کارگاه های آموزشی در رومنو - جشنواره پاییز هزار رنگ
مسابقه آشپزی 54 در روزمنو
کارگاه آموزش نوشیدنی های گرم
روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی

برگشت   روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی > فوت و فن های آشپزی و خانه داری > ریزه کاری های خانه داری

User Tag List

پاسخ
 
امکانات حالات نمایش
قدیمی 2011-04-28, 06:31 AM   #11
طلاخانم
کاربر نیمه فعال
 
آواتار طلاخانم
 
تاریخ عضویت: Mar 2011
ارسالها: 364
تشکر کرده : 2,500
تشکر شده 6,147 بار در 388 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
طلاخانم has a reputation beyond reputeطلاخانم has a reputation beyond reputeطلاخانم has a reputation beyond reputeطلاخانم has a reputation beyond reputeطلاخانم has a reputation beyond reputeطلاخانم has a reputation beyond reputeطلاخانم has a reputation beyond reputeطلاخانم has a reputation beyond reputeطلاخانم has a reputation beyond reputeطلاخانم has a reputation beyond reputeطلاخانم has a reputation beyond repute
پیشفرض پاسخ: روشهای مزه دار کردن و طبخ انواع ماهی

من اكثرا ماهي هوور ميگيرم
البته حلوا سياه هم خيلي خوشمزه است
منم ماهي رو توي پياز و آبليمو و نمك و فلفل و زعفرون مي خوابونم
بعد توي آرد سوخاري ميزنم و سرخش ميكنم
ضمن اينكه فكر ميكنم ماهي اگه تازه باشه با هر چي درست بشه
بازم خوشمزه است.
طلاخانم آفلاین است   پاسخ با نقل قول
5 کاربر زیر از دوست گرامی طلاخانم عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
Marjan (2011-04-28), Narges (2011-04-28), niloofar2000 (2013-11-02), نیوشا (2014-06-29), veronika (2012-09-03)
قدیمی 2011-04-28, 08:31 AM   #12
Marjan
کاربر فعال
 
آواتار Marjan
 
تاریخ عضویت: Dec 2010
موقعیت: تهران
ارسالها: 1,498
تشکر کرده : 9,071
تشکر شده 9,506 بار در 1,654 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 1 Thread(s)
Marjan has a reputation beyond reputeMarjan has a reputation beyond reputeMarjan has a reputation beyond reputeMarjan has a reputation beyond reputeMarjan has a reputation beyond reputeMarjan has a reputation beyond reputeMarjan has a reputation beyond reputeMarjan has a reputation beyond reputeMarjan has a reputation beyond reputeMarjan has a reputation beyond reputeMarjan has a reputation beyond repute
پیشفرض پاسخ: روشهای مزه دار کردن و طبخ انواع ماهی

نكته جالب اينه كه ماهي تازه بو هم نداره ولي واي بحالمون اكر كمي مونده باشه بوش تا جند روز توي خونه ميمونه
__________________
آدمي ، زاده افكار خويش است، فردا همان خواهد شد كه امروز به آن مي انديشد.
Marjan آفلاین است   پاسخ با نقل قول
6 کاربر زیر از دوست گرامی Marjan عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
Narges (2011-04-28), niloofar2000 (2013-11-02), sainaap (2013-08-22), Sarashpaz-Sepideh (2011-10-11), veronika (2012-09-03), طلاخانم (2011-10-12)
قدیمی 2011-06-20, 10:21 AM   #13
SAHAR NAAZ
کاربر فعال
 
آواتار SAHAR NAAZ
 
تاریخ عضویت: May 2011
موقعیت: esfahan
ارسالها: 950
تشکر کرده : 8,758
تشکر شده 12,398 بار در 1,026 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
SAHAR NAAZ has a reputation beyond reputeSAHAR NAAZ has a reputation beyond reputeSAHAR NAAZ has a reputation beyond reputeSAHAR NAAZ has a reputation beyond reputeSAHAR NAAZ has a reputation beyond reputeSAHAR NAAZ has a reputation beyond reputeSAHAR NAAZ has a reputation beyond reputeSAHAR NAAZ has a reputation beyond reputeSAHAR NAAZ has a reputation beyond reputeSAHAR NAAZ has a reputation beyond reputeSAHAR NAAZ has a reputation beyond repute
پیشفرض پاسخ: روشهای مزه دار کردن و طبخ انواع ماهی

