![]() |
|
مناجات با خدا مناجات و ارتباط با خدا |
![]() |
|
|
امکانات | حالات نمایش |
![]() |
#51 |
کاربر خیلی فعال
![]() تاریخ عضویت: Jul 2013
موقعیت: زیر آسمون البرز
تشکر کرده : 10,636
تشکر شده 18,471 بار در 2,279 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 3 Thread(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
عزیزم همونجور که متوجه شدی من منبعی ذکر نکردم چون این مطلب سینه به سینه حفظ و منتقل شده و ما خانوادگی با امسال نه سال میشه که انجامش میدیم و هیچ وقت هم دنبال منبعش نبودیم چون هم کسی که به ما یادداد حاجت روا شده بود و هم ما که این چند سال انجام دادیم به لطف خدا بیشتر حاجاتمون ختم به خیر شده.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
کاربر خیلی فعال
![]() تاریخ عضویت: Jul 2013
موقعیت: زیر آسمون البرز
تشکر کرده : 10,636
تشکر شده 18,471 بار در 2,279 پست
Tagged: 3 Thread(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
دوستان عزیزم سلام
امروز ۲۷رمضانه،خواستم یادآوری کنم کسانی که هنگام اذان ظهر آیه مخصوص رو مینویسن لطفا به یاد همه دوستان روزمنویی باشن. التماس دعای فراووووووووووون |
![]() |
![]() |
3 کاربر زیر از دوست گرامی Sorhe عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند : |
![]() |
#53 |
کاربر جدید
تشکر کرده : 288
تشکر شده 174 بار در 79 پست
Tagged: 0 Thread(s)
![]() ![]() |
![]()
سلام دوستان من همیشه وقتهایی که خدا صلاح دونسته از ختم 14مرتبه سوره یس برای شهید علی خلیلی شهید امر به معروف و نهی ارمنکر حاجت گرفتم هروقت این پست رو خوندید برای شادی روح تمام شهدا و این شهید گرانقدر یک صلوات بفرستید.
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
کاربر جدید
تشکر کرده : 0
1 بار تشکر شده در 1 پست
Tagged: 0 Thread(s)
![]() |
![]()
سلام دوستان نوشتن ایه مبارکه ال عمران روز ۲۷ رمضون وااااقعااا جواب میده.منم سال گذشته تو ی مجلس اینو شنیدم و انجام دادم باورتون نمیشه فردا قبل از ظهرش به مقصود رسیدم. حاجتم براورده نشد درواقع متوجه شدم اون چیزی که من براش انقد نذر و نیاز و دعا میکردم اصلا در کار نبوده.حقیقت مطلبی که من ی عالم براش دعا کرده بودم مشخص شد.
امسالم میخوام انشالله بنویسم. به من گفته بودن حتما باید چوب درخت انار شیرین باشه.انشالله همه به حاجتای خیرشون برسن. |
![]() |
![]() |
کاربر زیر از دوست گرامی [ARG:2 UNDEFINED] عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده است : | baran78 (2017-06-17) |
![]() |
|
کلیدواژه |
مى, ميکنىد, ميکنید؟, چه, چيه, نذر .خدا.التماس.مشکل, نذرى, وقتى, کارتون, گره, افته, اولين, اى, توى, شما |
در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 1 (0 عضو و 1 میهمان) | |
امکانات | |
حالات نمایش | |
|
|