط کرد . سبزیجات معطر ( مثل گشنیز و شوید و ...) را باید خرد کرد و به همراه مقداری سیر داخل مایع ریخت . ضمنا پیاز مورد استفاده پیاز قرمز ریز است . سوال دوم من اینست که نسبت اب و سرکه چه قدر باید باشد ؟ چون شنیده ام اگر اب زیاد باشد کپک میزند . راستش من در عمرم ترشی درست نکرده بودم و به همین جهت شاید سوالاتم خیلی ساده باشد . قبلا از کسانی که پاسخگویی میکنند ، تشکر میکنم . بعدنوشت : ضمنا ان ترشی فروش ، ترشی پیاز خالی نمیفروخت وگرنه از همان اقا میخریدم . ضمنا بالاخره ادم وقتی خودش درست میکند سرکه مطمئن تر و مرغوبتر استفاده میکند ، چون الان که همه چیز تقلبی شده ( از ابلیمو و سرکه گرفته تا چیزهای دیگر ) ، ادم باید سعی کنه تا حد امکان از برندهای معتبر استفاده کنه . |
![]() |
![]() |
![]() |
کلیدواژه |
مورد, چند, ترشی, سوال |
در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 1 (0 عضو و 1 میهمان) | |
امکانات | |
حالات نمایش | |
|
|
![]() |
||||
موضوع | نویسنده | انجمن | پاسخها | آخرین نوشته |
سوال و جواب های " آشپزی " | asal.banoo | ریزه کاری های خانه داری | 562 | 2019-01-01 10:52 AM |
سوال در مورد ادویه گرم ماسالا | 19821360 | ارتباط با مدیر انجمن های آشپزی سنتی | 1 | 2015-12-06 10:33 AM |
پیاز ترشی | galaxy | رب، ترشی و شور | 45 | 2015-08-29 07:54 AM |
چگونه پروتئین مورد نیاز بدن را تامین کنیم؟ | *Lotus* | دانستنیهای گیاهخواری | 0 | 2013-06-10 01:27 PM |
|