سلام
من از یک مخلوط خانگی استفاده میکنم
یک مدل ترشی درست میکنم به این روش : یک کیلو گشنیز را با نیم کیلو سیر و نیم کیلو فلفل سبز تند چرخ میکنم و با یک عدد تمبر هندی مخلوط میکنم و آنقدر سرکه میریزم تا شلی مواد مثل ترشی لیته بشود.
موقع درست کردن ماهی هم ماهی با یک پیاز خلال شده- نمک -فلفل سیاه- آبلیمو و یک قاشق از این ترشی مخلوط میکنم و نیم ساعتی کنار میگذارم. بهد ماهی را در مخلوط آرد سفید-زردچوبه-نمک-ادویه هفت رنگ-فلفل قرمز و آرد سوخاری میزنم و سرخ میکنم
جاتون خالی خیلی خوشمزه میشه
SAHAR NAAZ آفلاین است   پاسخ با نقل قول
12 کاربر زیر از دوست گرامی SAHAR NAAZ عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
103228 (2013-04-16), afarin08 (2011-06-20), gole_yakh (2011-10-10), niloofar2000 (2013-11-02), Sarashpaz-Sepideh (2011-10-11), tarlan (2011-06-20), فاطمه مهر (2013-03-03), فردوس (2011-07-02), veronika (2012-09-03), الهام 62 (2014-07-28), الیسا (2014-06-18), دنیا (2014-02-04)
قدیمی 2011-06-20, 11:37 AM   #14
tarlan
کاربر جدید
 
آواتار tarlan
 
تاریخ عضویت: Jan 2011
ارسالها: 35
تشکر کرده : 70
تشکر شده 137 بار در 39 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
tarlan به زودی در خوب بودن معروف می شودtarlan به زودی در خوب بودن معروف می شود
new03 پاسخ: روشهای مزه دار کردن و طبخ انواع ماهی

دوستان سلام البته با اجازه از خانوم دکتر الماسی
با یک ساعت خواباندن ماهی در سویا سس بوی آن گرفته میشه و فوق العاده خوشمزه میشه .میتونید روی ماهی سویا سس بریزید و روی اون آرد سوخاری فراوون بریزید بعد از یک ساعت قرار دادن در یخچال , آرد سوخاری اضافه رابتکونید و سرخش کنید
عالی میشه
اگه امتحان کنید حتما مشتری میشید
tarlan آفلاین است   پاسخ با نقل قول
8 کاربر زیر از دوست گرامی tarlan عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
afarin08 (2011-06-20), Mojgan514 (2012-09-25), niloofar2000 (2013-11-02), Sarashpaz-Sepideh (2011-10-11), sib (2011-11-23), فاطمه مهر (2013-03-03), veronika (2012-09-03), دنیا (2014-02-04)
قدیمی 2011-06-20, 01:01 PM   #15
*SARA*
کاربر نیمه فعال
 
تاریخ عضویت: Dec 2010
ارسالها: 358
تشکر کرده : 3,030
تشکر شده 4,535 بار در 489 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
*SARA* has a reputation beyond repute*SARA* has a reputation beyond repute*SARA* has a reputation beyond repute*SARA* has a reputation beyond repute*SARA* has a reputation beyond repute*SARA* has a reputation beyond repute*SARA* has a reputation beyond repute*SARA* has a reputation beyond repute*SARA* has a reputation beyond repute*SARA* has a reputation beyond repute*SARA* has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

