![]() |
![]() |
#16 |
مدیر انجمن
![]() تاریخ عضویت: Nov 2012
تشکر کرده : 76,446
تشکر شده 173,363 بار در 15,227 پست
Mentioned: 2 Post(s)
Tagged: 8 Thread(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
عزيزم من كلاسش كه مي رفتم مربي مي گفت باز كردن در حكم زدن stop رو داره ... با اين حال خب اگر يادت بمونه چه بهتر كه stop رو بزني و بعد در ماكرو رو باز كني...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
کاربر جدید
تشکر کرده : 1
1 بار تشکر شده در 1 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
![]() |
![]()
سلام.
1- ببخشید یعنی بعضی غذاهای آماده که یک روکش آلومینیومی دارند نباید در حالت ماکروفر استفاده کرد؟ (مثلا برنج ها و خورش های آماده ی برند "هانی") 2- و در حالت کانوکشن و گریل با خیال راحت میشه از هر ظرف فلزی استفاده کرد؟ |
![]() |
![]() |
کاربر زیر از دوست گرامی [ARG:2 UNDEFINED] عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده است : | baran78 (2016-04-15) |
![]() |
#18 | |
مدیر انجمن
![]() تاریخ عضویت: Nov 2012
تشکر کرده : 76,446
تشکر شده 173,363 بار در 15,227 پست
Mentioned: 2 Post(s)
Tagged: 8 Thread(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() نقل قول:
فويل آلومينيم: در ماكرو و پخت تركيبي مجاز نيست - در كانوكشن و گريل مجاز هستش . ظرفهاي فويل آلومينيم : در ماكرو و پخت تركيبي مجاز نيست - در كانوكشن و گريل مجاز هستش . ظرفهاي داراي قسمت فلزي حتي بصورت تركيبي ، و ظروف كريستال در هيچ موردي مجاز نيست. ظروف پلاستيكي مخصوص ماكروويو: در ماكرو مجاز هستش - در كانوكشن، پخت تركيبي و گريل مجاز نيست. پيركس و ساير ظروف ضد حرارت شيشه اي در هر 4 مورد مجاز مي باشد. ظروف فلزي در ماكرو و گريل مجاز نيست - در كانوكشن و پخت تركيبي مجاز مي باشد. |
|
![]() |
![]() |
2 کاربر زیر از دوست گرامی baran78 عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند : | Maryam_chef (2016-04-15), yasaman07 (2016-04-16) |
![]() |
#19 |
کاربر جدید
تشکر کرده : 0
تشکر شده 0 بار در 0 پست
![]() |
![]()
سلام...من مایکروفر دارم ...یعنی میتونم تو ظرف فلزی کیک بپزم؟؟ ظرف تفلون .... استیل .... و معدنی هم میشه؟؟
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
کاربر جدید
تشکر کرده : 0
تشکر شده 0 بار در 0 پست
![]() |
![]() نقل قول:
ببخشید پخت ترکیبی منظور چیه؟؟ چون نوشتین الومینیومی در پخت ترکیبی مجاز نیست.... بعد نوشتین ظروف فلزی در پخت ترکیبی و کانوکشن مجاز است.؟؟ الومینیومی مگه فلزی نیس!؟ تو رو خداااا هرکی میدونه بهم بگه.... کلن مایکروفرم شده تزیین اشپزخونه |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
کلیدواژه |
قابل, ماکروفر, ماست, نان, کیک, استفاده, تره, سه ساله, ظروف |
در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 9 (0 عضو و 9 میهمان) | |
امکانات | |
حالات نمایش | |
|
|
![]() |
||||
موضوع | نویسنده | انجمن | پاسخها | آخرین نوشته |
.: مایکروفر :. | jenifer | لوازم خانگی | 100 | 2018-01-28 10:13 AM |
حوادث از نوع آشپزخونه ای!!! | jenifer | نکات ریز خانه داری | 0 | 2011-01-23 07:33 AM |
|