![]() |
|
کارگاه آموزش آشپزی - با هم آشپزی کنیم! تجربه های خوشمزه آشپزی |
![]() |
|
|
امکانات | حالات نمایش |
![]() |
#46 |
کاربر فعال
![]() تاریخ عضویت: Feb 2014
موقعیت: tehran
تشکر کرده : 8,843
تشکر شده 17,169 بار در 1,605 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 1 Thread(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
من قبلا ترشی میوه درست کرده بودم
انواع میوه مثل کیوی، شلیل، نارنگی، ... همه رو خرد کرده و ریختم تو یه ظرف روشم سرکه و کمی نمک و فلفل زدم و گذاشتم کنار تا برسه. خیلی خوشمزه شده بود مخصوصا شلیل و کیوی ![]() گوجه سبز و آلبالو هم تاپیک جدا داره |
![]() |
5 کاربر زیر از دوست گرامی setareh69 عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند : | *Reyhaneh* (2014-12-31), Mahboubehbanoo (2015-01-06), Sarashpaz-Sepideh (2015-01-02), Somayeh71 (2014-12-31), surme (2014-12-31) |
![]() |
#47 |
کاربر نیمه فعال
![]() تاریخ عضویت: Dec 2012
موقعیت: آذربایجان غربی- ارومیه
تشکر کرده : 814
تشکر شده 1,012 بار در 164 پست
Tagged: 0 Thread(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
کمک کمک!!!
من تابستون امسال ترشی لیته درست کردم در حجم بالا ![]() فک کنم نمک و سرکه اش خیلی زیاد شده از اون وقت فک کنم ب زور ۲ پیاله خوردیم بخدا انقد واسش زحمت کشیدم دلم نمیاد بریزمش دور ![]() ![]() ![]() بادمجون و هویج و سیر و کلم سفید و خیار وفلفل و گوجه وبرگ ریحون و زردچوبه و فلفل سیاه و دگ یادم نمیاد چیا زدم بش کلا هم بادمجونا رو له کردم با گوشت کوب(با سرکه پختمشون)و بقیه مواد رو فک کنم۲بار چرخ کردم کسی میدونه چطور میشه خوشمزه بشه? ![]() وقتی میخام بیارم سر سفره از ترش بودن بالاش ی جور موهامون سیخ میشه!!! ![]() ![]() اصلا حس بدی ب وجود اومده از ترشی لیته!! بیچاره همسرم عاشق ترشی لیته بود با این ترشی درست کردنم گند زدم ب حس و حالش ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#48 | |
کاربر خیلی فعال
![]() تاریخ عضویت: May 2013
تشکر کرده : 21,146
تشکر شده 77,792 بار در 7,606 پست
Tagged: 3 Thread(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() نقل قول:
شما شاید شکر نریختی الان هم میتونی شکر بریزی مواد ترشی رو داخل ظرفی بریز با توجه به مقدار ترشیت شکر اضافه کن (دیگه زیاد نریزی هاااا ![]() امیدوارم موثر باشه ![]() |
|
![]() |
کاربر زیر از دوست گرامی [ARG:2 UNDEFINED] عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده است : | sajimaji (2015-01-31) |
![]() |
|
کلیدواژه |
هزار, ویژه, کارگاه, پاییز, آموزش, ترشی, جشنواره, رنگ, شورها |
در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 3 (0 عضو و 3 میهمان) | |
امکانات | |
حالات نمایش | |
|
|
![]() |
||||
موضوع | نویسنده | انجمن | پاسخها | آخرین نوشته |
کارگاه آموزش :: نان سیب زمینی شیرین (شکم پر - سرخ کردنی) :: ویژه ماه مبارک رمضان | مهرانه | کارگاه آموزش شیرینی پزی - با هم شیرینی بپزیم! | 55 | 2015-07-14 09:16 AM |
کارگاه آموزش :: نان با کدو حلوایی :: ویژه جشنواره پاییز هزار رنگ | مهرانه | کارگاه آموزش شیرینی پزی - با هم شیرینی بپزیم! | 61 | 2015-01-12 08:03 PM |
کارگاه آموزش :: تکنیک های کار با شکلات - تزئینات شکلاتی :: | nilufari | کارگاه آموزش شیرینی پزی - با هم شیرینی بپزیم! | 0 | 2014-08-14 05:25 PM |
کارگاه آموزشی ویژه ماه محرم - آموزش حلوا | baran78 | کارگاه آموزش شیرینی پزی - با هم شیرینی بپزیم! | 0 | 2013-11-05 10:30 AM |
|