![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|||||||
مادر و كودك - mommy and kid (سوالات ، تجربیات و ... ) |
![]() |
|
|
امکانات | حالات نمایش |
|
|
#1 | ||||||||
|
کاربر نیمه فعال
تشکر کرده : 1,106
تشکر شده 299 بار در 108 پست
|
دوستان گلم سلام
به دنبال یه شربت مکمل خوب برای پسرم هستم(9ساله) که دارای اکثر ویتامین ها به خصوص آهن باشه- البته از نظر تغذیه بهش میرسم - شربت فر گلوبین براش گرفتم ولی از طعمش خوشش نمیاد و نمی خوره به دنبال جایگزین خارجی براش هستم اگه از شربتی استفاده کردید و راضی هستید حتما بهم معرفی کنید؟ |
||||||||
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||
|
کاربر جدید
تشکر کرده : 22
تشکر شده 6 بار در 5 پست
|
سلام عزیزم شربت سن سوداین خوبه شربت تونیک هم آهن داره وهم ویتامین آود
|
||||||||
|
|
|
|
|
#3 | ||||||||
|
مدیر سراسری
![]() تاریخ عضویت: Dec 2010
موقعیت: سرزمین مادری
تشکر کرده : 22,966
تشکر شده 23,735 بار در 1,704 پست
|
نگار جون من به توصیه پزشک تا به حال برای دخترم از این مکملها استفاده کردم:
مولتی ویتامین مینادکس تونیک مینادکس پدیاشور به تازگی هم شرکت EuRho VITAL یه محصول جدید داده به نام Zink plus Juice که به نظر دکتر خیلی کامل و عالیه من هم راضیم روی+ مولتی ویتامین که با Vitane بهش داده که آهن هم داره. ولی از پزشکان زیادی شنیدم که مصرف مکملهای خوراکی برای اونهایی تجویز میشه که مثل دختر من بد غذا، کم خوراک و کوچولو هستن و نمیتونن از منابع طبیعی و گروههای مختلف غذایی مواد مورد نیاز بدنشون رو تامین کنند.چون مصرف مکملها باعث تبل شدن کبد میشه بصورتی که قدرت جذب مواد مغذی از خوراکیها رو از دست میده. من جدیدا به توصیه یکی از دوستانم دارم به سحر روزی 1 عدد تخم بلدرچین میدم که به نظرم خوبه. به اینصورت که تخم بلدرچین آب پز شده در (دمای پایین) رو با یه موز کوچولو و یه استکان شیر و 2-3 قطره گلاب مولینکس میکنم و برای عصرونه با قاشق میدم بخوره. شنیدم گوشت بلدرچین هم خیلی مقویه که تازه امروز میخوام برای ناهار آماده کنم ببینم چطوریه تا حالا درست نکردم، امیدوارم بتونم غذای خوشمزه ای باهاش درست کنم، سحر هم خوشش بیاد و بخوره. نگار عزیزم قبل از استفاده از هر مکمل غذایی حتما با پزشک آقا پسر گلت هماهنگ کن.
من دلم می خواهد/خانه ای داشته باشم پر دوست/کنج هر دیوارش/دوستهایم بنشینند آرام/گل بگو گل بشنو هرکسی می خواهد/وارد خانه پر عشق و صفایم گردد/یک سبد بوی گل سرخ/به من هدیه کند شرط وارد گشتن/شست و شوی دلهاست/شرط آن داشتن/یک دل بی رنگ و ریاست بر درش برگ گلی می کوبم/روی آن با قلم سبز بهار/می نویسم ای یار خانه ی ما اینجاست
|
||||||||
|
|
|
|
|
#4 | ||||||||
|
کاربر فعال
![]() تاریخ عضویت: Dec 2010
تشکر کرده : 13,604
تشکر شده 15,125 بار در 1,394 پست
|
به نظر من که برای یه بچه 9 ساله نیازی به مکمل نیست.مگر اینکه دکتر تجویز کنه براش.
