![]() |
![]() |
#6 | |
کاربر جدید
![]() تاریخ عضویت: Apr 2011
موقعیت: تهران
تشکر کرده : 5,427
تشکر شده 7,214 بار در 1,112 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() نقل قول:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
کاربر نیمه فعال
موقعیت: Tabriz
تشکر کرده : 1,737
تشکر شده 5,582 بار در 530 پست
![]() نقل قول:
![]() ولی خوبیش اینه که الان یکی از خوش خوراک ترین آدم های دنیا هستم و هیچوقت مثل این آندیا خانوم توی بفرمائید شام، لوس بازی در نمیارم و چیزی نیست که بگم من دوست ندارم و نمی خورم! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
کاربر نیمه فعال
موقعیت: Tabriz
تشکر کرده : 1,737
تشکر شده 5,582 بار در 530 پست
![]() نقل قول:
![]() خاله ام همچنان دلش میاد و این کارو میکنه نتیجه اخلاقی: مامان بزرگم هم این کارو می کرده! نتیجه علمی: این اختلال ژنتیکی بوده و قابل درمان نیست! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
کاربر فعال
![]() تاریخ عضویت: Jan 2011
موقعیت: مشهد
تشکر کرده : 8,902
تشکر شده 4,463 بار در 763 پست
![]() نقل قول:
![]() هرچی میپخت همه میخوردیم و اگه نمیخوردیم گشنه میموندیم ![]() ![]() الان هم تو خونه خودمون قرار نیست چند غذا رایج باشه ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
کاربر فعال
![]() تاریخ عضویت: Dec 2010
تشکر کرده : 16,572
تشکر شده 18,393 بار در 1,424 پست
![]() نقل قول:
![]() یک تجربه....تا وقتی پسری من کوچیک بود من هم غذای جدا براش می پختم.چون غذای بچه ها نسبت به بزرگتر ها از نظر محتوا ![]() ![]() ![]() نتیجه.....چند بار چند ساعتی گشنه موند بعدش با به به و چهچه عذاشو خورد و بار دوم هم سفارش داد. ![]() ![]()
![]() |
12 کاربر زیر از دوست گرامی Hanasakura عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند : |
![]() |
کلیدواژه |
كودك, ماست, مزه, معروف, کودک, کودکان, گلها, گیاهی, آموزش, افسرده, بازی, بد, تره, تغذیه, خدا, درمان, سلامت, سوپ, ساندویچ, شير, عکس, غذاي |
در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 1 (0 عضو و 1 میهمان) | |
امکانات | |
حالات نمایش | |
|
|
![]() |
||||
موضوع | نویسنده | انجمن | پاسخها | آخرین نوشته |
قيمه نثار (غذاي سنتي قزوين) | Sardooneh | غذاهای استان قزوین | 39 | 2017-02-21 02:07 PM |
كودك ازاري ، تربيت يا جرم؟ | Marjan | مشاوره حقوقی - Law Consultant Services | 0 | 2011-06-26 05:28 PM |
مادر وجنین در هفته ۳۶ بارداری | Soha | بارداری هفته به هفته | 0 | 2011-03-30 01:06 PM |
تنبیه بدنی کودکان درست یا غلط؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ | Soha | مادر و كودك - mommy and kid | 2 | 2011-01-23 11:25 AM |
ايا شرايط قانوني سربرستي يك كودك را داريد؟ | Marjan | مشاوره حقوقی - Law Consultant Services | 19 | 2011-01-14 06:35 PM |