پیشفرض پاسخ: روشهای مزه دار کردن و طبخ انواع ماهی

بچه ها من همیشه با نمک و فلفل و آبلیمو و پیاز و سیر و زعفرون مزه دار میکردم ولی چند سریه پودر سوخاری زعفرونی خریدم و وقتی ماهی و یخ زده در میارم از فریزر بلافاصله نمک و پودر سیر و فلفل میزنم و همزمان که یخش باز میشه اون پودرا هم به خوردش میره بعد از 1 ساعت یکم از پودره سوخاری بهش میزنم(نه در حدی که مثل مرغ کنتاکی شه فقط مثل ادویه میپاشم روش)میاندازم تو روغن.مزه اش فوق العاده میشه عطر زعفرون و سیر و در حین خوردن لیمو ترش تازه میریزم روش.خیلی بهتر میشه .
مخصوصا اینکه شنیدم گوشت دریایی که از فریزر میاد بیرون نباید بیشتر از 1 ساعت بیرون بمونه باید سریع سرخ شه و استفاده شه.
با این روش هم این فرضیه رعایت میشه هم ماهی بسیار خوش طعم میشه.
در ضمن ما اکثرا ماهی جنوب میخوریم ولی 3-4 باره از هایپر سالمون طلایی و ویژه میخریم که وقتی فیله میکنه و سرخ میکنم معرکه میشه.مخصوا سالمونه طلایی واااااااای که عاشقشم
__________________
خدايا كفر نميگويم،
پريشانم، چه مي خواهي تو از جانم؟! مرا بي آنكه خود خواهم اسير زندگي كردي.
خداوندا!
اگر روزي ز عرش خود به زير آيي لباس فقر پوشي غرورت را براي تكه ناني به زير پاي نامردان بيندازي و شب آهسته و خسته تهي دست و زبان بسته به سوي خانه باز آيي زمين و آسمان را كفر ميگويي نمي گويي؟!
خداوندا!
اگر روزي بشر گردي ز حال بندگانت با خبر گردي پشيمان مي شوي از قصه خلقت،از اين بودن،از اين بدعت.
خداوندا تو مسئولي. خداوندا تو مي داني كه انسان بودن و ماندن در اين دنيا چه دشوار است، چه رنجي مي كشد آنكس كه انسان است و از احساس سرشار است...
*SARA* آفلاین است   پاسخ با نقل قول
6 کاربر زیر از دوست گرامی *SARA* عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
103228 (2013-04-16), afarin08 (2011-06-20), niloofar2000 (2013-11-02), torobche (2011-06-20), فاطمه مهر (2013-03-03), veronika (2012-09-03)
پاسخ

کلیدواژه
مواد لازم, میگو, ماهى, ماهى سوخارى, ماهی, ماست, محلی, مزه, نکاتى, کردن, گوجه فرنگی, پلو ماهى, پخت ماهى, پخت و پز, آشپزى, آشپزى دريايى, امگا 3، طرز تهيه, انواع, ایران, براى, ترشی, حلقه, حلوا, دار, دريايى, دستور, دستورات, روش پخت ماهى, روش طبخ ماهى, روشهای, شيوه, طبخ, طبخ ماهى, عکس, عاشقشم, عطر, غذاى دريايى


در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 31 (0 عضو و 31 میهمان)
 
امکانات
حالات نمایش

قوانین ارسال
نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید

BB code فعال
Smilies فعال
[IMG] فعال
HTML غیرفعال

Forum Jump

موضوعات مشابه
موضوع نویسنده انجمن پاسخها آخرین نوشته
آشنایی با روش پخت 13 نوع ماهی elham00068 انواع خوراک با ماهی، میگو و ... 0 2014-01-14 12:16 AM
چگونه جوهر خودکار را از مبلمان چرمی از بین ببریم؟ berg نکات ریز خانه داری 4 2013-09-18 01:29 AM
مضرات گوشت ماهی *Lotus* دانستنیهای گیاهخواری 10 2013-06-10 03:49 PM
آموزش و طرز تهیه انواع ادویه برای مرینیت کردن غذاها فاطمه مهر ادویه ها 0 2012-10-02 08:42 AM
ماهی های بیمار را بشناسیم!! jenifer نکات ریز خانه داری 3 2011-06-21 06:34 PM


Free PageRank Checker

ساعت: 02:08 AM بوقت GMT +3.5


Powered by: vBulletin Version 3.8.6
Copyright © 2000-2006 Jelsoft Enterprises Ltd.

قدرت این انجمنها در استفاده از برنامه vBulletin می باشد.
حقوق نرم افزار استفاده شده در سایت برای Jelsoft Enterprises Ltd محفوظ است.
استفاده از محتوای سایت تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز است. در صورت تخلف پیگرد قانونی دارد