خوردن سبزیجات و میوه های تازه خیلی بهتر از این مکملهای غذاییه که 100%یه سری مواد شیمیایی هم قاطیشونه. من که به پسرم تا 2 سالگی مولتی ویتامین و فروگلوبین میدادم.3/5 ساله بود که دکترش گفت کم خونه و براش قرص آهن تجویز کرد.اونم فقط 3ماه.بعدش دیگه هیچی. الان که میونه ش با میوه و سبزی عالیه و خدا رو شکر هیچ مشکلی نداره ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#5 | ||||||||
|
کاربر نیمه فعال
موقعیت: تبریز
تشکر کرده : 172
تشکر شده 957 بار در 231 پست
|
من well kids می دم که جویدنیه همه ویتامینهای لازم بدن را داره عالیه
|
|
|
|
#6 | ||||||||
|
مدیر انجمن
![]() تاریخ عضویت: Apr 2012
موقعیت: تهران
تشکر کرده : 20,449
تشکر شده 27,606 بار در 2,935 پست
|
AquaMarine
حاوی: روغن ماهی + روغن کبد ماهی + اسیدهای چرب ضروری امگا3 و ویتامینهایِD,E برای کودکان 5 تا 12 سال با طعم لیمو . پرتغال
|
|
|
| 3 کاربر زیر از دوست گرامی Sepnta عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند : |
|
|
#7 | ||||||||
|
کاربر فعال
موقعیت: شهر غربت
تشکر کرده : 5,822
تشکر شده 4,067 بار در 907 پست
|
سپنتا جون می شه بیشتر اطلاعات بدی و این که شما برای بچه هات استفاده میکنی.چه مقدار؟چه مدت ؟از کجا خریدی؟ساخت کجاست؟ببه دخترم(9 سالشه) قبلا زینک می دادم.دخترم لاغر است و کلا کم غذا.(به باباش رفته و ریز نقشه).من دلم می خواد قوی باشه . به نظرت برای اون هم خوبه.شما خودت گرفتی یا اینکه دکترشون گفته ممنون ببخشید سوالا ت زیاد شد.
|
||||||||
|
|
|
|
|
#8 | ||||||||
|
کاربر نیمه فعال
تشکر کرده : 455
تشکر شده 670 بار در 101 پست
|
سلام نگار جون
![]() بهترین شربت واسه درمان کم خونی و فقر آهن شیره انگور هستش که فکر نمیکنم چیزی جایگزینش بشه طعمش هم فوق العادس و به شکلهای مختلفی هم میشه خوردش که با ذائقه بچت جور باشه هم میتونی با تخم مرغ بخورین هم با یه مقدار کم گلاب مخلوطش کنی و با کمی اب باهاش شربت درست کنی که خیلی خوشمزه میشههم اینکه با ارده مخلوطش کنی که خیلی مقویه در ضمن مشکلات یبوست رو هم از بین میبره |
||||||||
|
|
|
| 4 کاربر زیر از دوست گرامی banoo3 عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند : |
|
|
#9 | ||||||||
|
کاربر فعال
موقعیت: شهر غربت
تشکر کرده : 5,822
تشکر شده 4,067 بار در 907 پست
|
شربت زینک واسه دختری گرفتیم .فعلا که 3 روزه روزی دو بار بهش میدم.تا ببینم چی میشه .
|
||||||||
|
|
|
| کاربر زیر از دوست گرامی [ARG:2 UNDEFINED] عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده است : |
miaayad (2012-12-02)
|
|
|
#10 | ||||||||
|
کاربر خیلی فعال
![]() تاریخ عضویت: Dec 2011
تشکر کرده : 10,521
تشکر شده 10,072 بار در 1,953 پست
|
دوستای عزیز برای نی نی های زیر یک سال چه مکمل ها یی استفاده میکنید؟
چه قطره ی آهن و ویتامینی؟
|
|
| کاربر زیر از دوست گرامی [ARG:2 UNDEFINED] عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده است : |
Sarashpaz-Sepideh (2013-05-17)
|
![]() |
| کلیدواژه |
| می , مکمل , معرفی , هایی , کنید؟ , کودک , کودکان , استفاده , تغذیه , خود , خدا , درمان , روزه , شما , شربت , غذایی |
| در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 1 (0 عضو و 1 میهمان) | |
| امکانات | |
| حالات نمایش | |
|
|