کارگاه آموزش آشپزی - غذاهای نونی با مدیریت دوست خوبمون سرآشپز سپیده
کارگاه های آموزشی در روزمنو - تزئینات شکلاتی با مدیریت دوست هنرمندمون نیلوفری
کارگاه آموزش نوشیدنی های تابستانی
روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی

برگشت   روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی > آشـپزی سـنتی در روزمنو > خورش و قلیه

User Tag List

پاسخ
 
امکانات حالات نمایش
قدیمی 2011-05-19, 10:56 AM   #1
aram
کاربر نیمه فعال
 
آواتار aram
 
تاریخ عضویت: Jan 2011
موقعیت: سنندج
ارسالها: 284
تشکر کرده : 6,835
تشکر شده 2,716 بار در 281 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
aram has a reputation beyond reputearam has a reputation beyond reputearam has a reputation beyond reputearam has a reputation beyond reputearam has a reputation beyond reputearam has a reputation beyond reputearam has a reputation beyond reputearam has a reputation beyond reputearam has a reputation beyond reputearam has a reputation beyond reputearam has a reputation beyond repute
فعالیت Longevity
5/20 20/20
Today ارسالها
0/5 ssssss284

حالت من
متعجب

پیشفرض خورش خلال بادام

ديدم تاپيك خورش خلال بادم نداريم منم زدم البته با اجازه مديران محترم
اين مواد براي 6 نفر كافيه
گوشت گوساله نيم كيلو
خلال بادام (درختي) يك پيمانه
ليمو عماني 4 عدد
پياز درشت يك عدد
رب گوجه فرنگي دو قاشق غذا خوري پر
زعفران آب كرده نصف فنجان
زرشك سياه ريز 2 قاشق غذاخوري
زرد چوبه نمك و فلفل به ميزان لازم
اول گوشت را به اندازه ي يك فندق خورد ميكنيم خلال رو چند ساعت قبل در آب خيس ميكنيم
پياز رو ريز خورد ميكنيم و در كمي روغن تفت ميديم نبايد زياد سرخ بشه بعد گوشت رو اضافه ميكنيم آبش كه كشيده شد خلال و زرد چوبه و فلفل رو اضافه ميكنيم و يه كمي تفت ميديم بعد رب روهم اضافه ميكنيم و باز تفت ميديم و آب ميريزيم و ميزاري خوب بپزه و به روغن بيفته ليمو عماني هم هر وقت دوست داشتين اضافه كنين من از همون اول ميريزم
نيم ساعت آخر زعفران آب كرده رو هم اضافه ميكنيم
سه چهار دقيقه مانده به پايان پخت زرشكهاي پاك شده رو كه با آب گرم شستيم رو اضافه ميكنيم زرشك نبايد بيشتر بجوشه چون رنگ خورش رو سياه ميكنه
ديگه نوش جان كنين خيلي خوشمزست
چند نكته:خلال زاويه بهترين خلاله بادامه (كيلويي 14 يا 15 تومن )مراقب باشين خلال بادام زميني بهتون ندن
خواستين زرشك سياه بگيرين نرين بگين يك كيلو يا نيم كيلو ميخام آخه فعلا كيلويي 52000 تومن
سوالي بود در خدمتم
Attached Images
File Type: jpg خلال.JPG (64.5 کیلوبایت, 3 views)
__________________
ترجيح ميدم جوري زندگي كنم كه انگار خدايي هست و بعد كه بميرم بفهمم كه نيست، تا اينكه جوري زندگي كنم كه انگار خدايي نيست و بعد كه بميرم بفهمم كه هست....!!!
aram آفلاین است   پاسخ با نقل قول
36 کاربر زیر از دوست گرامی aram عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
Beauty (2013-07-18), Belfi (2013-01-26), berg (2012-03-28), Chef-Sheri (2013-10-21), dila (2011-07-09), Fatemeh1 (2011-05-19), hamraz (2012-02-29), Hanasakura (2011-05-19), Hanichef (2013-11-27), jenifer (2011-05-19), Khaleh Mary (2011-09-23), Mahani (2011-05-19), Mahshid (2012-06-20), mamaneasal (2014-07-01), marmar11 (2013-06-24), masi (2011-09-23), Narges (2011-09-23), parisa.j (2012-07-17), prastoo (2012-05-17), Raana (2013-06-17), sanaz1 (2013-11-27), Sarashpaz-Sepideh (2014-02-25), Sepnta (2013-06-09), setayesh66 (2012-09-17), Shamimi (2013-05-27), signorina (2013-06-11), Simin1 (2013-07-16), so9o1 (2013-01-09), t.ara (2012-05-25), ttahamtan (2012-06-16), veronika (2013-07-16), Vio0oleT (2013-11-29), white rose (2013-04-21), zamzam (2013-06-06), رها (2012-08-01), زهرا23 (2014-01-21)
قدیمی 2011-05-19, 11:00 AM   #2
aram
کاربر نیمه فعال
 
