![]() |
|
کارگاه آموزش شیرینی پزی - با هم شیرینی بپزیم! تجربه های شیرین |
![]() |
|
|
امکانات | حالات نمایش |
![]() |
#61 |
کاربر فعال
![]() تاریخ عضویت: Feb 2014
تشکر کرده : 5,511
تشکر شده 8,489 بار در 1,498 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
زولبیای مامان پز بادستور مهرانه جان
ممنون خانمی ازدستورعالیت ![]() مامان لوازشیرینی پزی زیادنداره وباظرف سس گوجه که سوراخش متوسط بودکارکرده
#62 |
کاربر فعال
![]() تاریخ عضویت: Feb 2012
تشکر کرده : 8,425
تشکر شده 10,545 بار در 930 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
![]()
اینم زولبیای پردردسر ما
![]() بعد از سه چهار ساعت که مواد استراحت کرد یه مقدار در حد چند قطره در روغن ریختم و دیدم لوله ای نشد فک کردم نرسیده...و جوش شیرین رو اضافه کردم وسرخ کردم و آخری هاش خیلی نازک میشدن ودر نهایت بعد از در شیره رفتن و سرد شدن خیلی خیلی خشک و کرانچی شد مدت زمان درشیره ماندن در حد سرخ شدن زولبیای بعد بود مشکلش چی بود مهرانه جون؟ ![]()
#63 | |
مدیر انجمن
![]() تاریخ عضویت: Sep 2012
موقعیت: مشهد
تشکر کرده : 33,881
تشکر شده 96,660 بار در 5,419 پست
Mentioned: 3 Post(s)
Tagged: 12 Thread(s)
![]() نقل قول:
مهندس جون غير مشكلتون رنگ و روش عاليه ![]() ![]()
![]() |
|
کلیدواژه |
كارگاه, ماه, مبارک, ويژه, آموزش, رمضان, زولبیا |
در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 1 (0 عضو و 1 میهمان) | |
امکانات | |
حالات نمایش | |
|
|
![]() |
||||
موضوع | نویسنده | انجمن | پاسخها | آخرین نوشته |
كارگاه آموزش :: نوشيدنی های تابستانی :: | baran78 | کارگاه آموزش شیرینی پزی - با هم شیرینی بپزیم! | 306 | 2017-03-01 11:13 AM |
كارگاه آموزش :: بامیه :: ويژه ماه مبارک رمضان | مهرانه | کارگاه آموزش شیرینی پزی - با هم شیرینی بپزیم! | 150 | 2015-07-15 12:20 AM |
كارگاه آموزش :: حلوا شیر و دارچین :: ويژه ماه مبارک رمضان | مهرانه | کارگاه آموزش شیرینی پزی - با هم شیرینی بپزیم! | 56 | 2015-07-14 10:31 AM |
كارگاه آموزش :: اسلایس حلوا ( کیک حلوا ) :: ويژه ماه مبارک رمضان | مهرانه | کارگاه آموزش شیرینی پزی - با هم شیرینی بپزیم! | 42 | 2015-07-04 09:44 AM |
فهرست مباحث بافتنی و قلاب بافی | مامان <باران> | ارتباط با مدیر انجمن های بافتنی و قلاب بافی | 1 | 2013-09-24 11:54 AM |
|