![]() |
![]() |
#1 |
کاربر نیمه فعال
![]() تاریخ عضویت: Sep 2012
موقعیت: abadan
تشکر کرده : 1,507
تشکر شده 3,875 بار در 399 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
سلااام به شما دوستان نازنین
اومدم با یک سری دیگه از شیرینی های سنتی خوشمزه عید ![]() ![]() ![]() خوب میریم سراغ رسپی نانچرخی که با رسپی خانم گلاور عزیز درست کردم ![]() آردبرنج ۵۰۰گرم آرد سفید ۵۰۰گرم روغن جامد ۳۷۵ گرم ماست ۱۵۰ گرم پودرقند ۳۵۰ گرم ب.پ ۱قچ زرده تخم مرغ ۵ عدد پودر هل یک قاشق سوپ گلاب ۴ قاشق سوپ طرز تهیه روغنجامد رو با همزن برقی کمی زده بعد با پودرقند ۵ دقیقه میزنیم تا پوک بشه. ماست و بکینگ پودر رو مخلوط کرده و یک دقیقه استراحت میدیم. زردهها و پودرهل وگلاب رو به ترکیب روغن افزوده و ۳_۴ دقیقه همزده بعد ماست رو ریخته درحد مخلوط شدن هم میزنیم.زیاد هم نزنین که ماست آب نندازه. کل آردبرنج وسفید رو یکجا ریخته و خیلی کم با نوک انگشتان به صورت چرخشی مخلوطمیکنیم دقت کنین ورز نمیدیم فقط مخلوط تا به روغن نیافته همین که خمیر جمع شد خمیر رو توی کیسه نایلون گذاشته در دمای محیط جای خنک حدود ۴ تا ۵ ساعت استراحت داده بعد درچرخ گوشت باسری ِمخصوص ریخته و توی سینی که با خیلی کم روغن جامد چرب شده گذاشته و پودرپسته یا تخمخرفه میپاشیم. اگر سری مخصوص رو ندارین میتونین از دستگاه بیسکویت زن استفاده کنین و یا شیرینی رو قالب بزنین. میتونین شیرینی رو زعفرانی یا کاکائویی هم درست کنین که در صورت زعفرانی کردن هل و گلاب رو کلا حذف کنین. سپس شیرینی رو در فر ۱۷۵ یا ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه میپزیم ولی زمانش تقریبی هستش باید مرتب شیرینی رو چک کنین چون درجه فرها متفاوت هستش و این شیرینی نباید زیاد تغییر رنگ بده همینکه زیر شیرینی کمی رنگ گرفت کافیست. ✔روغن جامد رو حتما از شب قبل بزارین رو حرارت کامل باز بشه بعد بزارین یخچال خودشو بگیره و استفاده کنین به اصطلاح میگن صاف بشه. اگر آرد برنج و پودر قند رو از الک حریر رد کنین خیلی بهتره و شیرینی لطیفتر میشه. ✔من با یک چهارم مواد درست کردم و طبق گفته خانم گلاور عزیز دو زرده تخم مرغ استفاده کردم. |
![]() |
![]() |
4 کاربر زیر از دوست گرامی niloofar63 عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند : |
![]() |
#2 |
کاربر نیمه فعال
![]() تاریخ عضویت: Feb 2013
موقعیت: خراسان زیبا
تشکر کرده : 5,079
تشکر شده 3,070 بار در 500 پست
Tagged: 1 Thread(s)
![]()
سلام من با دستور خانم گل آور درست کردم خیلی خوب شد
|
![]() |
![]() |
5 کاربر زیر از دوست گرامی آفتاب بانو عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند : | 15690 (2017-02-28), baran78 (2017-02-23), niloofar63 (2017-03-03), فلونه (2017-02-27), آزیتا.م (2017-02-27) |
![]() |
#3 |
کاربر نیمه فعال
![]() تاریخ عضویت: Sep 2012
موقعیت: abadan
تشکر کرده : 1,507
تشکر شده 3,875 بار در 399 پست
![]()
خیلی عالیییی شده عزیزم نوووش جونتون
![]() |
![]() |
![]() |
3 کاربر زیر از دوست گرامی niloofar63 عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند : |
![]() |
#4 |
کاربر جدید
موقعیت: تهران
تشکر کرده : 44
تشکر شده 34 بار در 13 پست
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
2 کاربر زیر از دوست گرامی آزیتا.م عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند : | baran78 (2017-03-04), آفتاب بانو (2017-03-04) |
![]() |
#5 |
کاربر نیمه فعال
![]() تاریخ عضویت: Feb 2013
موقعیت: خراسان زیبا
تشکر کرده : 5,079
تشکر شده 3,070 بار در 500 پست
Tagged: 1 Thread(s)
![]()
سلام. من با چرخ گوشت دستی درست کردم با ماسوره رو نمیدونم.
|
![]() |
![]() |
![]() |
کلیدواژه |
قزوین, نان, چرخی, شیرینی |
در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 1 (0 عضو و 1 میهمان) | |
امکانات | |
حالات نمایش | |
|
|
![]() |
||||
موضوع | نویسنده | انجمن | پاسخها | آخرین نوشته |
دانلود کتاب های قنادی | baran78 | دانلود مطالب مربوط به کیک و شیرینی پزی | 6 | 2016-03-13 10:39 PM |
شیرینی توئیل | nilufari | شیرینی های خشک مدرن | 5 | 2014-10-25 09:48 PM |
شیرینی چهار مغز مینیاتوری | shohreh | شیرینی های خشک سنتی | 1 | 2014-04-25 05:52 PM |
تجربه های شیرین :: شیرینی ساوارین :: | قاشق چوبی | کارگاه آموزش شیرینی پزی - با هم شیرینی بپزیم! | 153 | 2013-06-11 10:06 AM |
شیرینی ساوارین | قاشق چوبی | انواع شیرینی تر و خامه ای | 10 | 2013-05-31 04:00 PM |
|