آواتار aram
 
تاریخ عضویت: Jan 2011
موقعیت: سنندج
ارسالها: 284
تشکر کرده : 6,835
تشکر شده 2,716 بار در 281 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
aram has a reputation beyond reputearam has a reputation beyond reputearam has a reputation beyond reputearam has a reputation beyond reputearam has a reputation beyond reputearam has a reputation beyond reputearam has a reputation beyond reputearam has a reputation beyond reputearam has a reputation beyond reputearam has a reputation beyond reputearam has a reputation beyond repute
فعالیت Longevity
5/20 20/20
Today ارسالها
0/5 ssssss284

حالت من
متعجب

پیشفرض پاسخ: خورش خلال بادام

اينم آرشيوي ميباشد
Attached Images
File Type: jpg خلال2.JPG (41.6 کیلوبایت, 2 views)
__________________
ترجيح ميدم جوري زندگي كنم كه انگار خدايي هست و بعد كه بميرم بفهمم كه نيست، تا اينكه جوري زندگي كنم كه انگار خدايي نيست و بعد كه بميرم بفهمم كه هست....!!!
aram آفلاین است   پاسخ با نقل قول
28 کاربر زیر از دوست گرامی aram عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
Beauty (2013-07-18), Belfi (2013-01-26), berg (2012-03-28), dila (2011-07-09), hamraz (2012-02-29), Hanichef (2013-11-27), jenifer (2011-05-19), Khaleh Mary (2011-09-23), Mahani (2011-05-19), Mahshid (2012-06-20), marmar11 (2013-06-24), Narges (2011-09-23), nila (2012-04-03), parisa.j (2012-07-17), prastoo (2012-05-17), Raana (2013-06-17), Sarashpaz-Sepideh (2014-02-25), Sepnta (2013-06-09), setayesh66 (2012-07-24), Shamimi (2013-05-27), ttahamtan (2012-06-16), مامی سیوان (2011-09-23), veronika (2013-07-16), white rose (2013-04-21), zamzam (2013-06-06), zariattari (2013-04-21), رها (2012-08-01), زهرا23 (2014-01-21)
قدیمی 2011-08-03, 12:25 PM   #3
farzane
کاربر نیمه فعال
 
آواتار farzane
 
تاریخ عضویت: Apr 2011
ارسالها: 176
تشکر کرده : 2,390
تشکر شده 2,156 بار در 246 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
farzane has a reputation beyond reputefarzane has a reputation beyond reputefarzane has a reputation beyond reputefarzane has a reputation beyond reputefarzane has a reputation beyond reputefarzane has a reputation beyond reputefarzane has a reputation beyond reputefarzane has a reputation beyond reputefarzane has a reputation beyond reputefarzane has a reputation beyond reputefarzane has a reputation beyond repute
فعالیت Longevity
0/20 19/20
Today ارسالها
0/5 ssssss176
پیشفرض خورش خلال کرمانشاهی

خورش خلال کرمانشاهی

مواد لازم :

گوشت گوسفندی : 500 گرم
خلال بادام : 250 گرم
زرشک سیاه : 2 قاشق غذاخوری
پیاز : 3 عدد
زعفران حل شده در آب : 2 قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی : 1 قاشق غذاخوری
زردچوبه : 2/1 قاشق مرباخوری
روغن : به میزان لازم
نمک و فلفل : به میزان لازم

طرز تهیه:
1.پیازها را خلالی کرده و در روغن کمی تفت دهید تا طلایی شود.
2.گوشت را خرد کنید و به پیاز اضافه نموده کمی تفت دهید سپس زردچوبه را بیفزایید.
3.مقداری آب بریزید و به مدت یک ساعت روی حرارت ملایم بگذارید تا گوشت نیم پز شود.
4.بادام ها را شسته کمی تفت دهید تا از حالت خامی درآید سپس همراه با زعفران به گوشت اضافه کنید.
5.رب گوجه فرنگی را در کمی روغن تفت دهید و با نمک و فلفل به خورش اضافه کنید؛کمی که پخت زرشک را به عنوان ترشی به خورش اضافه کنید و صبر کنید تا خورش جا بیفتد.(برای پختن گوشت مدت 2 ساعت کافی است)
منبع:راتاتویل

آخرین ویرایش توسط Sepnta در تاریخ 2013-07-11 انجام شده است
farzane آفلاین است   پاسخ با نقل قول
24 کاربر زیر از دوست گرامی farzane عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
*AZITA* (2011-09-17), berg (2012-03-28), felfel_s7 (2011-08-03), Khaleh Mary (2011-09-23), mana (2011-10-13), Marjan (2011-08-03), marmar11 (2013-06-24), masi (2011-09-23), Narges (2011-09-23), parisa.j (2012-07-17), prastoo (2012-05-17), saeede (2013-09-23), sanaz1 (2013-11-27), Sarashpaz-Sepideh (2014-02-25), Sardooneh (2011-08-03), Sepnta (2013-06-09), Shamimi (2013-05-27), Simin1 (2013-07-16), ttahamtan (2012-06-16), مامی سیوان (2011-09-23), veronika (2013-07-16), zamzam (2013-06-06), افسانه (2011-08-03), رها (2012-08-01)
قدیمی 2011-09-23, 01:18 AM   #4
مامی سیوان
کاربر جدید
 
