![]() |
![]() |
#1 |
کاربر جدید
تشکر کرده : 0
تشکر شده 0 بار در 0 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
![]() |
![]()
قبل از اینکه انسان موفق شود پارچه را جایگزین سایر پوشش ها کند، مجبور بود تا به هر نحوی پوشش را به دور خود بپیچد اما با ورود پارچه تغییری اساسی صورت گرفت. این زمانی بود که علاوه بر کارایی لباس، زیبایی آن و تناسب آن با فرم بدن نیز مطرح شد.
با تغییر شکل در نوع لباس ها و زیبایی ساندویچ پانل شناسی، بشر توقع جدیدی از پوشاک به وجود آورد و هر روز سعی می شد تا لباس ها زیباتر از قبل باشند بنابراین خیاط ها از روش های خاصی استفاده کردند و لباس ها را روی تن سایبان شیک شخص تهیه می کردند. برای این کار گاهی از مانکن های چوبی بهره می گرفتند که این کار زمان زیادی را به خود اختصاص می داد. این مشکل، خیاط ها را به فکر انداخت خانه پیش ساخته تا روشی بیابند که علاوه بر سهولت، به آن سرعت نیز ببخشند. این جایی بود که استفاده از الگو برای خیاطی رواج پیدا کرد. یکی از افرادی که استفاده از الگوهای کاغذی برای خیاطی را در دستور کار قرار داد، “باتریک” آمریکایی بود که روش الگوی کاغذی خیاطی را در سال 1836 میلادی ابداع نمود و به مرور زمان الگوی مسطح را جایگزین روش حجمی کرد. این موضوع تحولی عظیمی در تولید پوشاک به حساب می آمد و به طرز شگرفتی خیاطی با الگوهای آسان را جایگزین روش های قدیمی آن کرد. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
کاربر جدید
تشکر شده 0 بار در 0 پست
![]() |
![]()
سلام.من خیلی دوست دارم خیاطی بدون الگو یاد بگیرم کمکم میکنی؟
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
کاربر جدید
1 بار تشکر شده در 1 پست
![]() |
![]()
منم خیلی دوزت دارم تو کلاس های آموزش خیاطی از ابتدا شرکت کنم ولی نمیدونم چه متدی انتخاب کنم
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
کاربر جدید
1 بار تشکر شده در 1 پست
![]() |
![]()
مجله خیاطی سیماکده با رویکرد آموزش متدهای خیاطی و سایر آموزش ها و ارائه مدل ها و الگوهای خیاطی با روشی آسان است. مطالب وب سایت همگی مطالبی دست اول هستند که توسط استاتید مجرب ارائه می شوند. هدف سیماکده ایجاد بستری برای تعامل بخش های مهم صنعت مد و خیاطی با هم است.
https://simakade.ir/ |
![]() |
![]() |
![]() |
کلیدواژه |
الگو, خیاطی |
در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 1 (0 عضو و 1 میهمان) | |
امکانات | |
حالات نمایش | |
|
|
![]() |
||||
موضوع | نویسنده | انجمن | پاسخها | آخرین نوشته |
لذت خیاطی بدون الگو | masume | خیاطی آسان | 40 | 2015-05-11 08:30 AM |
آموزش الگوی بالاتنه گرلاوين (متد کلاسیک) | سلطان خاتون | آموزش خیاطی | 27 | 2015-01-02 10:56 AM |
درخواست برای دوخت مانتوی فون بدون الگو | tarlan | برش و دوخت انواع بلوز و مانتو | 0 | 2014-08-26 08:22 AM |