آواتار مامی سیوان
 
تاریخ عضویت: Sep 2011
ارسالها: 7
تشکر کرده : 75
تشکر شده 75 بار در 11 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
مامی سیوان به زودی در خوب بودن معروف می شود
فعالیت Longevity
0/20 17/20
Today ارسالها
0/5 ssssssss7
پیشفرض پاسخ: خورش خلال بادام

به عنوان یه کرمانشاهی ایول ممنون با اجازتون من وقتی زرشک سیاه ندارم قرمز میریزم خیلی خوب میشه
__________________
با اعتماد به اینکه خدا در هیچ لحظه ای مرا تنها نمی گذارد بسوی بهترین های زندگیم پیش می روم.
مامی سیوان آفلاین است   پاسخ با نقل قول
15 کاربر زیر از دوست گرامی مامی سیوان عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
berg (2012-03-28), farzane (2011-09-25), Homa2 (2012-07-08), Khaleh Mary (2011-09-23), Liliom (2013-04-29), masi (2011-09-23), Narges (2011-09-23), parisa.j (2012-07-17), prastoo (2012-05-17), Shamimi (2013-05-27), Simin1 (2013-07-16), ttahamtan (2012-06-16), veronika (2013-07-16), افسانه (2011-09-23), رها (2012-08-01)
قدیمی 2011-09-23, 08:54 PM   #5
صدای آشنا
کاربر جدید
 
آواتار صدای آشنا
 
تاریخ عضویت: Sep 2011
ارسالها: 4
تشکر کرده : 14
تشکر شده 49 بار در 4 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
صدای آشنا به زودی در خوب بودن معروف می شود
فعالیت Longevity
0/20 16/20
Today ارسالها
0/5 ssssssss4
پیشفرض پاسخ: خورش خلال بادام


اولین پست من البته با اجازه بزرگترهااااااا
Attached Images
File Type: jpg IMG_1092.jpg (92.5 کیلوبایت, 3 views)
صدای آشنا آفلاین است   پاسخ با نقل قول
35 کاربر زیر از دوست گرامی صدای آشنا عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
aram (2011-10-05), Beauty (2013-07-18), Belfi (2013-01-26), berg (2012-03-28), Betty (2011-09-24), Chef-Sheri (2013-10-21), farzane (2011-09-25), hamraz (2012-02-29), Hanasakura (2013-07-24), Hanichef (2013-11-27), Homa2 (2012-07-08), kosar (2011-12-15), Mahshid (2012-06-20), Marjan (2011-09-23), marmar11 (2013-06-24), Narges (2011-09-23), nasrin50 (2012-02-23), parisa.j (2012-07-17), prastoo (2012-05-17), Raana (2013-06-17), Rose (2011-09-23), sanaz1 (2013-11-27), Sarashpaz-Sepideh (2014-02-25), sarmineh (2011-09-23), Sepnta (2013-06-09), setayesh66 (2012-07-24), Shamimi (2013-05-27), tati (2011-11-12), ttahamtan (2012-06-16), قاشق چوبی (2013-04-21), veronika (2013-07-16), zamzam (2013-06-06), zariattari (2013-01-26), افسانه (2011-09-23), زهرا23 (2013-07-16)
پاسخ

کلیدواژه
قهوه, گوجه فرنگی, بادام, ترشی, خلال, خورش


در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 1 (0 عضو و 1 میهمان)
 
امکانات
حالات نمایش

قوانین ارسال
نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید

BB code فعال
Smilies فعال
[IMG] فعال
HTML غیرفعال

Forum Jump

موضوعات مشابه
موضوع نویسنده انجمن پاسخها آخرین نوشته
خورش قیمه toktam خورش و قلیه 188 2014-08-26 01:50 AM
خورش فسنجان (ترش، شیرین، ملس) Sardooneh خورش و قلیه 93 2014-08-17 04:47 PM
خورش ماست سایان غذاهای استان اصفهان 25 2014-06-20 08:14 AM
خورش غوره مسما عسل فرفری غذاهای استان های گیلان و مازندران 2 2012-07-18 11:36 AM
خورش مهاراجه هندی elnaz704 خورش و قلیه 0 2010-12-29 10:07 AM


Free PageRank Checker

ساعت: 12:31 PM بوقت GMT +4.5


Powered by: vBulletin Version 3.8.6
Copyright © 2000-2006 Jelsoft Enterprises Ltd.

قدرت این انجمنها در استفاده از برنامه vBulletin می باشد.
حقوق نرم افزار استفاده شده در سایت برای Jelsoft Enterprises Ltd محفوظ است.
استفاده از محتوای سایت تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز است. در صورت تخلف پیگرد قانونی دارد